Jump to content

bozoro

Super Membru
 • Content Count

  2,307
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About bozoro

 • Rank
  Expert

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,714 profile views
 1. Toate modelele de manere montate de mine pana acum au avut circa 2 cm liberi la capete. la Vstrom toate trebuie taiate la acceleratie.
 2. Fix la asta m-am gandit si eu... Am ajuns sa sperii lumea. Saracu' om poate e de buna credinta.
 3. Nus' ce probleme are dar cand cineva i-a spus ca merg eu cu el sa o vedem a dat-o de gard ca nu prea are timp si ca il suna el inapoi. :))))
 4. Nici pe departe nu are culoare a carameluli sau a alunei. Iar pe acolo ajunge ulei gramada. Hmmm...
 5. Ca idee termenul folosit din mosi stramosi este culoare alunei. :))) Da unde naiba vezi tu culoarea in poza asta nu stiu. Am crezut ca e poza 3D si nu vad eu, da nu e.
 6. Am marit poza aia pana la pixel, da din pozitia aia nu se vede neam culoarea sau uzura electrodului. Tot ce se vede e ca e neagra si are depuneri.
 7. Atunci treaba e mai complexa. Ar trebui luata nitel la puricat.
 8. Am demontat jumate din Stroamele din tara asta da bujii in asa hal in 4000 nu am vazut. Asta daca au 4000...
 9. Si eu ma intreb acelasi lucru? Curatatul injectoarelor? Curatatul pompei de benzina? Vezi pe unde umbli la clapete ca sunt vreo 2-3 reglaje pe care nu le mai poti reface, se fac doar in fabrica, mai ales la clapetele secundare. La cum arata bujiile alea si depunerile de carbon pare ca mergi incet spre subturat. La mers zglobiu nu prea vezi asa ceva. Sau benzina foarte proasta. :))
 10. Plm, deci tu te-ai pi_sa_t la mine in garaj cand nu am fost atent.
 11. Una din cele mai mari greseli. Contaminezi si mai rau uleiul, bateria nu se incarca ca nu ai turele necesare, aduna condens... Dai jos bateria si o pui l a primavara.
 12. Daca o lasi cu uleiul vechi cel mai important este sa nu o pornesti absolut deloc peste iarna doar de dragul de a auzi motorul sau incarca bateria(motocicleta nu e redresor). O pornesti doar cand iesi cu ea sau la primul drum, la service.
×
×
 • Create New...