Sari la conținut

Spown

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spown

  1. Spown

    08.07.07 Medgidia - Cosmin

    Ramas fara cuvinte!! Nu imi vine sa cred!! Ieri am aflat si eu dintr-un sms!! Blocat si acum sunt..si tot nu imi vine sa cred!! Condoleante familiei!!!
  2. drept graiesti insanatosire grabnica!! iar papucasului?
  3. Spown

    Accident Arad

    odihneasca-se in pace si liniste motociclistul! CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR! cat despre ratati (nu toti) pe 4 roti ca mai ia cu el unul si mai ales motociclist, mai bine sa se spanzure! cat merg eu cu masina am grija de motociclisti ..le mai fac si loc nu stiu ce sa mai cred va vad posturi noi in sectiunea asta "accidente"->ma bate gandul sa ma las de 2 roti sau sa iau un enduro si sa ma dau prin vai si rapi de imi sare adrenalina din mine! numai bine!
  4. un accident stupid, chiar ilar pe deoparte! meri si da declararia aia si tine-ne la curent cu ce s-a m-ai intamplat! sper ca scuteristu' sa fie in regula ! numai bine!! f**-* in ****(cuvinte urate) de baba!
  5. Spown

    Prima Cazatura!

    no coment! eu am testat motorul nu d.p.v. al vitezei sau sa ma dau mare asa cum se spunea mai sus! sa vad daca mere fain, daca ma simt bine pe el..sa stiu la ce ma astept de la akizitia ce o voi fac in curand... inca stau intr-o dilema! Honda CB500 sau Suzuki Bandit 400 ?
  6. Spown

    Inca O Victima

    d-zeu sa il odihneasca! condoleante familiei!
  7. Spown

    Prima Cazatura!

    sarumana !! da acu e prea tarziu! dar am invatat..ideea e ca si ekipamentul de pe mine si-a facut treaba! (asta am vrut sa scot in evidenta->necesitatea echipamentului) cred ca asta a fost (ce ai explicat tu mai sus) ca dupa asta motorul nu mai mergea..adika, motorul motocicletei era oprit! apropo da-mi si mie id-ul tau de mes ca vreau sa discut mai multe cu tine despre banditul tau! multam!
  8. trebuia sa ii dai 3 casti in gura! pt. 49,99de ROn si inca mai ramanea dator! bine ca nu ai patit nimic... numai bine!
  9. Spown

    Prima Cazatura!

    ba da rautaciosi mai sunteti unii!! sa imi spuneti voi mie ca motoarele pe care le aveti le stiati nu mai din revista, ati mers in bazar si hop ati cumparat-o! apoi cand ati deventi propietari ati mers cu motoarele! deci, lasati-ma cu astfel de remarci!
  10. insanatosire grabnica si recuperare rapida! uite ca am postat si eu o mica cazatura... imi pare rau ca ai patit asa ceva..dar pe mine costumul si casca m-a scutit de vreo 2 julituri si de vreo 2 copci poate! oricum data viitoare ia-ti costumul tot pe tine.. numai bine si sanatate!
  11. Spown

    Prima Cazatura!

    uite ca eu cu ani in urma adika mai exact acu 3,5 ani am inceput sa ma documentez, si am bagat la cap..poate altii care vor citi acest post o sa invete (cel putin teoretic) si ei cat de bine e sa ai un ekipament pe tine kiar si la cazaturi minore! numai bine! intradevar circulatia pe drumurile noastre de sub orice critica!
  12. Spown

    Prima Cazatura!

