Sari la conținut

igo

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://cimitir.zxq.net/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti via Constanta
  • Club
    Ro - cel mai prost club

Informații profil

  • Interests
    IT&C GPS Web

igo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si nu ai intindere (sau carcel) la tibie? E ceva relativ normal daca n-ai mai facut sport o vreme. Acum depinde cat de mult se umfla si cat de mult te doare. Dace e ceva exagerat ar trebui consultat un medic. Vezi cum evolueaza treaba in urmatoarea luna si consulta un medic daca durerea persista ca e posibil sa fie o inflamatie sau vreo bacterie in muschi. Take care!
  2. igo

    Motociclistu' Biciclist

    mersi, eu nu am tv nici acasa.
  3. si preferi sa bagi monoxid de carbon, gudron si o gramada de substante iritante in tine decat sa pui cateva kg in plus? Si nu e sigur ca te ingrasi, depinde de tine, de organism. Iar daca faci sport nu se depune chiar daca mananci mai mult. Este adevarat ca, in lipsa gestului atat de familiar de a duce tigara la gura vei simti nevoia sa duci la gura de toate, de la pixul de pe birou pana la tot ce e comestibil in casa - mancare, gustari, ciocolata, sticksuri, seminte, bomboane. Dar asta doar in perioada de sevraj.
  4. Chiar asa, testele ncap se fac la 60km/h. nici moto si nici vw care era in depasire nu cred ca aveau doar atat, era in afara localitatii totusi. in astfel de cazuri nu te mai poti baza pe fier. singura solutie e sa tragi de ghidon (volan) sa te duci (arunci) in camp, dar n-a mai fost timp nici pt asta. Parea un cuplu fericit din poze. probabil ca proasta aia nici psihologul nu l-a facut pe bune ca-l pica.
  5. la faza asta puteai sa fii si cu Hummer ca tot mierleai. Presupunand ca fiecare vehicul 100km/h, asta a insemnat un impact frontal de un stalp la 200km/h. nu stiu din ce masina iesi intreg in cazul asta. Dar poate in Hummer aratau mai bine in sicriu.
  6. Eu m-am lasat de fumat dupa 10 ani. Am facut-o singur, fara nici un ajutor medical sau de alta natura. E greu in prima luna. SI daca tot vrei sa pui muschi pe tine o sa te ajute daca nu mai fumezi pentru ca o sa incepi sa mananci mai mult si mai bine; o sa-ti diversifici involutar meniul zilnic, incerci tot felul de mancaruri de toate felurile, fructe, legume multe, mai rau ca dupa un gram de verde. Bagi dulciuri la greu (daca esti slab e perfect), incepit sa mananci bine de dimineata. Cand te scoli din pat spargi frigiderul, iti bagi putza in ea de cafea. cel putin la mine asa se manifesta si de cand m-am apucat de sala nici nu se vede ca mananc mai mult. Tu daca te lasi de fumat si tragi de fiare o sa fii surprins de evolutie.
  7. Cu fumatul e simplu: nu e bine nici dupa, nici inainte, nici niciodata. Daca vrei sa te lasi, sportul este cea mai buna metoda. Cu mancarea: depinde ce tel ai. Daca vrei sa slabesti nu trebuie sa mananci inainte, poate doar niste fructe daca ai probleme cu stomacul si cu glicemia, dar de regula, daca vrei sa arzi grasimi, te duci la sala pe stomacul gol dar foarte bine hidratat. Altfel, daca mananci inainte, nu se mai ard grasimile ci caloriile provenite din mancare. Daca vrei sa-ti maresti masa musculara, e exact invers. Mananci inainte de antrenament, dar nu mult si neaparat cu cel putin o ora inainte. De preferat fara carne sau alimente care se digera greu. Poate putina carne de pui. Carnea de porc de ex poate ramane in stomac si 8 ore. Deasemenea, evita batoanele alea de slabit sau acelea energetice. Ca un surplus, daca ramai fara energie, sunt bune bananele sau o felie de unt de arahide (80% grasimi nesaturate).
  8. E bine ca a aparut si pe softpedia. eu aveam un user cu activitate putina si d-aia am ezitat. daca tot lucrati in IT puteti face banere, bloguri si optimizari seo a siteurilor voastre ca la cautarea anumitor cuvinte sa apara acest anunt umanitar in primele rezultate; cu presa ne-am lamurit cum sta treaba dar tot ce misca e pe net si-l putem folosi la maxim sa ajutam un om la necaz. Nici nu vreau sa intreb cati bani s-au strans pana acum ca ma ia groaza. Rudele ar mai putea apela la banci pentru imprumut de nevoie personale. Se acorda 10-15mii euro destul de usor si repede. Din atatea rude se gaseste una care sa fie eligibila pt un astfel de imprumut.
  9. Am pus si eu putin. N-am avut mai mult. Dar ar trebui sensibilizati oameni cu bani (sunt in Romania o gramada), poate chiar pdlistul ala cu mercul care n-a oprit la semnal. Daca eram in locul lui l-as ajuta ca la banii lui nici nu simte. Nu stiu cum putem apela acum la aceste persoane, care chiar nu ar simti lipsa a 10-20 de mii de euro. Noi facem ce putem dar ma tem ca e prea putin. Faceti si un topic pe softpedia ca acolo intra mai multa lume.
  10. Anul trecut Transfagarasanul era deja muci facut gramada. La un moment dat erau cratere exact pe marginea rapei, si daca prindeai cu roata putin ala erai. Deci pericol mare. Transalpina era si mai si acum cativa ani cand am ajuns pe acolo dar intre timp s-a mai asfaltat (cica foarte prost asfaltul). Pentru mai multe detalii despre drum vezi info aici: www.transalpina.biz. Ambele trasee superbe pacat de drumuri. Asteptam poze si informatii despre starea drumurilor de la fata locului. De vizitat, pe transfagarasan ai cetatea Poenari, puteti sa va opriti la Balea pt un traseu in munti sau niste scufundari in lac daca va place asa ceva. In drum sper Transalpina ai de vizitat pestera Muierii si Polovragi, iar pana sus la Pasul Urdele (2145m) o sa gasesti destule atractii naturale.
  11. Tare de tot. Ai vazut luminita de la capatul tunelului si o lumina alba care te invaluia. La capatul celalat ai gasit paradisul.
  12. chiar nu se stie exact ce a fost acolo deci no comment. La cum arata cadravrul nici rest in peace nu mai poti sa zici.
  13. ce a fost oare in capul lui nu-mi pot imagina. pacat de el ca era tanar. 21, 27 sau 28 de ani, ca presa nu s-a decis inca.
  14. asteptam continuarea si poze de pe JaufenPass
  15. Sunt sigur ca cei dragi fac tot posibilul sa-i faca dreptate lui Raducu; o sarcina ingreunata deopotriva de sistemul din Romania si de durerea care inca mai persista in sufletele lor. Success si capul sus!
×
×
  • Creează nouă...