Jump to content

bozoro

Super Membru
 • Posts

  2,380
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,222 profile views

bozoro's Achievements

 1. Ia te uita!!! Un furtun sub scaun! :))))))))))))))))
 2. SKF in general sunt facti in china in ultima vreme. Koyo de Japonia sau Romania, FAG da sa fie de Portugalia nu de china...
 3. Aici si eu sunt de acord. Rulmenti ieftini, facuti prin china, dimensiuni aproximative, durata de vita mica. Pe testate si probate.
 4. ca ai franat odata pana ai parlit placutele. Si probabil acea situatie nu ai mai avut'o cu astea albastre.
 5. Brembo rosii pe spate nu mananca nimic. Au alta compozitie fata de fata si discul de spate este mult mai rezistent. Pe fata e problema asta. Daca pui albastre pe spate le termini repede mai ales daca mergi incarcat. Albastre fata si rosii spate cu Brembo e formula pe care o folosesc la toti de 10 ani.
 6. Aia este o protectie la pietre si alte resturi. Un scut se prinde de orice mai putin de motor. Nu va bazati pe el pe off road greu.
 7. Nu e greu dar trebuie sa ai ceva cunostinte mecanice altfel riscul sa gresesti e mare mai ales ca e din grafit si se poate strica usor. Si greseala se plateste in apa in ulei.
 8. Furtunele de benzina sunt din plastic cu o forma specifica si mufe rapide. Singurul de cauciuc este cel dintre injectoare. Nu merg puse integral de cauciuc tocmai ca pierd presiune in timp. Folositi originale ca nu se deteorioreza in timp.
 9. Jocul este din cauza suportului. Poti pune ce manete vrei, jocul ramane. Nu la toate se face joc, tine foarte mult de cine si cum o foloseste.
 10. Uelcam tu da club. Da sa stii ca merita niste cauciucuri mai bune saraca. :)))
 11. https://airtender.it/ asta ar fi o solutie Exista ambreaje Heavyduty
 12. Data viitoare sa ii asculti pe aia care iti spun sa iei naturala nu de plastic. Acum o sa ai vesnic o problema.
 13. Se face nu e o problema, nu trebuie oricum sa disperi ca pana pe la 50k nu prea am gasit iesite din tolerante. Doar ca e pacat sa opresti mobra acum cat e vreme buna cand putem sa o facem cand se strica vremea.
×
×
 • Create New...