Sari la conținut

wolf84

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    astefanoaie_claudiu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Kawasaki vulcan 1500
  • Numar Moto
    DJ XX KWA
  • Club
    NU - momentan

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSXR 750 ( 1996 ) Honda CBR 600RR (2004) Kawasaki Vulcan 1500 FI Classic ( 2005 )

Vizitatori Recenți Profil

1.028 citiri profil

wolf84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, 

    Imi poti lasa un numar de telefon ?   vreau sa vorbesc cu tine despre un magazin de piese din Germania , care este pe langa tine . As vrea sa iti cer o parere. 

     

    Dörnbergstraße 2, 34233 Fuldatal, Germania  aici este 

     

    Claudiu Astefanoaie 0769.630411  Multumesc

  2. Salut, Stie cineva cum se reglează amestecul aer/ carburant, în urma montării unu hypercharger ? Manual sau electronic?
  3. Led, led... dar cum îl verific ? Nu am stop pe frână, poziția merge, dar frână NU. Ceva sfaturi ?
  4. Salut. Știe cineva Cum se ajunge la becul de frână ? Nu vreau sa stric ceva pe acolo. 600rr 2004. Multumesc
  5. Vand / Schimb acest produs: geaca din piele - gen rocker, este marimea XL, starea materialului este foarte buna, singurul defect il are la fermoar! se vede in poze. Pentru mai multe detalii si poze 0769.630.411 Pret, 450 ron
  6. ceva semanator vreau sa intreb si eu: Spre exempul , ai un motor de 10 ani, cu furca stramba si nu vrei sa o indrepti pentru ca , tu consideri, ca nu este bine. OK, pana aci... Ce faci mai departe? cumperi unele NOI ??? sau tot SH, in cazul in care le cumperi sh aici cred ca este o problema, MARE, ai sanse foarte mari sa la cumperi ,, indoite si indreptate ,, care sa functioneze bne si tu sa nu stii ca au fost indreptate, nu? A fost cineva la cei in UK ? au facut treaba buna ?
  7. Am si eu o rugaminte. Poti sa imi spui , TE ROG, viteza de impact, APROXIMATIVA. Multumesc! asta daca o mai stii
  8. Salutare, R.I.P pentru '' cel ce si-a pierdut viata " Dupa cum spune un prieten, care m-a invatat multe lucruri folositoare in ale motociclismului," NU ORICINE ESTE MOTOCICLIST... " ; " motocicleta NU ESTE O JUCARIE "; " Nu iti lua sportiva, daca esti incepator" ; " etc " cu toate ca : http://dexonline.ro/definitie/motociclist ... DAR NU ESTE DEAJUNS... Greseli faci toata viata ( mai ales pe 2 roati ) canteaza cat sunt de mari! Nu cred ca exista posesor de motocicleta care sa NU FI LUAT MACAR O TRANTA>
  9. LINDA Vin si eu cu cateva poze cu iubirea mea vesnica,... din data de 13.05.2011 se afla SUS , sub forma de INGER! Spunea cineva in primele randuri, daca ma gandesc la acel moment: Nu imi vine sa mai iau alta blanosenie... Da si eu am zis la fel... dar daca stau bine si ma gandesc , UITE: Linda a trait 14 Ani si au fost foarte frumosi atat pentru mine cat si pentru ea. O am de la 2 luni si timp de 14 ani am stat departe de ea 40 de zile, ATAT! DA nu neg , imi este foarte greu ( ( ) dar a trait o viata lunga, frumoasa si fericita.
  10. Duminica... ? merge cineva pe undeva?
  11. Va distrati nu aveti treaba... v-am vazut azi aproape de Bals, parca 5 erati... sper ca nu v-a luat politia din Bals, eu am incercat sa va fac semn... si ATENTIE! in curbele dupa Colonesti, jos este o groapa...
  12. hai la plimbare... ca de 1 singur ma satur repede...] azi am vazut un (cred) 1 cbr negru pe la fostul liceu Arghezi... si ieri 3 sportive negre - dar aveam treaba... Sambata se iese pe undeva? merge cineva la Severin ( /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=690764 )
  13. Cam veche ultima postare... Nu se mai organizeaza nimic? poate asa am sa va cunosc si eu... ( sunt nou pe 2 roti )
×
×
  • Creează nouă...