Sari la conținut

LocDog

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    R1

LocDog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. /index.php?/topic/732372-parbriz-puig-fazer/ Am un parbriz pentru fz6n, daca vrea cineva sa dea sms sau ceva pe numarul din anunt.
  2. ce treaba are secolul 21 cu brailenii? daca nu si-o lua pe coaja de prima data ala ar fi comentat dupaia tot felul de mizerii, n-au astia rusine. daca tot e forum de accidente, si se presupune ca trebuie sa invatam din fiecare cate ceva, cum de n-a observat nimeni greseala aici? daca mergea drept motociclistul, nici nu intra in masina. in statia de autobuz era pe mijlocul benzii iar apoi la locul accidentului era aproape intre benzi. cineva I-a dat cu target fixation la greu.
  3. Da, otelul folosit la fabricarea motocicletelor nu este cel folosit in trecut, acum ii spune aluminiu.
  4. Eu am curatat galeriile cu ceva zeama pentru tacamuri innox, stie mama. Au aratat fain, cateva ore.
  5. Ce consum are r6 de la 2007 incoa` ?
  6. A facut cineva consumul mers mai tare, peste 130 ?
  7. Asta e din adancul sufletului. Adica nu te intereseaza daca bicicleta aia de 954 iti consuma 10 sau 20%?
  8. Vezi că tu ai un rs 125 acolo, care e motor 2t. N-ai ce filtru să schimbi decât să completezi uleiul de amestec. Poți schimba uleiul din cutia de viteze (pentru indici Âşi procedeu vezi manualul de reparație) .
  9. Ăara lu` peÂşte. Pe alte meleaguri ăla n-ar fi plecat cu salvarea, ar fi plecat cu brățări după ce l-ar fi tăvălit puțin la "percheziție". Poliția română = niÂşte fătălăi uniformizați cu burtă.
  10. Pentru că e mai scump Âşi pentru că probabil cumpărătorii au considerat că nu e ceva vital, e ceva de care nu au neapărată nevoie.
  11. Nu merită banii Pe asfalt umed era numai bun abs-ul pentru stoppie.
  12. Se poate face rolling stoppie cu o motocicleta cu abs? Ma gandesc ca atunci cand roata de spate e in aer si se opreste, abs-ul o sa iti "imoaie" frana de fata. Stiam ca sunt legate franele intre ele, franezi cu spatele iti franeaza usor si fata, franezi cu fata iti franeaza si spatele ca sa stabilizeze motoreta.
×
×
  • Creează nouă...