Sari la conținut

maria_hd

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Simeria/Calan, HD
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki GS500E
  • Numar Moto
    Nume: Suzy
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

865 citiri profil

maria_hd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. maria_hd

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Multumesc! Asfalt uscat!
  2. maria_hd

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Week-end-ul acesta vreau sa fac o iesire pe ruta Hunedoara-Arad-Oradea (fiindca pe Brad-Varfuri starea drumului e jalnica)... Imi puteti spune care e starea drumului? Multumesc!
  3. maria_hd

    Poze

    Multumim de felicitari si aprecieri! Felicitari si Casa de Piatra! Ai fost o frumoasaaa! La cat mai multe mirese motoretisteee!
  4. maria_hd

    Poze

    Multumim, Dya! Iulian, in ziua nuntii esti protejat de Cel de Sus! In rest, protectiile nu lipsesc! Ne iarta Doamne-Doamne o data!
  5. maria_hd

    Poze

    Multumim de felicitari! Intr-adevar, coafura rezista!
  6. maria_hd

    Poze

    Imi fac si eu curaj sa pun cateva poze... Sper sa va placa!
  7. Salutari, varule! Sa te bucuri de Transalp si sa ai parte doar de amintiri frumoase alaturi de el!
  8. Mersi de raspuns! Dar alta este intrebarea... Stiu si eu ce inseamna "dry weight", dar intrebam cum de pe anumite siteuri este 180 kg, iar pe altele este peste 300 kg. Sunt modele diferite sau sunt gresite datele de pe unele siteuri?!... Si acum, un raspuns pls!
  9. Eu cu Ovidiu vrem sa mergem in week-end-ul acesta la Targu Neamt la petrecerea "Soimilor Nemteni". Daca mai sunt doritori pentru acest drum da-ti un semn sa vorbim sa mergem impreuna. Asfalt uscat!
  10. As avea si eu o intrebare. Din cate stiam eu, Intruderele de 1800cc au peste 300 kg si am gasit in mai multe locuri pe net: "Dry weight 180 kg". Vroiam sa va intreb daca e adevarat sau e greseala pe acele siteuri. Astea sunt 2 exemple: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_in...1800_r_2006.php http://motoprofi.com/motospecspictures/suz...800_r-2006.html Mersi frumos de lamurire! Mesaj completat Sa inteleg ca nu primesc nici o lamurire la intrebarea mea? Hmm... Nu ma bagati in seama sau nu stiti sa imi raspundeti?
  11. Parerea mea este ca Suzuki GS500 este o motocicleta foarte potrivita pentru incepatori si incepatoare... Eu pe ea am invatat sa conduc si consider ca este foarte manevrabila si, in plus, nu e deloc "turbata". Asa ca te iarta de multe. Eu zic ca e perfecta!
  12. Un topic foarte bun, indiferent de motocicleta pe care o detii! Anul acesta vreau sa dau pentru carnet si am pus aceasta pagina Web la Favorite. Sunt sigura ca ma va ajuta mult in trafic ceea ce ai scris aici. Tot ce pot e sa iti multumesc pentru timpul tau sacrificat pentru a ne impartasi din experienta ta!
  13. "Dar voi pune si eu 2 poze... Ca sa mentinem viu topicul..." Din moment ce sunt imagini din calatoriile pe 2 roti, presupun ca posturile detin si poze... Ca sa mentinem viu topicul, a fost spusa mai mult in gluma, ca la cat s-au "impuns" oamenii pe aici... Nu cred ca e nevoie de "mentinerea vie".. Si.. In caz ca mie mi-ai spus "fericitule" (dupa cum presupun), e o mica corectura... "fericito"... In rest... Make love, not war! Peace...
×
×
  • Creează nouă...