Sari la conținut

dragos124

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Giurgiu
  • Motocicleta
    Simson S51(S70)
  • Numar Moto
    GR 1117

dragos124's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua, detin un Simson S51 si am o problema cu releul de incarcare, nu stiu sa-i fac montajul deoarece inainte n-a avut o instalatie electrica in firea ei. Am mai incercat sa montez unul, dar bineinteles am reusit sa-l ard. Releul este de incarcare, dar si de semnalizare, iar aprinderea este pe platina. Atasez niste poze cu releul. Daca aveti idee de cum s-ar putea face montajul ar fi excelent. Multumesc.
  2. Buna ziua, am un Simson S51 pe care vreau sa-l pun la punct. Am reusit de curand sa-l fac sa porneasca ceea ce ma incanta nespus de mult. Insa acum am intampinat o noua problema. Nu este echipat cu semnalizari, farul si stopul fiind legate pe direct si vreau sa-l aduc la o stare cat mai aproape de original. Pentru asta am gasit piesele necesare: semnalizari, bloc de lumini, releu de semnalizari, tablou de sigurante si acumulator. As dori si eu sa stiu daca aceasta adaptare este posibila avand in vedere ca are magnetou si daca in afara de aceste piese ar mai fi nevoie de altceva. Daca am gresit undeva va rog frumos sa ma corectati . Multumesc Mesaj completat Revin, am reusit sa fac rost de cateva piese acumulator 12V, tablou de sigurante, releu de tensiune si semnalizare. Oare o mai fi nevoie de ceva ?
  3. Hm...da acum ca a mai trecut frigul, o sa ma reapuc de treaba si pana la urma o sa schimb carburatorul ca nu e intr-o stare foarte buna. Acum sa vedem daca reusesc sa gasesc unul .
  4. Buna ziua, caut si eu niste piese pentru un Simson S51, respectiv: - carburator - bloc de lumini - semnalizari laterale As fi extrem de recunoscator daca as reusi sa le gasesc . Ma puteti contacta pe id de mess: dragospostelnicu . Multumesc.
  5. Spor la lucru, vei avea nevoie din plin.
  6. Aveti idee cam intre ce parametri ar trebuie fixat nivelul, inchis-deschis ?
  7. Hm...da nu am reusit sa-l fac, insa este un progres daca inainte nu pornea mai deloc, acum porneste, dar nu-mi sta la relanti si cand il turez foarte usor moare. Oare sa fie de la nivelul carburatorului? Precizez ca setul motor este nou. Multumesc.
  8. O sa caut cu mai multa atentie. Multumesc.
  9. Buna ziua, am si eu o problema cu un Simson S51 cumparat de curand. As dori si eu sa aflu cum se regleaza nivelul plutitorului, debitul de aer, deoarece porneste foarte greu si cand porneste nu sta la relanti, va intreb fiindca in ultimul timp am tot avut parte de "mesteri" care mai rau au facut . Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...