Sari la conținut

Geloni

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Geloni

  1. De vinzare combinezon moto IXS, marimea 52, fara defecte Majore (julituri), urgent, Plec DIN tara, 100 de euro negociabil. Detalii la tel. 0748240107.
  2. Geloni

    Senior riders

    Draga d-le Nicon, iti doresc mult succes in crearea minunatului grup 55, imi pare rau ca nu pot participa pe 18 la prima si singura intilnire a grupului 55, daca vin la a doua si cei mai tineri, asta va fi singura, dar nici de asta nu sint sigur ca veti fii doar 55, oricum ar fi, nu uita ca ai plecat din motoveterani doar unor altercatii cu simpatizantii acestui grup. Mi-ar parea rau sa se intimple la fel si cu grupul 55, din care sincer mi-ar face placere sa fac parte, dar ma abtin, nu-mi mai plac iluziile si nu mai bag in seama sipatizantii, fie ce-o fi, ramin motociclist , pe banii mei, cind am circul cind nu vad fotografii si suspin. Inca o data iti doresc succes.
  3. MII de scuze ca ma bag. despre ce competitii vorbeste Dl. Nastase? eu am participat in competitii si mai stiu o multime de sportivi, nu poti fi primul fara ceilalti din coada, dar, nimeni nu a intrat in astfel de polemici, avem sau nu ani de zile de condus motocicleta sau nu, important este sa ne putem intilni si sa ne simtim bine impreuna. Ca sintem membri AMOVERO sau nu e bine sa socializam. Ideea este sa ne simtim bine. Daca Dl. DAN NASTASE este mai deosebit decit noi si doreste altceva decit ne dorim noi, eu cred ca poate face ce vrea; Sa fie cu noi - sau sa fie SINGUR!
  4. prea batrin pt.motociclisti din urbe, si prea incet pt.vitezisti de Balota

×
×
  • Creează nouă...