Sari la conținut

CipryBV

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CipryBV

  1. Poti fi sigur ca daca ajunge la mine nu va duce lipsa de asa ceva... Mai ales ca nu consuma benzina... Iubirea e gratis )
  2. Din cate imi dau eu seama... E SUPER TARE!!! De-as avea bani acum l-as lua. Chiar daca n-am permis. Poate mi-l faci cadou ). Daca nu-l dai pana in iarna urmatoare te scap eu de el.
  3. Fratilor, am si eu o intrebare.... "Clona" Monsterului, Aprilia Shiver este reusit? Are ceva calitati? E bun de ceva? Ca seamana mult ca aspect cu Monster .
  4. Ce ziceti de BV10LAT (B VIOLAT). Dar oricum e luat . Sau XX15TOC. pentru ISTOC
  5. Daca tu imi faci promisiunea asta eu promit cu mana pe inima sa invat si sa iau permisul din prima! Preferinte de culoare n-am. Ca sigur nu va fi roz. Altfel, poate fi orice culoare . Si promit sa va caut pe toti prin Bucuresti de cum imi iau permisul si motorul. O sa las mai putine comm-uri ca am mari probleme cu calculatoru'. Cu greu reusesc sa le citesc pe ale voastre. Daca vrei sa discutam mai usor: ID de mess blue_eyes_cipry Bafta!
  6. OK! Daca vreti sa veniti la Brasov... Sa va zic mai exact sunt din Codlea (e la 15 KM de Brasov)... Va astept!! De legislatie imi e si mie frica. Si la cata rabdare am eu cu invatatu'... in 5 minute dorm... Dar cred ca merita efortul pnetru permis . @COCO Am avut si scuter. Si surpriza: nu l-am tavalit. Si am mers mai mult 2 persoane decat singur... Asfalt uscat! Si caldura!
  7. OK, fra! Asa o sa fac! Astept luna Septembrie... Pfiu cat mai e de asteptat... Ma bucur ca are cine sa ma indrume. Multumesc tuturor!
  8. Ok! Imi cer scuze ca am incalcat legea. Promit sa revin la Monster .
  9. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...mp;drivingMode= Scuze matzul pe care l-am lasat aici dar atat e linku' . Toate astea sunt limitate la 25 kw.
  10. De ce, frate? Da'mi si un motiv... Asa mai invat si eu cate ceva despre motoare.
  11. ) OK Fratilor... Deci cei cu Monster sunt nebuni.. din cate vad... Si vor ca nebunia Monster sa ia amploare... Frumos! Eu raman la parerea mea... MONSTER!!! Imi pare rau dar de sfatul asta nu pot sa tin cont m-au provocat. Chiar daca o parte din mine vrea sa fie cuminte.... nu prea are succes, caci motociclistu' ala rosu si cu furca in mana ma pune sa fac prostii. Dar am mai primit un sfat... Honda 600 RR... Are cam acelasi pret cu Monster-ul dar are si carene. (si sa stiti ca exista si limitate la 25 kw)
  12. ) Eu voi tine cont de parerile voastre. Intamplator am un prieten care are Monster... E adevarat ca n-are 18 ani si de motoare sa nu mai zic... A incalecat o herghelie intreaga. O sa-i cer acordul pentru o tura cu monsterul lui... sau macar sa ma faca el o tura... Din cate am vazut eu monsteul nu are sa dubla... E doar de o persoana... Ma poate lamuri cineva? Acum eu nu sunt sfant si nici nu ma duc in fiecare duminica la biserica, cum scria cineva mai sus, dar zic eu ca sunt cu capul pe umeri si sunt destul de cumpatat incat sa imi dau seama cam care imi sunt limitele. Motorul va fi chinuit in mainile mele, nu va fi iertat... Sper sa-mi fie mie iertate pacatele inainte sa ma urc pe el ca sa nu le platesc direct din sa. O sa cer parerea unora car ma cunosc si care stiu si ce insamna un monster. Banuiesc ca ma pot sfatui mai bine. Desi mi-e frica de un: "-Stai ma in banca ta! Monsterul nu e de tine, si tu nu esti de Monster. Incepe si tu pe un CBR ca mine." (sau pe ce stiu eu ce Aprilia) Mesaj completat 1,75 inaltime si 60 kg. Cam mic pentru Moster... Dar promit sa mananc mult, mult si sa ma fac mare, mare...
  13. Bun! Vad ca parerile sunt impartite... E adevarat ca nu am experienta nici cat. A nici B. Atunci va rog sa-mi recomandati ceva necarenat care sa respecte limita de 25 kw. Si poate o sa-mi schimb gandurile. Merci!
  14. Merci gunix... Dar am gasit si limitate... In germania, nu in romania dar exista... si sunt dispus sa platesc un transport mai ales ca am un frate care a lucrat in transporturi si are pile . Monsterul imi place mult... si dupa sfaturile primite de la Monsteristi sunt pornit tare pe Ducati. Mai ales ca nu are carene. Ma gandesc si la asta. Bafta!
