Sari la conținut

piersica

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de piersica

  1. Am recitit povestea...fabuloasa ca de obicei. Felicitari din nou, prietene!
  2. piersica

    BURSA LOCALA

    Vand cizme moto/trucking/casual HIGHWAY ONE trucker boots link. Pret 300RON. Purtate o singura data, nu mi se potrivesc. Revin cu imagini. LE: marimea 43.
  3. piersica

    BURSA LOCALA

    De vinzare o pereche de 4 jante al. Volkswagen,17".Se dau cum se vad in poze,cu tot cu anvelope 225/45/R17(doua sint GoodYear,iar doua Bridgestone).Pret negociabil in limita bunului simt,1100ron.
  4. piersica

    BURSA LOCALA

    Uai puc,o dai cu 50 ron in 3 rate? Dau o cafea in fundatie,bonus.
  5. piersica

    Off-topic

    Si la mine aceeasi problema:( Am pus un anunt si inca nu a aparut alaturi de celelalte...
  6. piersica

    Off-topic

    Concluzii: 1.Ai motor(inca). 2.Ai carnet(inca). 3.Esti in viata(inca). 4.Ai fraierit pulitia. 5.Ai frine bune.
  7. piersica

    Scoala moto in Iasi

    La A1 se uita si ti-o iei tare in freza...daca ai A-ul nu se uita nimeni;) Watch out,mai ales ca de vreo citeva saptamini sint filtre fara numar in jud. Iasi!
  8. piersica

    Scoala moto in Iasi

    Sau dai un 'ciubuc' si ii zici tipei sa scrie in acte ca ai terminat scoala fix in ziua in care tu de fapt ai ajuns la sediul lor(astazi sa zicem).Te programezi la examen,ai timp sa inveti niste miscari,deja trebuie sa te fi apucat de teorie si aia e...ajungi conducator de motocicleta mai repede.
  9. piersica

    Off-topic

    Nu te creeed
  10. piersica

    Off-topic

    Pentru cine vrea A1,este o serie 'limitata' la Jordache,pina pe 31 mai trebuiesc depuse actele !!!
  11. piersica

    Off-topic

    IS 01 VZT?(ViZiTator)
  12. piersica

    Off-topic

    Pai da detalii,marca,model,an,etc etc...si hai sa ciocniiiimm
  13. piersica

    Off-topic

    Era un NSR alb cu mov(gen hainele alea din anii '90)?Daca da,il cunosc din vedere pe gagiu,sintem vecini. Eu inca n-am plasticu roz,deci n-aveai cum sa ma fi vazut prin trafic:(
  14. piersica

    Off-topic

    Pe mine ma ajuta la examene touchscreen-ul ca nu se aude cind fac scroll in document :DSau daca intru pe net,sa caut ceva info.
  15. piersica

    Off-topic

    Pai fa-te dansatoare in Cipru=))
  16. piersica

    Off-topic

    Azi dimineata vad in intersectia de dupa sensul giratoriu din podu-ros(fix cum mergi pe sf lazar)un motociclist oprit.Avea un suzuki albastru de 600,vitezana,nu stiu exact ce model,dupa care l-am vazut tot prin zona podu-ros dar dupa-amiaza.Daca ar putea da cu subsemnatu sa ne zica ce treaba aveau militienii cu el,ar fi fain de tot Mesaj completat Sint 90% sigur ca era un GSXF
  17. piersica

    Off-topic

    Bre Chucky da ce casca ti-ai tras..Bestiala! Am plecat la semaforul din fundatie amindoi odata,eu pe bicicleta tu pe EVO-ul tau...
  18. piersica

    Accidente

    Si tre' sa fwta motociclistul la cap cu tot felul de intrebari idioate?Sa faca poze si sa-si vada de treaba lor,pina nu si-or lua-o odata de n-o sa mai vina la niciun accident cu motociclisti.
  19. Ohoo daca ne confirma cineva ca se fac tatuaje moka cu ce vrem noi(cel putin sa aiba un catalog)atunci bat drumul Iasi-Bucuresti numai pentru asta.
  20. piersica

    Accidente

    Ti-a zis dot ce si cum despre BZI.Legat de comentarii...nah e idiotul ala care ne ureaza sa murim cite unu pe zi. LE: Cine e gagiul care a intrat in masina parcata regulamentar care i-a taiat fata?
  21. piersica

    Off-topic

    Transparenta,netransparenta putin imi pasa si ma doare la basca.Eu vrau plasticu' roz in buzunar,asta-i tot;)
  22. piersica

    Off-topic

    Deocamdata astept raspuns de la sorin_ush(ar fi o chestie daca mi-ar da un semn:D)si mai apoi trec la alte fapte. Mersi de pont!
  23. piersica

    Off-topic

    Automobilistul mi-a zis ca nu mai fac fiindca e cererea prea mica,Jordache la fel-dar si-a luat moto mare pentru A,iar ceilalti nu faceau oricum. Unde-i poligonu,minca-l-ar tata de poligon?
  24. piersica

    Off-topic

    Am intrebat,am vorbit,am sunat,am rugat,dar nu strica sa incerc si aici... Stie cineva daca se face undeva,oriunde,scoala categoria A1 in Iasi?Jordache si-a cumparat un motor pentru A si cica o sa faca A1 cu asta pe care o are acum,dar trebuie sa intocmeasca actele,treburi,chestii.
  25. piersica

    Accidente

    Mistocar,mistocar...dar e om de treaba in privat.Un coleg a discutat cu el pentru niste fotografii si i-a zis ca-i face pe motor si acu':| El acum exact unde este?Sa trec miine pe la el...
×
×
  • Creează nouă...