Sari la conținut

CobraArt

Super Membru
  • Număr conținut

    2.872
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CobraArt

  1. Pe la ce pret mai merge un 1000 k7 cu 7.000 de km?as vrea sa il pun la vinzare si nush cat sa cer...
  2. Nu mai am ma sifonier,cutie de chibrit...am evoluat
  3. Uite si topicul meu vechi,dar inca de actualitate... De cand n-am mai intrat pe aici.... )
  4. Pai sa stii ca a tinut...I-am facut mereu reviziile la 6.000-7.000 mii si la 45.000 i-am pus setul de 160 cm3,deci l-am segmentat. Mesaj completat Vad ca ai realizat ca te bagi ca musca in lapte,scuze,dar tu ai zis-o. Sa iti zic si tie,nu de alta,dar sa nu ramai uimita cand mai citesti faze de genu.Eu am avut CBR-ul de la 16 ani si a fost singurul meu mijloc de transport.Am mers vara,iarna,toamna si primivara pe el.Nu stiu daca mai intra Ray,Carbone,Stege cu aici ca ei stiu destul de bine.Un lucru mai tin minte cand ma intalneam cu Stege pe -16 grade la Bucuresti la intrunirea de la Arc si tot asa mai tin minte ca a nins prima data pe an in Ploiesit si eu eram cu motocicleta pe Blvd si mi-a facut semn politistul sa opresc(pe jos era zapada de vreo 5 cm) si am tipat la el sa se dea din fata mea ca nu pot sa opresc si dupa aia tipa dupa mine: "Domnu,Domnu asta nu este vreme de motocicleta" ) si tot felul de nebunii.Nici mie nu prea imi vine sa cred ca am fost atat de nebun sa fac atatia km si cu un 125,dar este adevarat...Te invit la Ploiesit sa te uiti la motoreta si la kilometraj ca iti dai seama ca nu mai este ins tare foarte buna dupa atati km...nu am de ce sa ma dau mare. Ciao. O dam in diverse si ii stricam topicul omului.
  5. Nu,cu 125-u am facut aprope 70.000 de mii in doi ani.Este vorba de gixxeru 1000 K7.
  6. Eu o am pe a mea de aproape 3 sezoane si are doar 7.000 km,deci se poate... Sa o stapanesti sanatos.
  7. Ce lame e asta: Sunt Deprimat! ) Ia-tzi doua lame,emo si gata.
  8. Ma crezi ca nu prea m-am uitat.Nush nu prea ma mai strofoc prea mult cu motoarele.Mi-o fi ajuns si mie de la cati km am facut cu CBR-ul.Pe multi nici nu va mai cunosc,dar in fine...bine ca am mai intrat....poate rezolvati problema sa fie totul ok.
  9. Tot Gixxer-ul il am. De doi ani am facut cam 7mii de km...aia e.. Vorbiti cu ei ca eu daia am si intrat,trb sa se uite cineva.Eu unul mai mult de atat nu am ce sa fac.
  10. Eu le-am mai trimis odata un PM sa bage pe altcineva moderator pe sectiunea asta,dar se pare ca nu s-a schimbat nimic.Chiar din curiozitate am intrat sa vad daca au schimbat ceva.Sincer,eu nu mai intru pe aici,aveti mesaju asta,il aratati si baga alt moderator.Simplu.
  11. Pe mine ma stia ft. multa lumea si alte chestii...
  12. ce imi place cand va strofocati buahhahah ce amuzanti sunteti.deci ne vedem la o ciorba in fiecare mari la Muntele Rosu(enduro obligatoriu)
  13. Super tare intrunirea! Nota zece pt. bulz si pastrama de oaie
  14. Avea B-ul,deci stia regulile de circulatie...
  15. Sa ii fie tarana usoara! L-am iubit toti,ii ducem dorul,dar realizam ca nu mai este printre noi.Faptul ca avea sau nu permis nu ii salva viata,tot acolo era,tot acelasi lucru se intampla.Nu mai criticati voi ca nu sunteti in masura sa il criticati.Noi toti i-am spus sa nu mai mearga fara permis,dar nu a vrut sa inteleaga.Singura diferenta care era acum daca avea permis era doar ca IL ARDEA POLITIA GRAV DE TOT PE SOFERUL AUTOTURISMULUI.A fost un baiat de nota zece,ii ducem dorum si nu o sa il uitam niciodata.Cuvintele sunt de prisos numai noi stim cum ne simtim,cei ce l-au cunoscut,nu voi.Voi nu simtit nimic ca nu il stiti,doar suntei in spatele unui monitor si scrieti si voi ca este normal ca fiecare sa isi dea cu parera ca doar este un forum public si nimeni nu va interzice acelasi lucru,DAR nu mai criticati oameni buni daca nu stit exact ce si cum.DA,a fost si vina lui,dar..... ODIHNESTE TE IN PACE MATACHE!
  16. Pfff,merge brici...mai ales pe o roata
  17. Vai tu hai sa facem si noi pe inspectorul power puff-puff ca are baiatu asta 17 ani si are motor de 900!!!!!!!Vai dar cum?Pentru ca ne tine si putem,ma fata Eu am 17 ani defapt,dar are mama mult prea multi bani si merg asa fara permis si de mic ca deh banu are valoare in Romania Bai cati/cate carcotasi care nu aveti ce face! Sa o stapanesti sanatos racere
×
×
  • Creează nouă...