Sari la conținut

cmiui

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    gilera dna 180

cmiui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. deci sa inteleg ca BMW ar fi prima?
  2. daca suntem la capitolul intrebari ) care este cel mai puternic miar? banuiesc ca e greu sa spui o anumita motocicleta...dar da cu parerea Cred RSV4 de la Aprilia este un candidat serios sau S1000rr de la BMW
  3. dar am vazut ca MV sunt foarte faimoase pentru top speed,am inteles ca ar trece de 300 de km/h acum nu stiu daca sunt asa de tari ca acceleratie...era un tip pe forum care spunea ca dupa ce se dadea jos de pe MV avea impresia ca R1 este de 600.O fi chiar asa?
  4. Chiar exista evacuari custom pentru MV? Sunt diferente intre de manevrabilitate,accelaritie intre MV si Ducati?
  5. cmiui

    Viteza si neatentie

    Nu pot decat sa te aprob.Cei mai multi nu constientizeaza gravitatea situatiei cand iau pe cineva ca pasager...Nu au ce cauta copiii sau incepatori pe motoare super sport mai mari de 250 de cmc.
  6. cmiui

    Accident Buzau

    Un avocat bun si multi martori va duce aceasta poveste la un bun sfarsit pentru voi...asadar aveti grija la cine apelati si in ultimul rand sa nu se razgandeasca vreun martor. Motorul are daune majore?
  7. Da acestea erau,superbe motoarele.Una dintre ele avea o evacuare care se auzea genial
  8. Nu vreau sa alimentez spiritul de conflict care vad ca s-a creat si nici nu vreau sa ma bag aiurea in seama. Eram intr-o excursie cu bicicleta pe Transfagarasan si vedeam multe motociclete pe care cu totii le admiram (eram un grup),dar atunci cand ati trecut voi,pur si simplu tot grupul s-a oprit si a ramas cu gura cascata.(Un MV,un Ducati si un KTM) Desi gusturile sunt subiective,cand ajungi la capitolul motoare facute de italieni,brusc gusturile devin obiective.Sunt cele mai frumoase si motociclete! Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste motoarele sau ciclistica deoarecece nu am avut onoarea sa pilotez una dintre ele.Dar ca aspect sunt inegalabile.
  9. Vin si eu cu un offtopic...un prieten spune ca aprilia rs din 2009 full power face 100 in 4,7 sec.Stiu ca e rapida dar mi se pare exagerat de rapida.Cam in cat timp face 0-100?
  10. Nu vreau sa ma bag aiurea in seama,parerea mea este ca loganistul a incalcalt legea in momentul in care a intors pe linie continua dar ideea principala este faptul ca motociclistul rula cu cu o viteza mult prea mare si este clar ca omul nu l-a vazut.Imi este greu sa cred ca cineva ar intoarce pe linie continua intr-o zona atat de aglomerata fara sa arunce macar o privire in oglinda. Sincer sa fiu ma pun in locul loganistului,daca tipul circula cu 200 de km ora si eu am aruncat o simpla privire in oglinda este si normal sa nu vad racheta.(cred ca este clar ca nu circula cu 50 din moment ce a rasturnat o masina) Imi pare nespus de rau pe ceea ce a patit copilul din dreapta care este singurul nevinovat din tot accidentul asta. Dar parera mea este ca principalul vinovat ramane brunetul cu motorul pe care nu pot sa-l numesc motociclist...
  11. Desi nu l-am cunoscut nu pot sa nu vars o lacrima cand citesc topicul asta. imi pare atat de rau.Din pacate stim cu toti ca soferita ucigasa nu va primi ce merita dar asta e tara in care in traim. multa putere familiei.
  12. Dumnezeu sa-l odihneasca.putere familiei
  13. Eu te-as sfatui tot sper Honda Varadero mai ales ca esti inalt,am mers o singura data cu una a unui prieten si mi-a lasat o impresie foarte buna, sunetul este extraordinar mai ales daca faci mici modificari la toba,plus ca pt gropi si borduri este minunata consum destul de mic si trage mult mai bine decat xt-ul Acum nuj u stii mai bine ce vrei si recunosc ca Varadero nu arata genial dar este un motor foarte bun pentru un incepator chiar daca pare ea asa de mare e usor de condus...daca esti interesat de Varadero auzisem ca prietenul ala vroia sa o vanda ca face 18 ani a lui nu arata genial dar motoru era foarte bine intretinut tinuta numai in garaj.Numai stiu exact cum se cheama baiatul dar iti pot lasa numarul lui de telefon 0751209595. Sper ca am putut sa-ti fiu de ajutor.Bafta!
×
×
  • Creează nouă...