Sari la conținut

MIRCEA74

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Honda varadero
  • Numar Moto
    CT 08 TDJ
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago, Ducati 750 SS, Kawasaki ZX12R

MIRCEA74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, daca vrei sa vezi poze ale locatiei, si alte astea, intra te rog pe www.letbedrome.it aici o sa te edifici. Pozitia vilei e foarte buna, la nici 20 min pana in centru, cu legaturi la transportul in comun, supermarket practic in fata casei, cam tot ce-i trebuie omului in vacanta. Preturile sunt si ele trecute pe site. Pentru alte detalii, mail pe adresa respectiva sau PM aici. Multumesc.
  2. Salut si LA MULTI ANI! cu cazarea la Roma va ajut eu. impreuna cu prietena mea gestionam un bed and breakfast aici, foarte convenabil ca pret zona si confort. Cat despre tura, poate reusim sa ne unim si noi. Pana atunci mai e, dar si noi dorim sa ne organizam o vacanta by moto in Italia, daca tot suntem aici.
  3. Salutare Bogdane, nu am mai vorbit de la greci incoace. Pai...asa planificam tura, impreuna. Acu' sa vedem dace se mai baga unu'. Eu merg cu Nadia si e nasol cu cazarea in trei. De vis e putin spus in momentul in care ai compania in care planuim sa mergem si locurile alea de vizitat!
  4. Multam frumos Mr. Cristian pentru aprecierile facute pentru Nadia. Cred ca nu-si ia moto, ca ii cam place pasager. Sau... cine stie, poate o conving pana la urma!
  5. Salutare domnilor. Cum sunteti? Cred ca trebuie sa deschidem topic dincolo. Ce ziceti, ii lasam tot d-lui Das onoarea sa-l deschida?
  6. Bai fericitilor, plimbaretilor, v-ati bagat la salonul moto! Eu n-am avut norocul asta!!! Cristi, sa faci temele bine cu baietii! @tuturor: mai e putiiiiiiiiiin!!!!!
  7. Gogule, eu cred ca nu avem cum sa ne bagam in ritm cu voi. Am hotarat aseara cu Cristi ca o luam si noi prin Bucuresti, dar e mai greu sa mergem dupa voi, mai ales ca eu o sa am si pasager.Nu ca ar fi un impediment in a merge mai repede dar e o invitatie la prudenta. In orice caz, mergem la plimbare, nu sa ne rupem capul. Am inteles ca voi plecati de cu seara, dupa ce va terminati treaba. Noi am vrea sa plecam cam pe la 12 din Cta. Oricum...avem 3 zile de stat acolo... Cred ca o sa iasa super. Rezervarea la hotel e facuta. Am primit si mail de la hotel. Am vb direct cu proprietarul. Dar vreau sa stiu cum e hotelul, nu am vazut nici macar o poza de acolo. e in regula? Ca diferenta fata de Alexandra nu e asa mare, 9 euro/zi. Ar trebui sa fie marfa.
  8. Pai hai nea DyDy, te asteptam sa vii cu noi. Sunt sigur ca o sa iasa foarte tare! Tu de geaca iti faci probleme? Daca as avea FJR as merge si in tricou! Glumesc! Hai, gandeste-te si revino cu vesti bune!
  9. Oleoooo!! Eu ma gandesc numai la curbele alea dintre Varna si Burgas. Si la caracatita aia de la Irene! Hai odata!
  10. Multam de compliment! Dau o bere Mytos pe treaba asta!
  11. Bine ati venit pe aici domnu'! Cu noi intotdeauna excursiile sunt reusite. Cristi asta, face ce face si le aranjeaza el asa, ca un om mare. Sa stapanesti sanatos motocicleta! Ma bucur ca ne strangem mai multi!
  12. He, heeeeee! Vad ca ai facut deja si topic cu excursia noastra! Ce sa zic, asteptam si alti doritori de satisfactii grecesti. Eu unul sunt foarte incantat de timpul asta pe care o sa-l petrecem in Thassos. Este un loc unde m-am simtit foarte bine anul trecut. Anul asta cred ca o sa fie mai fain avand in vedere ca mergem si cu moto. Drumul e acceptabil, peisajele sunt de cele mai multe ori foarte faine, acolo pe insula, ce mai, toate premisele unei excursii reusite, dar, din pacate, cam scurta! Eu nu am poze de acolo in computerul asta. Hai sa vedem, poate se mai baga cineva!
  13. dupa cum mi-am facut programul, in principiu, ar fi perioada 17.07 - 31.07, cam asa. asta inseamna 2 saptamani. oricum, pastram legatura, pana atunci mai e mult, cine stie ce se mai intampla. pana atunci, iti urez un sfarsit de an cat mai fericit si un an nou cu toate cele bune si cu multi km pe moto. LA MULTI ANI!!!
  14. scuze pt perioada, de iulie voiam sa vb si eu. de experienta nu se pune problema, am facut drumuri destule. in 2007 in turcia si grecia, in 2008 in cehia, in 2009 in austria, un tur al alpilor, si o tura mai mica in grecia. vorbim. salutare.
  15. Salut, uite aici un site cu destula informatie, inclusiv cazare pe drum. Mi-a placut cum e organizat. http://www.grande-traversee-alpes.com/je-v...ndes-alpes.html In vara am de gand, impreuna cu un prieten sa facem tura asta. Tot prin iunie. Poate ne combinam si facem tura impreuna. Nu pot sa bat in cuie perioada, dar cred ca daca discutam din timp ne putem corela. Nu avem BMW-uri dar cred ca facem fata, eu cu Varadero si el cu V-Strom-ul lui.
×
×
  • Creează nouă...