    motorul nu patise nimic.... dar urmeaza sa iau un cb si voiam sa vad cum se comporta! dar nu asta e important...ci e ca vad o groaza de accidente aici, unele din cauza vitezei si altele din cauza berbecilor ce "nu te-am vazut", as putea spune ca a fost o cazatura"copilareasca" care se poate intampla oricui, sa ti se incline motorul mai mult si sa o scapi! nu cred ca motociclist, nu ai patit sa ti se incline motorul si sa il scapi pe jos! iar in legatura cu imprumutatul, eu l-as da sa il testeze cineva sa vada cum merge..dar nu l-as da oricui! am spus ca totul stiam teoretic, dar acu am invatat si sa cad asta am vrut sa aduc la cunostinta unor motociclisti mai putin constienti! am doua sezoane de cand ma dau cu moto, si nu am avut cazaturi, si imi spuneam ca daca sunt cumpatat nu o sa patesc nik, dar uite ca am incasat-o, si asa am testat si eckipamentul! iar in legatura cu ekipamentul uite ca eram sa fiu mai demult implicat intr-un accident cu un ATV, care cunoscatorii din iasi stiu despre ce vorbesc, cum mergi spre releu(Bucium), eram cu masina si 2 tipi cred de 16-20 ani pe un atv mi-a taiat fata noroc ca am apucat sa franez si nici nu aveam viteza acolo! un 50km ca e si localitate! ei nici nu se asigurase nici ekipament nici casca nu aveau desi dupa cate stiu este obligatoriu, nu mai zic de motoscuterele ce sunt prin Iasi ca majoritate nu au casca si mai ingramadeste si o gajica in spatele lui ca mai sa pice de pe el.. deaceea am postat asta! numai bine! dupa ce m-am dat vreo 3 ore si credeam ca am un control asupra motorului atunci am incasat-o.. adevarul e ca se putea mai rau de aceea se spune pe forum ca "fierul se indreapta" dar viata unui motociclist poate fi in pericol..nu conteaza ca esti pe motorul tau sau al vecinului, sau ca esti doar pasager! postul asta se referea doar la motociclistii "mai inconstienti", scuteristii sau amatorii de senzatii tari ce se urca pe 2 roti sau 4(atv) ca trebuie purtat acest ekipament indiferent ca merg pana la magazinul de pe colt! numai bine!
  13. Spown

    Prima Cazatura!

    motoru nu a patit nik ci pus si simplu se culcase!
  14. Spown

    Prima Cazatura!

    e o parere! eu am vrut sa scot altceva (siguranta mototciclistului) la iveala nu carcotasul din tine!
  15. Spown

    Prima Cazatura!

