Sari la conținut

an0nim23

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de an0nim23

  1. Si eu fac sala de 6 luni , lucrez tot , se simte diferenta , dar as vrea sa urmez un regim pentru definire , la cine trebuie sa apelez ?
  2. Eu raman la RS , sa pun mana pe bani si sa-mi gasesc , daca nu-mi gasesc pana pe 1 iulie , caut ceva rapid(rapid adica nu mai astept ) ) un scuter ceva , si ma orientez la anul la moto , ca nu are rost sa stau pe bara , orice ar fi , RS ramane , Cbr e o bicicleta cu motor , gen piaggio ciao . SOLVED
  3. Deja ati deviat de la subiect , acum va dati mari reisari . Lasati copilariile si daca imi mai puteti da ceva sfaturi bine , daca nu lamuriti-va pe PM .
  4. Pai tocmai ca nu trebuie sa stai aplecat , iti e incomod la viteze mari , de peste 100 vantu' in pozitia aia .
  5. Nu-mi mai ziceti de CBR , daca as fi avut 1 50 mi-as fi luat , dar am 1 85 , chiar ieri m-am urcat pe un Concorde First Bike , e cam la fel la dimensiune si arat penal . Parca stau pe bicicleta .
  6. Pai o sa ma misc destul de mult , la scoala , apoi unde am treaba prin oras , si o plimbare daca gasesc cu cine , daca nu singur . Oricum , cu un plin merg mai bine de o saptamana .
  7. Primesc 1 mil / saptamanal de la ai mei , cred ca imi ajung de ulei + benzina , etc , am mai avut 2 T
  8. Eu m-am hotarat , raman la RS , pe la 1700 imi iau unul relativ OK , cu toate actele in regula . Mai astept o luna maxim doua , in iulie sper sa achizitionez , oricum daca intarzii prea mult , in sezonul 2011 sigur o sa imi iau , ca o sa strang mai multi bani . Mai mult o sa merg in oras cu el , la scoala etc , si 2T e destul de bun , sa ma pot baza pe el intr-o depasire . Multumesc tuturor pentru suport .
  9. Despre cagiva am auzit numai lucruri bune , dar chiar daca sunt modele 2010 , mito are un aer ,,vechi" , parca sunt din 80 , o sa merg pe urmatoaree modele , sa vad ce gasesc in bugetul meu , daca nu mai astept , Yamaha R125 , Aprilia Rs 2006+ sau Derbi GPR .
  10. Sincer , daca nu ar fi chiar asa plasticata , sa aiba carenele mai de calitate , ar arata mai bine decat un YZF , nu stiu ce sa fac , o sa ma vad cu banii in mana si ma hotarasc in funcite de ce am .
  11. La asta m-am gandit si eu , pare prea ,,plasticat" , chiar daca mai e nevoie sa mai astept umpic , vreau sa iau ceva care sa ma tina si sa il si pot revinde usor .
  12. Hyosung ? Sincer sa fiu nu am auzit de firma asta pana pe forum , adica stiam ca exista dar nu am vazut la nimeni sa aiba asa ceva . Am intrebat acolo , as fi interesat si de Derbi GPR , are un aspect placut .
  13. Salut , sunt in cautare de un moto de 125 , si mi-a fost data si optiunea de Hyotsung Gt125r , ce parere aveti ? E fiabila ? Piese se gasesc usor ?
  14. So .. sa tai CBR de pe lista ? :-? De firma Derbi ce ziceti ? Nu prea am auzit multe despre ea , dar nici rautati nu mi-au trecut pe la urechi , doar lucruri de bine , are cineva GPR 125 ?
  15. Am deschis aici fiindca se leaga mai bine subiectul de 125 , e ok daca il inchideti acolo , acolo e ,,Solved" . Sper ca nu e o boacana prea mare pe forum .
  16. Chivu tu ai NSR , cum te intelegi cu el ? Consuma mult ? Putere ? Top Speed ?
  17. Vreau ceva pana la 18 ani , mai am 1 an jumatate si nu mai rezist fara moto , am avut Aerox Rossi Edition , Yamaha TZR 07' si Aprilia Leonardo 250 , in 2009 deabea am stat fara moto , iar acum doream sa imi iau iar ceva . Am gasit pe bikeshop un R125 mai ieftin de 2300, chiar la 1550 , e putin atins si as mai negocia 100-150 E , uite anuntul : http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto CBR mi se pare umpic cam ,,ingusta" , am 1,85 nu arat nasol pe ea ? Edit : Am mai gasit una si inca o are , 1400 pret final : http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...008-248083.html . Nu are cine stie ce acte . As inscrie-o la tara . Ps : Prietena mea are fundu mare , ar da bine pe Yamaha )
