Sari la conținut

pastoru

INACTIV
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pastoru

  1. pastoru

    MZ

    multumesc mult! numai bine
  2. pastoru

    MZ

    Salut. As avea si eu nevoie de o maneta de frana fata de ETZ, cu pompita cu tot. A mea scapa lichid frana si am incercat sa pun simering noi dar nu am reusit nimic. Daca are cineva o maneta, sa-mi spuna si un pret. Mersi!
  3. mersi domnule! dar am gasit acuma o aripa de ETZ si vreau sa o iau pe aia. oricum mersi mult de tot pentru oferta! si scuze ca am raspuns doar acum
  4. Din pacate eu caut ceva care sa se potriveasca cat mai bine pentru ETZ, sa fie original daca se poate, iar la aripa asta cred ca s-ar vedea destul de urat diferenta. Multumesc foarte mult oricum, pentru oferta numai bine!
  5. pastoru

    MZ

    mersi mult pentru link, o sa ma uit.
  6. Buna! as vrea cateva poze, daca se poate se potriveste bine aripa pe ETZ?
  7. Salutare! Are cineva si pentru mine, sau stiti unde as gasi: -o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. -un maner pentru pasageri unde as putea gasi? -o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni si niste preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine!
  8. pastoru

    MZ

    Salut Andrei! si eu am trecut de la un scuter de 49 cmc la un ETZ 250 bafta, sper sa-ti gasesti ceva! am si eu cateva intrebari, daca nu va suparati: 1. are cineva, sau stiti unde as gasi o aripa spate clasica, rotunjita, pentru ETZ? a mea e dreapta si cu colturi. 2. un maner pentru pasageri unde as putea gasi? si 3. o oglinda rotunda de dreapta, daca sunteti buni astept preturi daca are cineva dintre voi, domnilor. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...