Sari la conținut

Masa

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Numar Moto
    Vizibil si curat de B

Informații profil

  • Interests
    motociclism,acvaristica

Vizitatori Recenți Profil

1.136 citiri profil

Masa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, am gasit numarul B 636 VAS. Daca cunoasteti posesorul va rog sa il anuntati. Contact PM
  2. Multumesc darco_cbr! S-a notat. Daca mai sunt si alte pareri le astept cu interes.
  3. Salutare dragi colegi, Am drag de coclauri de mult timp dar acum sunt hotarat sa fac doar asta. Tinand cont de experienta voastra am speranta ca ma puteti ajuta sa imi achizitionez o motocicleta potrivita pentru mine. Caracteristici pilot: Inaltime 187 cm, Greutate 100 Kg (daca e musai mai tai din ea J). Experienta: In jur de 14 ani. Am inceput sa merg pe toate comunistele Mink, Jawa, Dnepr… apoi am mers pe sport, touring, chopperite. Enduro / cross nu am mers niciodata in adevaratul sens al cuvantului, am mers pe coclauri in trecut cu diferite comuniste transformate in enduro (sper ca nu vada asta colegii de la “coltul comunistelor” J). Caracteristici motocicleta: -Preferabil neimatriculata pentru ca vreau sa merg deloc pe strada si ma gandesc ca o motocicleta inmatriculata costa mai mult la achizitie cat si pe viitor (itp, asigurare). -Pentru ca locuiesc in Bucuresti si nu beneficiez de curte sau garaj nu imi doresc o motocicleta la care sa lucrez non stop, imi place sa surubaresc si ma pricep, dar poate fi dificil cand faci asta in fata blocului. Sunt constient ca atunci cand ai enduro / cross trebuie sa ii schimbi la cateva ture consumabilele dar trebuie sa gasesc o solutie si pentru asta… -Am mers, nu foarte mult, pe Suzuki rm125 si mi-a placut, dar am senzatia (poate gresit) ca nu imi ajunge gazul, am simtit nevoia de mai multa putere, dar poate nu era reglata corespunzator..nu stiu. -Imi doresc o motocicleta care sa fie mai puternica si sa nu moara in sarcina decat una mai agila. -Buget maximum 3000 E -As vrea sa nu schimb motocicleta doar dupa cateva sezoane pentru ca as ajunge sa imi doresc mai mult. Exploatare: Imi doresc sa urc motocicleta in remorca de aproximativ doua ori pe luna (singur sau in grup) si sa merg cu ea la munte unde sa pot parcurge atat trasee pe drumuri forestiere cat si sa pot merge hobby prin padure. Bazandu-ma pe experienta voastra, sper sa ma puteti indruma catre ce am nevoie. O zi faina!
  4. Salutare dragi colegi, Am drag de coclauri de mult timp dar acum sunt hotarat sa fac doar asta. Tinand cont de experienta voastra am speranta ca ma puteti ajuta sa imi achizitionez o motocicleta potrivita pentru mine. Caracteristici pilot: Inaltime 187 cm, Greutate 100 Kg (daca e musai mai tai din ea J). Experienta: In jur de 14 ani. Am inceput sa merg pe toate comunistele Mink, Jawa, Dnepr… apoi am mers pe sport, touring, chopperite. Enduro / cross nu am mers niciodata in adevaratul sens al cuvantului, am mers pe coclauri in trecut cu diferite comuniste transformate in enduro (sper ca nu vada asta colegii de la “coltul comunistelor” J). Caracteristici motocicleta: -Preferabil neimatriculata pentru ca vreau sa merg deloc pe strada si ma gandesc ca o motocicleta inmatriculata costa mai mult la achizitie cat si pe viitor (itp, asigurare). -Pentru ca locuiesc in Bucuresti si nu beneficiez de curte sau garaj nu imi doresc o motocicleta la care sa lucrez non stop, imi place sa surubaresc si ma pricep, dar poate fi dificil cand faci asta in fata blocului. Sunt constient ca atunci cand ai enduro / cross trebuie sa ii schimbi la cateva ture consumabilele dar trebuie sa gasesc o solutie si pentru asta… -Am mers, nu foarte mult, pe Suzuki rm125 si mi-a placut, dar am senzatia (poate gresit) ca nu imi ajunge gazul, am simtit nevoia de mai multa putere, dar poate nu era reglata corespunzator..nu stiu. -Imi doresc o motocicleta care sa fie mai puternica si sa nu moara in sarcina decat una mai agila. -Buget maximum 3000 E -As vrea sa nu schimb motocicleta doar dupa cateva sezoane pentru ca as ajunge sa imi doresc mai mult. Exploatare: Imi doresc sa urc motocicleta in remorca de aproximativ doua ori pe luna (singur sau in grup) si sa merg cu ea la munte unde sa pot parcurge atat trasee pe drumuri forestiere cat si sa pot merge hobby prin padure. Bazandu-ma pe experienta voastra, sper sa ma puteti indruma catre ce am nevoie. O zi faina!
  5. Va salut camarazi! Doresc sa inchiriez pentru o zi, mai exact 10.05.2015, o motocicleta de tip enduro cross in zona Fagaras. O sa folosesc motocicleta pentru o plimbare pana in Poiana Narciselor si atat. Sper sa ma puteti ajuta. O seara placuta!
  6. Masa

