Jump to content

Tumtum

Membru
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Tumtum

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti, cand sunt ACASA.
 • Motocicleta
  Triumph Tiger 8oo XC

Recent Profile Visitors

431 profile views
 1. Merci! Bateria ca bateria, dar timpul...! Toata ziua i-am răspuns monosilabic nevestei, iți dai seama. :). Daca ai ști la cate ture anunțate as fi vrut sa ma lipesc! Eu le mulțumesc celor care postează turele înainte de a le face si își asuma riscul de a pleca la drum cu tot felul de necunoscuți, așa, ca mine. Suna a clișeu, sunt sigur, dar depinde pentru ce le vrei. Eu le-am cumpărat pentru ca am vrut ceva cu care sa pot ieși cat de cat in off si cam atâta pot ele, cat de cat off. De altfel cred ca așa sunt promovate, 80 asfalt 20 off. Eu cam acolo sunt, mult asfalt in ture cu pasagera si cand am ocazia o iau si pe la padure. Prin urmare le-am cumpărat bucuros, îmbrobodit puțin si de vânzător care mi-a evidențiat compoziția duala si faptul ca GS-ul de 1250 vine echipat de fabrica cu ele. Sincer cred ca livrează ceea promit numai ca au uitat de zgomotul la rulaj pe asfalt. Momentan merg pentru mine, următoarele vor fi, din nou, altceva. K76 nu prea au văzut off la mine, nu am avut ieșiri off aproape deloc cu ele. Numa' un MAN după care s-au consumat repede, intr-o tura lunga.
 2. Da, despre ele, montate dupa Heidenau K76 iar înainte cele dafault, din fabrica. Parca Michelin, ceva. Am reușit să adun câteva videoclipuri din tura de ieri si sa le pun cap la cap. Si tre sa zic iar ca a fost frumos. QUIK_20200719_210356.mp4
 3. Salut. Confirm si eu ca am avut o companie de nota 10 . Nooxy nu ar lasă o poteca neîncercată, si mie mi-a plăcut, grozav! Nu a ieșit tura la care speram dar sper ca o sa se facă si aia. Clipurile GoPro sunt destul de multe, sper ca fac un mic clip mâine, ori daca nu am timp voi taia din ele si le pun mai mici. @RuInCV Pe light off cauciucurile zic eu ca merg, chiar si pe pietre umede, cu grija. Însă pe pământ ud sunt cam praf, eu așa am simțit si azi si mereu. De altfel eu am scăpat tărăboanța pe jos astăzi intr-o porțiune cu pământ ud care s-a lipit de cauciuc (poza 9). Sigur ca si ceva mai mult skill sau o mobra mai light ar fi ajutat dar senzația de mers pe patinoar a fost tare puternica. In afara de asta mie îmi par extrem de zgomotoase la rulaj cu ceva viteza. După ce le-am montat am început sa cred ca am probleme cu rulmenții, făceau un zgomot oribil încă de pe la 80 km/h mai ales pe curbe, adică atunci când eram inclinat. Acum, după câteva mii de km cu ele parca s-au mai îmblânzit, fac urat cam pe la 120, cu precădere pe viraje. Am vazut ca si posesori de GS mare se plang de zgomotul lor.
 4. Poți testa Tigerul de 900 la Motoexpert, in București (Electronicii 19). Eu l-am încercat acolo, in urma cu vreo luna. Aveau pentru teste varianta Rally Pro. Acum strâng bani.
 5. Îmi imaginez ca ne întâlnim prin Buftea. Zic vreo 30 de minute ca sa ajung acolo fără sa întârzii si vreo ora in avans sa ma trezesc eu, adică 4:30. Dat fiind ca eu nu ma culc niciodată devreme as vrea sa am totuși ceva odihna in noaptea de dinaintea unei ture posibil obositoare (da, 30 de minute...). Si văzând ca exista ceva flexibilitate, atunci dc nu? In orice caz, este o propunere nu o condiție, decide o.p..
 6. Daca nu este un off road prea agresiv pentru gumele anakee ''adventure'', ma anunț si eu. Tocmai ce am băgat o Transalpina ieri (vreo 630 km asfalt) cu pasagera, si nu cred ca distanta e de speriat, având in vedere ora plecării. Dar as propune sa ne întâlnim pe la 6:30 pentru ca viu din sudul Bucureștiului. De preferat sâmbătă dar pot si duminica. Nu te încurc :).
 7. Unde este facuta fotografia? Incerc sa caut un loc mai inalt in apropierea Bucurestiului dar si deschiderea asta pare ok.
 8. Daca inca te mai intereseaza, eu am o multifunctionala HP C3180 pentru care ma costa prea mult un cartus. Sta pe post de adunatoare de praf asa ca vreau sa scap de ea. Cheers!
×
×
 • Create New...