Sari la conținut

cristiaan

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki freewind

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB 500

cristiaan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.piese-motocicleta.ro/ro/produse/bujii-moto-1717 vezi ca are id de massenger. Acum 1-2 luni am cumparat de la el. Baiatul e foarte ok .
  2. Salutare. A mai comandat cineva de la Motocycles Empire ( www.piese-motocicleta.ro ). Ca vrea sa comanda ceva de la ei si vreau sa stiu daca sunt seriosi si imi ajung produsele.
  3. Exemplu de kilometraj electronic care sa se potriveasca pe un Suzuki Freewind.
  4. ) oricum nu ma grabesc. Ideea este sa ajunga la mine piesa comandata si sa nu astept pana la primavara
  5. Salutare. A comandat cineva piese in ultima perioada de la http://www.motoempire.ro/ ? Sunt seriosi, stie cineva de ei ?
  6. Se vorbeste de vanzare ca ma bag si eu. De unde pot cumpara magnetul de la roata care indica kilometrajul ?
  7. Noroc de tine ca mai dai pagina la topicul asta Un sfat prietenesc ( pentru ca si eu la inceput am facut la fel ca tine, mi-am bagat nasul in mecanica fara sa stiu prea multe ) lasa pe cineva care cunoaste mecanica sa umble la motor la inceput ( un prieten, unu de la service ) si invata de la el. Dupa ce ai habar de fiecare piesa ce este si cu ce se mananca apucate de desfacut. Altfel ai ocazia sa ajungi la concluzia ca ai avut un motor bun si ai reusit sa-l dereglezi In schimb daca vrei ca motorul tau sa fie pe post de material didactic ... succes la demontare.
  8. am facut reglajul la supape si aceeasi problema, da rateuri cand este in frana de motor (
  9. Multani de explicatie, deja sunt cu nasul in culbutori, explcatiile sunt foarte bune, problema este ca in continuare si dupa reglaj da rateuri pe decelerare
  10. Tinand cont ca numarul posesorilor de Freewid s-a inmultit, cred ca sunt si cunoscatori printre ei. De aceea indrasnesc sa intreb pe cunoscatori cum se regleaza jocul la supape. Doar daca sunt si cunoscatori in mecanica sau daca a indrasnit cineva sa umble si la motor nu doar sa se plimbe cu el. As prefera sa aud mai des astfel de discutii decat salutari sau urari de bun venit celor care intra in posesia unui Freewind
  11. Sunt prea insistent daca intreb cum regleaza jocul la supape?
  12. Areun ciclindru, cineva mi-a spus ca poate fi de la supape si ca ar trebui rectificate, da mi se pare putin ciudat sa fie alea. Daca erau ele trebuia si inainte sa dea rateuri. rateurile au inceput dupa ce am reglat carburatoarele
  13. E ciudat la inceput, dar ai rabdare ca o sa te obisnuiesti cu el. De mesterit la el, la un moment devine chiar placut Sa ai liniste si sa faci multi km cu el. Apropo aseara am iesit cu el dupa o scurta ploaie, m-m facut numai stropi pana la genunchi. De la roapa sare tot pe picioare.
×
×
  • Creează nouă...