Sari la conținut

technoart

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de technoart

  1. technoart

    donez

    donez anvelope Bridgestone 140/90-16 si 80/90-21 vechi si crapacite... doar pentru Bacau
  2. technoart

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc,m-am fript bine la mana(pana am infasurat-o cu un prosop),incercand sa reglez surubul cu motorul fierbinte.Motorul merge destul de bine dar imi afuma bujiile si credeam ca amestecul este de vina.
  3. technoart

    Kawasaki Vulcan

    Va salut,am un VN400 si nu reusesc sa gasesc manual de service pentru VN400,doar pentru VN800,vreau sa reglez surubul de aer de pe carburator,dar nu merge bine cu 1,7 ture ,ma gandesc ca in manualul pentru VN400 este alt reglaj.Strang si cate ture desfac?
  4. technoart

    Kawasaki Vulcan

    am cumparat o elctrovalva de benzina pe care vreau sa o montez intre robinetul de la rezervor si carburator.Anul trecut am curatat carburatorul,am desfacut robinetul rezervor si l-am curatat,totul parea super ok.In decembrie am mai turnat in rezervor vre-o zece litri de benzina si surpriza,dupa sarbatori am gasit motorul plin de benzina,vre-o doi litri erau in ulei.Electrovalva are si comanda mecanica,dar vreau sa o conditonez electric cu contactul de pe maner.Ma gandeam ca a mai incercat cineva.Asa,cred,ca nu o sa mai am surprize cu bujii ude... O protectie in plus,ma gandesc,nu strica. » Post actualizat in 14 Feb 2016 14:50 http://www.tomasetto.com/en/products/accessories/solenoid-valves/elettrovalvola-benzina-2
  5. technoart