  15. Ms. Am inteles perfect ce vrei sa spui. Cred ca voi ramane la domnisoara monstru . Nu vreau o curva la varsta asta ) . Si voi tine cont si de ceea ce ai spus in legatura cu parerile (ca se schimba fosrte usor la varsta mea). Oricum nu cred ca voi putea trece peste Ducati . Imi place la nebunie. Va multumesc pentru timpul pierdut cu sfaturile pentru mine. Se pare ca am stiut unde sa cer pareri. Cat despre ceea ce a zis gunix: Si legea are aceeasi parere. . Legea spune ca in primii doi ani nu am voie sa conduc un motor mai puternic de 25 kw. Si exista si Ducati de 25 kw. Problema mea insa era greutatea motoarelor. Ducati are motor de 600 iar Honda de 125. (am avut o experienta cu un Aprilia Pegaso de 600 pe care l-am culcat la pamant din greseala si n-am mai reusit sa-l ridic singur. Dar acum, datorita parerilor voastre sunt mai pornit pe Ducati Monster decat pe Honda. Merci frumos tuturor! Asfalt uscat.
  16. Va multumesc la toti ca v'ati pierdut timpul sa imi lasati niste sfaturi. O sa tin cont de ele si promit sa va anunt despre alegerea facuta. Merci frumos!
  17. Merci! Ma asteptam la astfel de reply-uri Merci de incurajari. Deci sunt 99% pornit pe Ducati. Azi am gasit si ST 2 care pare sa se incadreze in ceea ce imi doresc eu. Ce ziceti? E mai ieftin ca Monster da' are carene pe care candva va trebui sa le repar... ca sigur voi da cu el de asfalt... :| Asa's incepatorii .
  18. Salutare baieti!! Ete shi eu pushti de 17 ani, p'aici printre voi. Imi place atmosfera Monster-istilor doar ca eu nu sunt din Bucuresti, sunt din Codlea :|. Inca nu am permis si nici motor dar mai am mai putin e un an si sper sa incalec un Ducati Monster . Asta daca ma sfatuiti voi sa fac alegerea asta pentru ca oscilez intre Honda CBR 125 si Ducati Monster ala de 600 cmc si 25 de kw. Voi ce ziceti? Astept raspunsuri;). Si daca imi iau Monster prima tura o fac la Bucuresti la un gratar cu voi... Asta daca ma primiti:). Hai noroc si asfalt uscat. Astept pareri pro si contra.
  19. Da, se incadreaza in limita... Sunt unele care au 45 kw dar sunt si d'alea de 25 kw. Problema e capacitatea cilindrica. Honda are 125 iar Ducati are 600:D. O sa tin cont de sfaturi si o sa le probez:D. Ca bani e mai scump Ducati cam cu 1000-1500 de euro dar ma gandesc cat o sa dau pe urma pe carenele Hondei. Sunt constient ca o sa o dau de asfalt.
  20. Salut! Sunt incepator in ale motociclismului si pentru inceput vreau sa imi cumpar ceva mic, asa cum spune legea. M-am gandit la o Honda CBR 125 pana sa aflu ca exista si Ducati Monster de 24 kw. Nu prea ma incanta faptu' ca Ducati are motor de 600 dar pot trece peste:D. Ce ma sfatuiti sa fac? Si ce sa aleg intre Honda si Ducati. Tinand cont de faptul ca nu am mai avut motor pana acum. Am pus aceeasi intrebare si la Ducati-sti si astept raspunsuri . Merci!
  21. Salut! Sunt incepator in ale motociclismului si pentru inceput vreau sa imi cumpar ceva mic, asa cum spune legea. M-am gandit la o Honda CBR 125 pana sa aflu ca exista si Ducati Monster de 24 kw. Nu prea ma incanta faptu' ca Ducati are motor de 600 dar pot trece peste:D. Ce ma sfatuiti sa fac? Si ce sa aleg intre Honda si Ducati. Tinand cont ca nu am mai avut motor pana acum.
  22. Inca nu am motor si nici macar permis. Dar am un frate care a fost implicat intr-un accident urat de tot... Mai exact, intr-o noapte de decembrie cu ceata, a lovit un biciclist care era ranga de beat in afara orasului, pe bicicleta, pe mijlocul soselei si nesemnalizat. (la ora 2:30). Marea greseala pe care a facut-o frate-meu a fost ca a tras masina (pentru ca pleca in cursa cu un Mercedes-Sprinter) pe dreapta. Pentru acest lucru si pentru niste cioburi de sticla aflate pe marginea drumului, anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca frate-meu sa se fi dus intentionat dupa biciclist pe marginea drumului (pentru ca acele cioburi se aflau in afara carosabilului) sa il acroseze. Astfel, daca aveti imensul ghinion sa fiti implicati intr-un accident, lasati toate probele acolo unde se afla... Mai precis daca va sare casca de pe cap lasati'o acolo unde este, daca sar bucati din carena nu le ridicati, motorul chiar daca blocheaza circulatia lasati-l acolo unde e macar pana la venirea politistului. Semnalizati zona si... asta e! Speram ca nu veti avea sansa sa tineti cont de sfaturile din acest topic. Asfalt uscat...
×
×
  • Creează nouă...