Sari la conținut

twyster

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    vfr800
  • Numar Moto
    xxx
  • Club
    bulletsquadrom radauti

twyster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stiu mufa si am sa o verific! Multam fain!
  2. Aham..deci supapa exsista dar nu am verificato,de acu urmeaza.Problema e alta k daca o sa trebuiasca dusa pe stand in suceava inca nu este asa ceva este doar pt carburatie!
  3. Deci cum ai spus chiar daca o tin constanta in 5000rpm tot oscileaza.faza e k am mai avut un vfr dar nu a facut niciodata asa si de asta eram ingrijorat.
  4. motoru este din 99 are in jur de 50mii km istoria la motocicleta asta nu prea o stiu cea ce stiu e ca in ultimi doi ani sa mers moxim 1000 km si cine a folosito era si incepator de drumuri lungi nu e cazu.de cind e la mine iam schimbat bujiile si am verificat filtru de aer toate vacumurile cea ce nu era bun erau giturile de cauciuc de pe kiuloasa pe rampa de injectie erau slabite colierele si se miscau am remediat problema dar nici o diferenta iam pus si toba originala si nimic ma gindesc ca totusi ar putea fi din supape cind se incalzeste tacane dar la km. cei are am mai avut un vfr 800 si avea mai multi km. si mergea beton .....................
  5. Merci mult de sfaturi! toba e ce-a originala,bujiile sunt schimbate,filtru aer bun,a mai ramas filtru de benzina care trebue schimbat.Si sunt nelamurit cu balansul la clapete pt ca nu stiu daca se poate face la injectie!
  6. De inceput salutare la toti motociclisti! Poate ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura la o honda vfr800! Deci imi oscileaza relanti-ul,si indiferent de turatie constanta se intampla la fel!imi putesti spune ce anume se intimpla si cum se poate remedia?se paote face balansul la clapete la injectie? Ms si ast un rasp! Si poate imi mai spune cineva unde pot gasi un stop spate tot pt VFR?
  7. De inceput salutare la toti motociclisti! Poate ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura la o honda vfr800! Deci imi oscileaza relanti-ul,si indiferent de turatie constanta se intampla la fel!imi putesti spune ce anume se intimpla si cum se poate remedia?se paote face balansul la clapete la injectie? Ms mult si ast un rasp!
  8. De inceput salutare la toti motociclisti! Poate ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura la o honda vfr800! Deci imi oscileaza relanti-ul,si indiferent de turatie constanta se intampla la fel!imi putesti spune ce anume se intimpla si cum se poate remedia?se paote face balansul la clapete la injectie? Ms si ast un rasp!
×
×
  • Creează nouă...