  18. Pe la 1600 gasesc ceva , 1400 ii am ai mei , poate ma mai sprijina si parintii , dar sa gasesc ceva sa-mi placa .
  19. Salut . M-am hotarat sa dau de A1 , am 16 ani si jumatate si imi pun intrebarea ,,Ce motor sa imi achizitionez? " . Bugetul meu ar fi undeva la 1400 E , si clasa aleasa este supersport . Urmatoarele motoare m-ar interesa : Aprilia Rs125 ( 2006 + ) , Yamaha Yzf R125 , Derbi GPR 125 , Honda CBR 125 R . De la cei care detin , as vrea un raspuns de la voi de genul ,,Eu iti recomand X pentru ca are urmatoarele avantaje" . Va multumesc ca v-ati irosit 2 minute din timpul vostru pentru a citi acest topic , sper sa fac o alegere buna.
  20. Multi nu respecta regula nescrisa si nu poarta , acum 2-3 saptamani a fost un accident la mine in oras , un pusti ca mine , de 16-17 ani a intrat cu atv intr-o masina si a intrat cu capul direct in ea , nu avea casca , a murit , taicasu cand a vazut ca i-a murit copilul , a facut si el infarct , so , purtati casca .
  21. Eu nu i-am convins la 16 , ci la 13 . Nu ma lasau sa imi iau scuter , dar cine se pune cu un berbec incapatanat , minte de copil etc , nu ca acu nu as avea dar totusi . . Mi-am facut cursul de legislatie la 13 ani ( am scoala de soferi la 1 pas de casa mea , ma stiu aia de mic , cum sa nu imi faca chiar si la varsta aia , o poza le-au trebuit ) , si m-am apucat de strans bani pentru scuter , mi-am vandut o bicicleta care o aveam , era super bicicleta , dadusem 10 mil pe ea , un PSP si 2 telefoane , si mi-am facut 500 E si chiar un prieten avea un Aerox Rossi Edition de vanzare , am luat banii , m-am dus sa il cumpar , i-am dat omului banii am facut actele tot , m-am plimbat toata ziua apoi l-am adus acasa . Parca il vad pe tata cum zice ,,Al cui e asta ?" , eu mandru ii zic ,,al meu" si desi avusesem discutii legate de scutere ca sunt mic , ca pic etc , nu mi-a adresat intrebari despre ca stii ca nu te las sa te plimbi cu el etc , ci doar ,,de unde ai avut tu atatia bani sa ti-l iei ?" , nu a mai avut ce sa comenteze . Dupa ce l-am dat a zis ,,bine ca am scapat de el , imi era frica acasa cand erai plecat cu el" , si nu a avut noroc , ca mama a castigat incredere in mine si a contribuit la bani , si am adus in curte o Yamaha TZR 50 si desi zicea ca mi le scoate din curte etc , tot nu a mai avut ce sa faca si asa mi-am luat si Leonardo 250 , la 14 ani ^^ . Apoi alta belea , trebuia sa merg la tara si masina mea a fost plina , ca au mers si bunicii , asa ca am fost nevoit sa merg cu leonardo . Ai mei mergeau cu 120 si eu in spatele lor , nu foarte turat motorul , pana m-am plictisit si mi-a venit sa merg sportiv , asa ca m-am dus pana la 160 am trecut pe langa ei si am ajuns cu 10 min inaintea lor , mi-am primit morala ) . Atunci am vandut leonardo si mi-am luat laptop etc , renuntasem la motoare , doar prin simplul fapt ca ma plictisisem de scutere , si voiam sa iau o pauza . Anul 2008 l-am trecut cu bine , am reusit sa rezist tentatiei dar acum nu mai pot si am incercat sa bat apropo ca as vrea iar ceva pe 2 roti , si a zis ca iar mi-au venit goangele la cap ? Mai ai umpic si iti iau masina , nu te mai prostii , boala in oase etc , stii si tu cum sunt parintii , pana la urma iti vor binele . Si m-am apucat singur sa strang bani fara sa stie ai mei , si am 600 E , si in vara asta iar se pomenesc cu un scuter in curte ^^ . Ar trebui sa iti cunosti parintii si sa incerci sa iti faci tu bani si sa il cumperi , daca ai vreo mama crizata care iasa cu toporul si se pune pe mobra , nu incerca Sper ca umpic ti-am fost de folos , adica asa au reactionat ai mei , poate te regasesti in povestea mea.
×
×
  • Creează nouă...