    Kawasaki Vulcan

    Va salut posesori de Vulcan cu o intrebare ,a incercat cineva sa monteze o electrovalva intre robinet si carburator?
  6. Va salut, cumpar pentru IJ56 coarne chele,sticla beculet far (cel lipsa in poza),maneta decompresor si sigmenti telescoape fata (vin cate unul in fiecare pahar),si eventual si garnitura de piele sau pasla sau ce o fi acolo (in telescoape). Era sa uit de soclul si pinionul de angrenare cablu Km de sub capacul ambreiaj...
  7. multumesc de info,deci ale mele corespund anului.Conform paletarului (vopsea originala sub buton contact)am ales un negru lucios... Cumpar pentru IJ56 coarne chele si sticla beculet verde stg (lipsa in poza poza) Cumpar si soclu +pinion angrenare cablu Kilometraj...
  8. multumesc,voi incerca sa repar "paharele",am comandat semeringuri si bucse textolit dar nu stiu cum sa reconditionez telescoapele care sunt cam roase de rugina,voi incerca sa le slefuiesc pana la luciu dar nu stiu cum sa acoper micile cratere.Cutiile de IJ56 au 3 dungi?
  9. gasesc undeva un soclu pinion angrenare cablu km? piesele din prima poza ar fi trebuit sa fie saibe distantoare si siguranta arc pinion ambreiaj,doar ca sunt distruse.Nu reusesc sa gasesc o poza cu o imagine explodata a ambreiajului de ij56. Multumesc de informati. care ar fi bucsa telescop de 56?
  10. Va salut,dupa trei ani si un pic mi-am facut ceva timp sa ma ocup de IJ-ulet,am facut-o bucati si am bagat peria de sarma in ea.Am desfacut capacul la ambreiaj si am comandat discuri ambreiaj.Am cumparat si o semiluna noua (este un pic mai lata si freaca in carcasa,dar cred ca poate fi polizata),dar nu reusesc sa gasesc cititorul de Km de sub capac ambreiaj.Am desfacut telescoapele spate si am gasit balauri. Atasez ceva poze cu piesele de ambreiaj,nu am fost atent cand am demontat si acum nu prea imi este clar cum sa le adun.
  11. Va salut,am citit cu atentie tot ce ati scris aici si sunt incantat ca sunt oameni pasionati care muncesc sa repuna pe roti fiare salvate din mana vanatorilor de fier vechi.De ceva vreme incerc si eu sa aduc la viata un IJ56,cumparat acum 4 ani si pe care din lipsa spatiului l-am facut bucati.Poate aveti timp sa ma ajutati cu ceva sfaturi.Incep cu ambreiajul ,a carui semiluna dadea rateuri (dinti mancati) si din cauza caruia l-am desfacut.Am cumparat semiluna (care este un pic mai lata),am cumparat si discuti ambreiaj,dar acum 4 ani cand am desfacut nu am facut nici o poza crezand ca voi gasi o schita de montaj.Acum nu prea stiu sa adun saibele si arcurile.Atasez o poza cu ce am gasit acolo. Multumesc.
  12. Va salut, caut pentru un IJ 56, pe care incerc sa-l resuscitez,ghidon (eventual cu comenzi),stop,cauciucurile care vin pe scarite sau scarite in stare buna. Multumesc.
  13. salut Adrian112,ala din ultima poza este un stop?,m-ar interesa sa-l montez pe IJ ul meu (care nu are) la care lucrez de cateva luni bune
  14. ba nene ce-mi place mie pe forumurile romanesti,toti sunt profesori de limba romana.Intreaba careva cum sa sudeze ceva si nu-i raspunde nimeni in schimb se baga sapte in seama si-l corecteaza ca ,vezi doamne nu a pus virgula unde trebuie.Eu sunt membru pe forumuri in foarte multe tari si departe de mine arta de a stapani limba acelor tari,mai folosesc un dictionar,mai un google translate dar nimeni,NIMENI NICIODATA nu mi-a spus ca vezi doamne fac greseli gramaticale.Daca am intrebat ceva mi-au raspuns ,sau nu si atat.Multi sunt din Moldova,de dincolo de Prut si nu au folosit alfabet latin,sunt greci ,turci,sunt bulgari,sunt lipoveni ,fratilor nu mai fiti toti profesori de limba romana.Aici vorbim de motociclete.Mama cata rautate in tarisoara asta. Atentie la gropi si la prosti.
  15. bineinteles ca nu am de gand sa o modific sub nici o forma.Am cumparat-o tocmai pentru ca imi plac formele ei si nu voi modifica nimic la ea.Vreau doar sa o reconditionez,adica sa o aduc in strea (sau aproape) in care a parasit portile fabrici.
  16. Va salut, este primul meu post pe acest site si incep prin a prezenta ideea de proiect. Am achizitionat o motocicleta IJ56, in stare nu tocmai buna de functionare si pe care vreau sa o reconditionez cu ajutorul vostru. Motocicleta este radiata din circulatie si de la sectia financiara si nu am decat un act de vanzare(de mana) incheiat cu vechiul propietar. Banuiesc ca dupa ce o fac sa mearga o duc la RAR,fac reomologare si optin carte si o pot reinscrie in circulatie. Acum doua zile (25/02/2010) am optinut si permisul categoria A ,deci am toate motivele sa o repun pe roti. Am intitulat topic-ul Open project pentru ca vreau sa o restaurez cu piese donate de membri forumului si in etapa finala o voi vopsi "custom" si voi trece (pe rezervor ) numele celor care au donat piese. Bineninteles ca in lipsa de donatori voi cumpara piesele necesare (si atunci ma semnez doar eu ) Atasez si cateva poze ptr studiu. In prima etapa am nevoie de un ghidon (a fost rupt si este sudat destul de barbar),telescoape fata (sunt ruginite si gripate),semiluna pornire (cred ca are dinti rupti si e destul de neplacut cand scapa) si butonul contact de pe far. Stima si respect.
×
×
  • Creează nouă...