Sari la conținut

truckeru_09

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    YAMAHA TDM 850
  • Numar Moto
    AR 11 REL

truckeru_09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cu ocazia noului AN care abia a inceput, va urez tuturor biker-ilor numai bine, sanatate, bucurii, multi kilometrii in cele mai frumoase locrui pe care le-ati propus sa le vedeti! LA MULTI ANI!!!! Asfalt uscat!! Astept cu nerabdare intrunirea din acest an! Sa auzim numai de bine!!!!
  2. Salutare! Vreau sa îmi pun si eu motocicleta pe "picioare" (roti) si am nevoie de 2 discuri de frana fata noi, sau bune daca are cineva...daca aveti idee de unde pot sa le iau mai ieftin. Merci fain tare! Asfalt uscat! » Post actualizat in 22 Feb 2015 18:06 P.S. Modelul de motor e 3VD din 1991. Merci tare!
  3. Salutare tuturor!! Vreau sa va spun ca nu v-ati scapat de mine, am avut vreo cateva probleme in ultimii 2 ani (am fost tot plecat pe afara cu camionul, vechea problema), dar sa speram ca anul acesta voi relua plimbarile cu mobra. Ieri am pornit motocicleta dupa un an, a pornit la a doua pedala si am facut o tura scurta cu ea. Sa auzim numai de bine si ii salut pe noii TDM-isti!! Sper sa ne vedem la intrunirea de anul acesta:
  4. Salutare TDM-isti, Vreau sa vand motorul meu, sunt mai tot timpul plecat in cursa si din pacate nu mai am timp pentru el. Am pus niste poze cu mobra, motorul merge bine necesita doar baterie. Am schimbat ambele pinioane la lant, are priza 12 Volti, becuri Xenoane, carburatoarele sincronizate, pastile supape schimbate 4 bucati, lant distributie schimbat, releu incarcare nou original, cric central (marca Zoly). In pretul motorului se mai da tobele originale, plus un releu de incarcare de rezerva, si un top-case. Modelul e un Yamaha TDM 850, 3VD, din 1991; nu consuma ulei, un consum de benzina redus de 5 litrii per 100 km. la un mers usor maxim 120 km/ h am scos si 4,2. Pret 1750 Euro. Astept oferte! Pentru Flavius Corhei, m-ai intrebat de stickere pot sa iti dau un numar de telefon 0723000562 il cheama Adi si e din Timisoara; eu le am de 2 ani pe motor si sunt OK.
  5. Salutare tuturor nu am mai intrat pe forum din lipsa de net timp etc etc acum sunt in Cehia cu TIR-ul merg spre Belgia (ie un lux cand gasesc o parcare unde sa ma pot conecta la net) Cu intrunirea de anul acesta eu sunt de acord cu orice data doar sa stiu unde si cand se tine si o sa fac tot posibilul sa vin o sa-mi iau liber de la servici in perioada aia puteti conta pe mine cam 90% ca o sa fiu prezent (m-am saturat de TIR-isti vreau sa mai stau si cu MOTOCICLISTI de vb.),in rest numai bine tuturor bun venit printre noi noilor posesori de TDM si ASFALT USCAT tuturor . DEABEA ASTEPT SA NE VEDEM DIN NOU BAFTA LA TOATA LUMEA. 9 9
  6. Salutare TDM-isti nu am mai intrat de mult pe aici ( lipsa net sau timp) acum sunt in Belgia si am prins retea salut noi posesori de TDM ( fie vorba intre noi e o mobra BUNA ) si sarbatori fericite la toata lumea pe aici se pregateste lumea de venirea ANULUI NOU e plin de beculete si lumini numai bine la TOTI.
  7. Salutare TDM-isti sunt in Olanda sc TIR-ul si ma uitam putin pe forum sa vad ce mai e nou ce bine de voi ca aveti timp sa va plimbati cu mobrele eu .....ma uit la altii, ce sa va spun Olanda e plina de motociclete se plimba lumea . Salutare tuturor si asfalt uscat .Pozele care le-am facut la Obarsia Lotrului inca nu am apucat sa le pun pe forum dar o sa-mi fac timp si pt. ele .Numai bine tuturor.
