Sari la conținut

Shobby

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shobby

  1. OK. Multumesc Capitane...Asfalt uscat si sa auzim numai de bine:D
  2. Imi cer scuze ca nu am putut citi toate cele 290 de pagini. Ador Hayabusa si doresc sa stiu daca un detinator de Hayabusa care a facut un mic tuning, mai exact a indepartat roata spate si a inlocuit-o cu un pneu mai lat?...Cum se comporta pe curbe cu noul pneu? Mai bine sau mai rau decat inainte? ......Multumesc si asfalt uscat ........
  3. Tiptil te-as ruga sa pui niste poze cu tine din lateral(sau diferite pozitii) pe motocicleta ta deoarece vad ca esti singurul de pe acest topic care are un motor sport la inaltimea sa de peste 1.90. Sau daca este altcineva in aceasta situatie este rugat sa lase cateva poze. Multumesc si Asfalt Uscat.
  4. Shobby

    Yamaha yzf r 125

    Asta am scris si eu putin mai sus. Dupa ce o sa inv. sa ma dau bine cu motoru si o sa vreau o marire a puterii...dar nu stiam sigur ca exista asa ceva. Si nu trebuie sa fie ironic, eu nu stiam si de aceea am facut acest topic. Tu poate sti si ti se pare amuzant, dar pentru mine care nu stiu nu gasesc nimic amuzant. Ms. Mesaj completat OK. O sa ma comformez. Mesaj completat Am cautat si eu pe net dar, nu am gasit nimic. Poate nu am scris corect. Am scris ceva de genu ( kit mai multi cp pentru yamaha yzf r125..) si nu-mi gasea decat despre altceva (kit cu lant,toba...). Nu cred ca exista un incepator care sa stie tot. Ms.
  5. Shobby

    Yamaha yzf r 125

    Ink nu am asa ceva...vreau sami cumpar una la 16 ani si sa dau d a1.....si dupa ce o sa inv sa ma dau bn cu motoru sa ii mai adaug cativa cp . Ms k mai lamurit........app..jti cat costa un kit dasta? Mesaj completat Cat costa acest kit?
  6. Salut tuturor. Sunt nou pe form si am si eu o nedumerire. Sper k ma puteti ajuta voi. Exista vrun kit sau ceva de genu pentru marirea puterii la yamaha yzf r125 ? Daca da unde pot face acest lucru si cat ma costa? Multumesc. Asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...