Sari la conținut

t3d

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de t3d

  1. Salutare tuturor care ati ramas fideli SRAD'ului, vad ca s-a lasat usor linistea peste acest forum..eu o detin pe Suzi a mea din 2005 si pot spune ca si putinii km pe care ii fac pe an ii fac si acum cu placere maxima, am undeva putin peste 38000km si singura problema intampinata este cea legata de carburatie, atunci cand o pornesc dupa o iarna lunga. Sunt convins de fiabilitatea acestor motoare si in putinele momente cand m-am gandit sa o schimb cu ceva mai nou pe injectie am zis ca trebuie sa fie tot Suzuki, dar stiu ca nu o voi face prea curand:) Asfalt uscat !
  2. ani de zile la rand am batut cu piciorul drumul din predeal pana la 3brazi prin zapada(zona este superba),anul asta voi avea ocazia sa campez aici,imi doresc doar sa nu ploua si sa nu-i mai intalnesc pe toti tampitii aia de la Sibiu de acum 2ani,care cu siguranta si-au dat intalnire acolo sa pocneasca tobele toata noaptea..ori asta va fi si ultima intrunire!! imi doresc sa gasesc civilizatie in mijlocul padurii..si cat mai multi Motociclisti!
  3. AM EU SAUA = 320LEI AM EU CAPACUL = 300LEI t3d 0722424877 0741013470
  4. salut roxan,povestirea ta m-a amuzat la culme desi imi dau seama prin ce treci, nu ma amuz de intamplarea in sine ci de modul in care povestesti si imi dau seama de aici ca nu o sa treaca mult timp pana, poate mai cumpatata si mai atenta de data asta vei urca dinnou in saua gsu'lui..nu de mult imi faceam si eu innceputul pe un gs si numai dupa 2zile petrecute intr-o parcare goala m-am hotarat ca sunt pregatit sa ies pe sosea..iti urez insanatosire grabnica si sa treci cat de curand peste acest incident ..sa cazi este inevitabil,sa te ridici si sa-ti continui drumul este imperativ!
  5. t3d

    Accident - Dan R1

    super baiat.. super motor...si un sfarsit tragic.. ramai cu bine frate oriunde te-ai afla acuma...
×
×
  • Creează nouă...