Sari la conținut

Zipper

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    zipper13sp
  • Skype
    zipperimune

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    SV 650 S '04
  • Numar Moto
    B - XXX - Z I P

Zipper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca va intalniti as veni si eu sa reglez fast idle-ul. TPS-ul eu l-am rezolvat deja. spuneti aici ce si cum. eu pots a vin si azi si maine.(aveti multiometru pentru fast idle?)
  2. cred ca o dati in diverse in discutie nu se punea problema daca poate sau nus a le amestece. Se punea problema daca este RECOMANDAT sa le amestece. Si nu este recomandat sa le amestece deoarece uleiul nou isi poate pierde din calitati in urma amestecarii cu uleiul vechi(si aici nu ma refer la faptul ca nu mai poate fi folosit). Si daca pe om nu il interesau calitatile uleiului de ce ar cumpara un ulei mai scump sa il puna peste unul mai ieftin ?
  3. bineinteles ca are ,dar unii se cred prea superiori sa se coboare din copac.
  4. pai si daca clipesc un pic mai repede ce are ? eu cred ca am un led ars. daca e ars de unde pot sa cumpar un led sa il inlocuiesc ?
  5. Arata foarte bine. S-a si oprit ploaia, poti sa iesi la plimbare in weekend.
  6. mda si eu trebuie sa fac fast idle is tps caia din fabrica sunt incapabili. Are cineva de vanzare front sprocket cover 2003+ ? Arata asa
  7. GoodKat arata foarte bine toba. Tu ai facut reglajele alea la fastidle si TPS?
  8. mersi de info cu vitezometrul o sa ms uit in carte si sa vad daca e ceva rupt. vreau sa imi reglez si eu tps si fast idle ca ma streseaza , shocul ala automat nu intra deloc. poate ne intalnim intr-o seara sapatama viitoare la un service + beer @GoodKat eu ti-as recomanda ca si culori galben + negru eventual si cateva decal-uri (cadrul negru nu ca in poza)
  9. voi aveti proleme cu vitezometrul ? al meu a luat-o razna. il apuca si imi arata viteze aiurea. in momentul in care merg constant isi revine. daca accelerez sau sunt gropi imi arata in plus sau in minus sau sare la 0.
  10. azi i-am cumparat rca, ulei si filtru aer. luni ii cumpar filtru ulei si fac shimbu. marti spers a ies cu ea. ne vedem pe strada
  11. Felicitari! O intrebare mai tehnica: Sunt facute pan and shoot sau dintr-o alta masina?
  12. Eu sezonul trecut am folosit Repsol Moto SintĂŠtico 4T 10W40 dar nu prea am cu ce sa il compar deoarece a fost primul meu sezon. cred ca sezonul asta o sa ivestesc ceva mai multi bani si o sa cumpar 10w50 pentru ca am avut senzatia ca scotea niste zgomote ciudate cutia, si nu mai schimba la fel de exact cand temperatura crestea la peste 100 grade.
  13. mersi de raspuns, tot la schimbari de chestii uzuale ma gandeam si eu dar la mine cand merg foarte incet m-i se pare ca freaca placutele fata un pic de disc si nush singur cum sa abordez problema. iar pe spate frana parca nu tine suficient de bine. In plus m-i se pare ca trebuie sa fac si revizia sezonul asta.
  14. salut. voi unde faceti reviziile anuale. la service al reprezentantelor ati fost?daca da ce feedback aveti? gen elfworkshop sau motorteam anul trecut am facut singur schimbul de ulei si de aer. dar as vrea sa se uite cineva la placute si la bujii. deasemenea trebuie sa imi cumpar cauciucuri noi. aveti vreo recomandare de importator? metzeler sau michelin as vrea. vreo vulcanizare sa faca instalari de anvelope moto la preturi acceptabile prin bucuresti? mersi anticipat si hai cu soarele
×
×
  • Creează nouă...