Sari la conținut

an0nim23

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr Tr Severin
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

an0nim23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si eu fac sala de 6 luni , lucrez tot , se simte diferenta , dar as vrea sa urmez un regim pentru definire , la cine trebuie sa apelez ?
  2. Eu raman la RS , sa pun mana pe bani si sa-mi gasesc , daca nu-mi gasesc pana pe 1 iulie , caut ceva rapid(rapid adica nu mai astept ) ) un scuter ceva , si ma orientez la anul la moto , ca nu are rost sa stau pe bara , orice ar fi , RS ramane , Cbr e o bicicleta cu motor , gen piaggio ciao . SOLVED
  3. Deja ati deviat de la subiect , acum va dati mari reisari . Lasati copilariile si daca imi mai puteti da ceva sfaturi bine , daca nu lamuriti-va pe PM .
  4. Pai tocmai ca nu trebuie sa stai aplecat , iti e incomod la viteze mari , de peste 100 vantu' in pozitia aia .
  5. Nu-mi mai ziceti de CBR , daca as fi avut 1 50 mi-as fi luat , dar am 1 85 , chiar ieri m-am urcat pe un Concorde First Bike , e cam la fel la dimensiune si arat penal . Parca stau pe bicicleta .
  6. Pai o sa ma misc destul de mult , la scoala , apoi unde am treaba prin oras , si o plimbare daca gasesc cu cine , daca nu singur . Oricum , cu un plin merg mai bine de o saptamana .
  7. Primesc 1 mil / saptamanal de la ai mei , cred ca imi ajung de ulei + benzina , etc , am mai avut 2 T
  8. Eu m-am hotarat , raman la RS , pe la 1700 imi iau unul relativ OK , cu toate actele in regula . Mai astept o luna maxim doua , in iulie sper sa achizitionez , oricum daca intarzii prea mult , in sezonul 2011 sigur o sa imi iau , ca o sa strang mai multi bani . Mai mult o sa merg in oras cu el , la scoala etc , si 2T e destul de bun , sa ma pot baza pe el intr-o depasire . Multumesc tuturor pentru suport .
  9. Despre cagiva am auzit numai lucruri bune , dar chiar daca sunt modele 2010 , mito are un aer ,,vechi" , parca sunt din 80 , o sa merg pe urmatoaree modele , sa vad ce gasesc in bugetul meu , daca nu mai astept , Yamaha R125 , Aprilia Rs 2006+ sau Derbi GPR .
  10. Sincer , daca nu ar fi chiar asa plasticata , sa aiba carenele mai de calitate , ar arata mai bine decat un YZF , nu stiu ce sa fac , o sa ma vad cu banii in mana si ma hotarasc in funcite de ce am .
  11. La asta m-am gandit si eu , pare prea ,,plasticat" , chiar daca mai e nevoie sa mai astept umpic , vreau sa iau ceva care sa ma tina si sa il si pot revinde usor .
  12. Hyosung ? Sincer sa fiu nu am auzit de firma asta pana pe forum , adica stiam ca exista dar nu am vazut la nimeni sa aiba asa ceva . Am intrebat acolo , as fi interesat si de Derbi GPR , are un aspect placut .
  13. Salut , sunt in cautare de un moto de 125 , si mi-a fost data si optiunea de Hyotsung Gt125r , ce parere aveti ? E fiabila ? Piese se gasesc usor ?
  14. So .. sa tai CBR de pe lista ? :-? De firma Derbi ce ziceti ? Nu prea am auzit multe despre ea , dar nici rautati nu mi-au trecut pe la urechi , doar lucruri de bine , are cineva GPR 125 ?
×
×
  • Creează nouă...