    Inchiriere motocicleta

    Va salut camarazi! Vad pe geam prima ninsoare pe anul asta si sper ca "doamnele" voastre sunt la caldura, pregatite de hibernat. Cum spune si titlul topic-ului doresc sa inchiriez o motocicleta tip chopper, cruiser sau cu atas pentru un eveniment cu inele . Evenimentul este in 2015 in luna iunie, langa Onesti jud Bacau, sper sa gasesc ceva pana atunci. Motocicleta va fi folosita doar cateva ore pentru deplasarea la biserica a mirilor si poate pentru cateva poze. Multumesc pentru ajutor! O seara faina!
  7. Va salut, am de cateva zile o problema cu pornirea motociletei, Suzuki Rf600 pe care o folosesc zilnic, am parcat-o in fata blocului iar a doua zi cand am incercat sa o pornesc nu a mai vrut, la prima cheie da semne ca vrea sa porneasca dar apoi se opreste , "tuseste" o singura data si gata.nu vrea nici cu soc nici fara soc, am lasat-o o zi crezand ca s-au udat bujiile dar a doua zi la fel si a treia la fel...un mic zvac si gata.Am banuit ca mi-a umblat cieneva la relanti peste noapte.Am pus testerul de tensiune pe baterie, are 12,5, cand incerc sa o pornesc scade la 11 dar atat.benzina are in rezervor, am incercat si pe On si pe RES.Nu stiu ce sa mai incerc, daca puteti sa ma sfatuiti va sunt recunoscator, sau sa imi dati o mana de ajutor, motocicleta se afla in zona Obor.Multumesc.
  8. Multumesc pentru raspuns, am schimbat uleiul, am pus Motul, filtrul de ulei Hiflo,filtru de aer Hiflo, am dat jos filtrul de aer original suzuki l-am curatat si se poate remonta pe viitor.Apoi am schimbat kit-ul de lant , la vechiul lant au fost scoase 2 zale pentru a il scurta de catre fostul proprietar si nu il puteam intinde corect din cauza uzurii inegale.Placuele de frana aveau uzura inegala, pe fiecare etrier era cate o placuta ajunsa pana la metal iar alta in stare buna din cauza ca nu mai actionau corect etrierele, le-am curatat pe ambele si am pus placute sbs carbon.Mie imi place rf este adevarat ca nu explodeaza in turatii inferioare dar depinde de fiecare ce asteptari are de la motocicleta si de stilul de mers.toti cei care detineti Rf aveti stander pentru roata spate? ceva sfaturi pentru construirea unuia? cam greu de intins sau uns lantul fara unul. REVIN Am observat ca cele 5 suruburi care prind foaia de la roata spate se misca cu totul, deci nu piulitele si surubul se misca in butuc.Din cate stiu suruburile au capul cu un model patrat in butuc sa nu permita invartirea, dar de ce se misca? sa desfac si sa le lipesc cu loctite? la voi se intampla asa? Multumesc
  9. de unde cumpar filtru de aer? ulei pentru motor stiu ca imi trebuie 10w40 dar ce filtru imi recomandati?
  10. Salutare posesori si pasionati de RF sunt foarte aproape de a intra in randul vostru, vreau sa cumpar un Rf6000R din 97' ,tnand cont de experienta voastra as dori sa imi dati cateva sugestii la ce sa fiu atent cand cumpar aceasta motocicleta , particularitati sau zone cu defectiuni frecvente.Va multumesc .Paste Fericit! Cam slaba activitatea aici cum spuneam in postul anterior, sunt acum posesorul unui RF600R 97' /uploads/monthly_04_2012/post-54784-0-42893000-1335299624_thumb.jpg Trebuie sa ii schimb uleiul+filtrul si filtrul de aer in rest se comporta bine, daca ma puteti indruma spre un service in Bucuresti unde imi pot fi schimbate ar fi grozav.Va salut
  11. nano

    am un f3 pentru tine gasesti anuntul la rubrica vanzari

  12. Salut, intentionez sa intru in randul banditilor cat mai curand:) am gasit si motocicleta doar ca este la o distanta considerabila de locatia mea,nu am mai mers pe un bandit600 pana acum si nu stiu sa apreciez pozitia in mers, eu sunt inalt la 1,85m, 90kg si ma gandesc sa nu fiu prea ingramadit pe motor, intrebarea mea, exista incompatibilitate intre inatimea mea si banditul600 , nu as vrea sa ma ingramadesc pe motocicleta.Multumesc
  13. salutare,"corup" posesor de F2 sau F3 sa se desparta de motor acum in pragul Sarbatorilor Pascale, de preferat in Bucuresti sau Bacau, dar discutam mai multe in PM.Paste Fericit !
  14. salut, mai am motocicleta poti sa ma suni oricand 0766872457.Noroc Vanduta
  15. Se vinde Simsonul 425S din imagini anul 1960,inmatriculat cu numere noi ultimul itp in 2005,motocicleta vine insotita de carte de identitate si certificat de inmatriculare ,motorul merge bine , la fel si cutia fara probleme,cauciucuri bune necrapate, cel de pe fata foarte bun,cutiile laterale cromate aripile la fel. lipsa piese originale: -farul -ghidonul+comenzi -alternatorul -stopul spate -embleme -ornamente rezervor -instalatie electrica -oglinzi -telescoape -toba -inlocuita in acest moment de cot si toba din inox. Motocicleta functioneaza si se poate proba ,se vinde cu carburatorul original si contactul original de pe ghidoane, are acum adaptat magnetou de voshod cu flansa aferenta,in cutiile laterale are regulatorul,contactul general original si contactul de la frana spate . Nu se vinde nimic separat. Mai jos veti gasi si doua filme cu simsonul mergand. http://www.youtube.com/watch?v=9t8OcLTfMzs&feature=mfu_in_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=mtOAQuzhjks&feature=mfu_in_order&list=UL Pret:300e negociabil Tel:0766872457 pretul motocicletei se reduce la 1000ron Pretul motocicletei se reduce la 800ron pentru o saptamana ,am nevoie de bani in aceasta perioada, apoi va reveni la pretul vechi.O seara placuta!
×
×
  • Creează nouă...