  8. Salutare TDM-isti, o sa vin si eu 80% siguranta, din cauza serviciului (bata-l vina)... apropo de tricourile la care v-ati gandit o foarte buna idee, vreau si eu 2 T-shirt cu maneca scurta (din alea cu 35 de lei) unul marimea XXl (46-48 marime europeana) si unul m (40-42 marime europeana). Eu o sa merg cu fiica mea si ar fi extraordinar sa mergem mai multi odata cine mai vine din VEST-UL tarii sa ne intalnim sa mergem impreuna. Cavalere, am inteles ca ai fost saptamana asta sa vezi locatia, as vrea si eu adresa exacta sau coordonatele GPS sa stiu unde ne intalnim (da-mi numarul tau de tel intr-un P.M.). P.S. treceti-ma si pe mine in catalogul de prezenta (2 persoane)...merci.... Sa ne vedem cu BINE!!!
  9. Ceau releu de incarcare eu am luat de la Sorin de la voi din TM, 406 RON .
  10. Eu cand am schimbat uleiul la mobra pe langa cele doua suruburi de golire care le-ai mentionat tu Nicule am desfacut si furtunul care vine de la rezervorul de ulei si vreau sa spun ca si de acolo a mai curs putin ulei dupa 800 km facuti uleiul e tot curat deci dedsfaceti cele doua suruburi de golire furtunul de la rezervorul de ulei lasati sa se scurga bine si o sa aveti un ulei curat in motor eu am bagat 4 l si e la nivelul de sus pe joja .ASFALT USCAT LA TOTI .
  11. Ceau Cristi daca tot umbli la releu fa te rog doua trei poze cu releul cu tot cu fire pe el si pune-le pe forum poate reusesc sa-mi fac o idee cum sa-l montez si eu pe al meu ma intereseaza unde vine firul de plus si daca are un fir de masa prins pe cadrul mobrei fa o poza cu el montat pe mobra te rog .Daca mai vrei nr de tel din TM da-mi un PM BAFTA .
  12. Eu azi am cumparat releul din Timisoara 406 RON daca vrei pot sa-ti dau un nr de tel .
  13. Switch acum am un alt model de releu pe mobra dar azi am cumparat releul original pt TDM si nu stiam cum sa pun firele de curent la cel original dar cred ca o sa ma descurc pina la urma .O sa pun o poza cu releul daca poate cineva sa-mi spuna cum vin puse firele adica unde vine +(plusul) ca cineva a spus ca plusul vine jos in partea dreapta a releului astept pareri (acolo unde am desenat o sageata).
  14. Salutare TDM-isti am luat un releu de incarcare nou pt mobra si nu stiu cum vin legate firele la releu poate cineva sa puna o poza cu releu si firele de curent montate pe releu acum am un alt tip de releu nu e de TDM si nu pot sa ma iau dupa legaturile astea . Mobra mea e din 91 3 vd, dau o bere la intrunirea din anu asta BAFTA SI ASFALT USCAT LA TOATA LUMEA
  15. Salutare lume eu nu vad pt. ce e bun sa montati filtru de benzina cand mobra ( 3 vd-ul) are in rezervor pe ambele conducte montata cate o sita, filtru ,nu are cum sa treaca murdaria prin acea sita nu ca ar fi un lucru rau sa ai si un filtru suplimentar dar aici chiar nu ai vad rostul , eu nu am filtru si in fiecare luna anul trecut am facut cu mobra minim 500 km si nu am avut probleme de alimentare dar fiecare cu optiunea lui .Bafta la toata lumea si ASFALT USCAT . Ca o complectare la camion am schimbat filtrul de motorina la 80.000 km si pot sa spun ca era aproape OK .
×
×
  • Creează nouă...