Sari la conținut

brancardierul

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brancardierul

  1. https://calarasipress.ro/accident-rutier-pe-dn3-intre-podul-4-si-chiciu-un-motociclist/?amp=1 Nu cunosc încă detalii dar nu arata deloc bine pentru cei 2 de pe moto..
  2. Cu siguranta viteza a fost una astronomica, cum se intampla de obicei pe aceea portiune de drum din Calarasi, din nefericire, dar problema este ca nu au existat urme de franare, in ciuda faptului ca motociclistul era experimentat, ceea ce denota ca sunt sanse destul de mari ca automobilistul sa nu se fi asigurat absolut deloc si totul s-a petrecut in scurt. Probabil, la o viteza redusa ar fi fost alt deznodamant...
  3. Informatiile sunt eronate! Ambii se deplasau in aceeasi directie iar condocatorul auto a intors in fata motociclistului, pe linia dubla continua...
  4. Da, era posesor de Harley iar grupul de motociclisti se indrepta spre Carinthia Austria, unde are loc un eveniment anual de motociclism. Daca aflu mai multe detalii de la un membru al grupului, revin cu informatii.
  5. http://www.adevarul.ro/locale/calarasi/Calarasi-accident-tanar-mort-motocicleta_0_528547269.html Momentan nu cunosc foarte multe detalii despre accident , dar de indata ce aflu o sa postez Revin cu noi informatii despre accident : Motociclistul , din cate am inteles , este in afara oricarui pericol grav , are o factura deschisa la mana si cateva contuzii.Momentan este in stare de soc si nu isi aduce aminte detalii despre accident..Pasagerul , din pacate , nu a fost la fel de norocos Motocicleta a fost o Honda Cbr F2. Accidentul e putin cam ciudat deoarece bucata de drum pe care s-a produs nu este circulata , drumul este bun , fara gropi..se pare ca ar fi ratat o curba ,care nu este nici pe departe periculoasa si a intrat in parapet , aceasta fiind zgariat pe o distanta de 150 m , aproximativ.. Motocicleta a fost o Honda Cbr F2. Pe motociclist nu il cunosc personal , nu am iesit niciodata la o tura cu el dar din cate am auzit mergea destul de cumpatat si avea experienta..
  6. Eu sunt Andrei , Florin e un prieten mai tampit sa zicem ... Intradevar, echipamentul este al meu dar e doar imprumutat )
  7. Chiar nu inteleg de ce sunt asa de fragile...Eram obosit intr-o seara si nu am mai verificat daca sta bine pe cric si bineinteles ca a cazut :| Faza e ca am crash-paduri si nu a patit nimic, in afara de o mica zgarietura pe capacul asta infect. Initial nu am observat nimic dubios dar urmatorea zi , cand am iesit la o tura aveam gheata plina de ulei. Si cand am desfacut capacul am vazut cele 2 fisuri pe interior
  8. Multumesc frumos pentru informatii , deja am vorbit cu Cristi si la primul drum in Bucuresti ma prezint la el. Stephon nu vreau sa te contrazic pentru ca sunt in necunostinta de cauza dar asa mi-a spus un prieten ca e aliaj de aluminiu cu antimoniu...Poate am fost mintit si am zis si eu o prostie ) .In orice caz as scapa mult mai bine daca ar fii magneziu .
  9. Eu l-am gasit cam la 200 de euro si din cauza asta intrebam daca se poate suda.Ar fii foarte bine daca l-as gasi la 70 de euro cum zici tu . Ms frumos!
  10. Salut , Aveti cumva idee cine poate sa-mi sudeze un capac de alternator , din cate stiu eu este un aliaj de aluminiu cu antimoniu? Capacul are 2 fisuri destul de mici si este pentru un gixxer de 600. Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...