    Ieri 07.05.2006, cascadorul de mine a incasat o cazatura! eram intr-un poligon in IASI, si testam un CB 500 HONDA al unui bun prieten de al meu! la inceput am luat-o usurel .. apoi am incercat sa merg mai tare, totul a fost bine si frumos stiind ca si asfaltul era acoperit pe alocuri cu nisip si pietricele , nu am incercat sa o las mai moale! la capatul pistei cam 30m am inceput sa franez usor (atunci eram intr-a 4-a) reduc introduc a 3-a, sincer nu prea stiu ce s-a intamplat dar cred ca inca aveam prea mare viteza pt. a2-a asa ca , dand si a 2-a am lasat ambreajul cred ca prea brusc si mi s-a blocat roata spate si eu cu fata franam , in acel moment a fugit motorul de sub mine ...am incercat sa il tin dar in zadar e prea greu la un anumit unghi si am facut o tumba pe asfalt moment in care am dat si cu casca(capul) de pamant! e totul ok...desi stiam teoretic ce si cum e cu echipamentul, dar am invatat-o acu si practic! vreau sa spun oricarui motociclist ca echipamentul e sfant si sa nu va sfiiti sa dati un ban in plus ca isi va face simtita investitia cu varf si indesat!! casca m-a scutit acu de vreo 2 copci la capatana! numai bine! ca concluzie:"..daca nu ai echipament mai bine nu te urca pe moto" Clean Ride!
  16. cand vezi pe unii ca se cearta ca ala , ca celalalt are dreptate te umfla rasul! nu am avut nik cu soferii pana cand la o intersectie semaforizata, un bou de conservar, sa se bage intre roata mea din spate si cealalta masina ce era pe banda 2 (mentionez eram pe banda 3). eu trebuia sa merg la stanga iar el sa dus la draku inainte!pb esta urmatoarea sunt incepator eram 2 pe moto! moto imprumutata-propietarul pasager! reactia mea? l-am injurat! si am facut un gest asemanator cu asta toata kestia s-a intamplat acu vreo 6 zile... mai mentionez ca am b-ul cam de multisor..si nu am facut niciodata prostia de a ma baga langa un motocilclist. 1-l-as putea speria,2 -ar putea cadea, etc...doamne fereste!! eu nu stiu ce e cu unii cretini de soferi, mentionez UNII (paote ma rasgandesc si spun majoritatea ) , dar am luat, acu vreo luna jumate cand veneam de la bunici , o ocazie..si pe drum am vazut un motociclist pe enduro cu far aprins! iar boul comunei, in loc sa se dea putin mai pe dreapta mergea cu partea stanga putin peste axul drumului, norocul , motocicistului cred ca experimentat ca a sesizat din timp si a mers el pe marginea benzii lui, caci altfel il pute acrosa, ei bine si normal ca eu i-am atras atentia imediat, dar el ce imi spune ca motociclistii is teribilisti,ca nu au respect pt trafic.. si m-am certat in limita bunului simt ca sa nu ma dea jos din masina , dar sincer tre sa fii f.atent ca saracu de tine te duci pe undeva sa te destinzi si vine boul, poate si beat putin, si te da jos de pe moto! asa ca d-lor MASINISTI!, scuze conservarilor, nu noi ci voi sunteti bomba pe strada, noi tre sa avem grija si de cel din spatele nostru si de cel din stanga/dreapta si fata!..ca domne fereste poate nu ne vede.... vechea problema! "NU NE VEDETI!" -> da voi va o vedeti dimineatza? sa nu mai spun de blonde la volan-> no offence pt fete de aici! Tineti rotile lipite de asfalt!
  17. asta e diferenta dintre un incepator si unul avansat....de timp... dupa cate stiu...maneta de frana e pe partea dreapta...acolo unde e si acceleratia.... si e cam incomod sa tin frana de mana si sa accelerez...
  18. nu vreau sa par rau! dar...cum spui tu...ca "picioarele sunt libere" -> daca imi spui cum am sa plec eu..la semafor aflat in panta! am citit tutoriale...despre transferul franei de la mana la picior (adik ca nu voi sta numai pe un picior )...si tot asa... singura solutie ....este schimbarea profilului..seii -> Multumesc SEMACA m-am gandit... si va multumesc..de sfaturi... daca mai sunt idei?
  19. Vreau sa cer unele informatii referitoare la Jawa! E o Jawa de 350TS...si am 1.70...pb e ca am incercat-o si ajung pe varfuri jos.... adika in cazul unor strazi cu ceva denivelari la Stopuri, Semafoare, si daca am nenorocul sa ma opresc in dreptul unor gropi..nu mai ajung jos! deci intrebarea e: "DACA DE POATE REGLA DE LA AMORTIZOARELE DE PE SPATE SI DIN FURCA DE PE FATA SA AIBA O GARDA MAI MICA,SA O DAU CU MAX. 3cm?" DECI ASTEPT SUGESTII... nu sariti ca nu prea le am cu motocicletele...adik-INCEPATOR! DEci HeLP!
  20. Eu zic sa iti schimbi...rezervorul , sunt rezervoare de la japoneze cu busonul la nivel cu tabla...si keie.. stiu ca e ca in bancurile cu prosti:"daca nu ai cheie la usa schimbi Usa, in loc de yala", dar decat unu sudor..si sa schimbi gatul rezervorului..pt un amart de buson......mai degraba iti iei alt buson de JAWA..si pui alarma pe MOTO...mult mai simplu! oricum vrei sa iti instalezi una!...sunt peste tot alarme de cumparat.. BAFTA!
×
×
  • Creează nouă...