Sari la conținut

cristi-v

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi-v

  1. Salut, si eu am marauder din '98 si cam tot asa mi-a mancat. Eu folosesc Motul 7100 10w40. Bagasem candva motul 7100 20w50 dar m-am gandit ca fiind mai intr-o zona de munte nu prea merge. Si in cartea lui de service scrie clar 10w40, asa ca am mers pe varianta asta.
  2. Salut. Acu ma uitam si eu prin topicuri si l-am gasit si pe acesta...din pacate destul de tarziu. Complimenti! Eu lucrez la Brunico/Bruneck, daca mai ai chef de ceva Dolomiti da-mi de stire.
  3. Salut. Lucrez in Italia la Brunico. Am vazut ca treci si pe acolo. Daca ai nevoie de ceva ajutor sau ceva info contacteaza-ma. Distractie maxima.
  4. Salutare. Nu vine nimeni la Vipiteno 20-22 iulie? Eu o sa fiu pe acolo. http://www.bikerdays.eu/it/cms/5.htm
  5. cristi-v

    nu sunt romani?

    Salut, Sunt Cristi si is in Italia. In septembrie ma gandeam sa fac o tura prin Spania. Poate ne vedem la o bere. Asfalt uscat.
  6. Salutare, in iulie e o intrunire la Vipiteno unde am putea sa ne gasim. http://www.bikerdays.eu/it/cms/5.htm Salut Vasy cand am sa ies spre Val di Non am sa ti dau de stire si poate reusim sa ne intalnim. Eu merg mai des pe la Bolzano.(nu stiu daca am postat bine...)
  7. Salutare, Sunt Cristi, vin din Arges, muncesc la Brunico - Alto Adige de circa 5 ani. Impreuna cu marauderul am facut circa 25oookm. As fi bucuros sa ne mai intalnim la o calatorie sau ceva intruniri.
  8. Salutare ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatie pentru Suzuki marauder vz800. Multumesc frumos. E-mail:shin26cris@yahoo.com
  9. multam . o sa incerc sa iau legatura cu el.
  10. cum fac si eu rost de o maneta de ambreiaj cu suport cu tot, originala de voshod?
  11. Eu am mers si pe voshod si pe minsk, dar mai buna mi s-a parut voshodul.
  12. Mersi, dar apare o insiruire de litere si cifre. poate ma inveti tu ce tre sa fac sa-l pot vedea cum trebuie.
  13. vreau si eu manualul. te rog frumos...... shin26cris@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...