Sari la conținut

unciu

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    adrianunc

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    Kawasaki GTR1400
  • Numar Moto
    AR18UNC
  • Club
    filatelic....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hoinar;Honda Rebel;Yamaha Dragstar Classic 2000Aprilia Pegaso 1999, V-Strom DL1000

unciu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari tuturor! Eu: relativ nou pe forum (de obicei citesc, nu prea ma bag in seama prea mult cu scrisul), dar si mai nou, proprietar de Pegas de 7 zile. Pegas din 1999 cu aproape 50000 de km, gri, gentutze + cutie centrala ..... Mi-a placut mult cum se impinge, acum un an, un F650 pe care am avut okazia sa-l testez, iar acum am dat peste un Pegas de care m-am indragostit datorita designului sau. Asa m-am trezit cu a doua capra in garaj, va fi foarte sexi sa tot manevrez masina si sa scot ba un motor ba altul, dar vedem noi la vara ce si cum. Am bagat peste 6000km anul trecut cu Dragstarul, nu pot sa zic ca e foarte comod, de aceea am achizitionat Aprilia, sa o testam la drumuri lungi. Oricum iubirea mare ramine Dragstarul, Pegasul va fi amanta pt "escapade piparate". Sper sa ne si vedem prin coclaurii tzarii si sa avem vreme buna si asfalt curat. Am dorit doar sa va salut si sa stiti ca a mai aparut un Pegas pe drumurile patriei noastre pline de gropi. Fi-ti iubiti! (doar de babe de 18 ani!)
  2. unciu

    MOTO THURSDAY

    Salutare tuturor, se mai tine intilnirea de la Kaufland de la 19:00? As dori sa apar si eu daca tine vremea cu noi, sa va cunosc, sa ne cunoastem, nu doar de prin frunzarirea forumului, poate reusesc asa sa-mi fac si eu timp mai mult pt "capritza mea". Asta daca ma primiti in "trupa" si daca aveti un loc in "grupa" de chopperashi burtosi (ca mine). Numai bine!
  3. unciu

    Cine Are Motor Si De Care

    Noroc, noroc, Mioritei, linga "groapa"
  4. unciu

    Cine Are Motor Si De Care

    Salutari tuturor, m-am hotarit intr-un final, dupa 2 ani, sa intru pe forum, fiind mai mult vizitator prin zona, si recunosc, un lenes in ale scrisului pe forumuri. Ma numesc Adrian Unc, dar prietenii m-au botezat "unciu", si asa am ramas. Din 1990 pina in 2005-2006 am calarit "capritza" de Hoinar (care urmeaza saraca sa fie radiata, inca-mi ocupa loc in garaj si dupa atitia ani), 2 ani umblati fara carnet (stupid me). Era sa ma las de 2 roti (probleme cu genunchii), dar bacilul e prea mare (bunic si tata motoristi), si viata prea scurta sa nu te bucuri de ceea ce-ti place, iar in 2007 am luat Rebelul. Am facut impreuna vreo 3500 de km in 2 sezoane, acum e la vinzare, s-ar putea sa ne despartim duminica, vine cineva sa-l vada si poate sa-l ia. De 1 saptamina a crescut un Dragstar Classic de 650, a fost "love at first sight", asa ca din sezonul viitor, daca vedeti unul rosu-maro cu nr. AR 18 UNC, eu sunt acela. Poate daca vremea permite, mai iesim si anul asta la o plimbarica putin, ca ma maninca rau de tot stiind ca sta in garaj "degeaba". Apropo, domiciliem in zona Micalaca. Cam asta e pentru moment, Drumuri line! Unciu
×
×
  • Creează nouă...