Sari la conținut

cristiaan

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristiaan

  1. http://www.piese-motocicleta.ro/ro/produse/bujii-moto-1717 vezi ca are id de massenger. Acum 1-2 luni am cumparat de la el. Baiatul e foarte ok .
  2. Salutare. A mai comandat cineva de la Motocycles Empire ( www.piese-motocicleta.ro ). Ca vrea sa comanda ceva de la ei si vreau sa stiu daca sunt seriosi si imi ajung produsele.
  3. Exemplu de kilometraj electronic care sa se potriveasca pe un Suzuki Freewind.
  4. ) oricum nu ma grabesc. Ideea este sa ajunga la mine piesa comandata si sa nu astept pana la primavara
  5. Salutare. A comandat cineva piese in ultima perioada de la http://www.motoempire.ro/ ? Sunt seriosi, stie cineva de ei ?
  6. Se vorbeste de vanzare ca ma bag si eu. De unde pot cumpara magnetul de la roata care indica kilometrajul ?
  7. Noroc de tine ca mai dai pagina la topicul asta Un sfat prietenesc ( pentru ca si eu la inceput am facut la fel ca tine, mi-am bagat nasul in mecanica fara sa stiu prea multe ) lasa pe cineva care cunoaste mecanica sa umble la motor la inceput ( un prieten, unu de la service ) si invata de la el. Dupa ce ai habar de fiecare piesa ce este si cu ce se mananca apucate de desfacut. Altfel ai ocazia sa ajungi la concluzia ca ai avut un motor bun si ai reusit sa-l dereglezi In schimb daca vrei ca motorul tau sa fie pe post de material didactic ... succes la demontare.
  8. am facut reglajul la supape si aceeasi problema, da rateuri cand este in frana de motor (
  9. Multani de explicatie, deja sunt cu nasul in culbutori, explcatiile sunt foarte bune, problema este ca in continuare si dupa reglaj da rateuri pe decelerare
  10. Tinand cont ca numarul posesorilor de Freewid s-a inmultit, cred ca sunt si cunoscatori printre ei. De aceea indrasnesc sa intreb pe cunoscatori cum se regleaza jocul la supape. Doar daca sunt si cunoscatori in mecanica sau daca a indrasnit cineva sa umble si la motor nu doar sa se plimbe cu el. As prefera sa aud mai des astfel de discutii decat salutari sau urari de bun venit celor care intra in posesia unui Freewind
  11. Sunt prea insistent daca intreb cum regleaza jocul la supape?
  12. Areun ciclindru, cineva mi-a spus ca poate fi de la supape si ca ar trebui rectificate, da mi se pare putin ciudat sa fie alea. Daca erau ele trebuia si inainte sa dea rateuri. rateurile au inceput dupa ce am reglat carburatoarele
  13. E ciudat la inceput, dar ai rabdare ca o sa te obisnuiesti cu el. De mesterit la el, la un moment devine chiar placut Sa ai liniste si sa faci multi km cu el. Apropo aseara am iesit cu el dupa o scurta ploaie, m-m facut numai stropi pana la genunchi. De la roapa sare tot pe picioare.
  14. Salutare, o intrebare si daca se poate un raspund de la un cunoscator . Am un Suzuki Feewind, cand l-am cumparat mergea foarte bine, dar din lipsa de ocupatie am dereglat carburatoarele, am fost cu el la mecanic pentru a le regra, totul bine si frumos dar dupa reglare am observat ca la decelerare da rateuri ( pocnituri in toba de esapamet ). Are cineva ideie de la ce poate fi ? Mentionez ca atunci cand decelerez si da rateuri daca trag de ambreiaj nu se mai aud acele pocnituri ( rateuri ). Sper ca am postat unde trebuie.
  15. In cele din urma suntem pe drumul cel bun, este cineva care are un motor bun ( sau care nu da rateuri la decelerare ) Acuma intrebarea mea este daca ai umblat la carburatoare pentru a le regla sau asa sunt ele de cand ai cumparat motoru. Eu cred ca s-a intamplat ceva dupa ce am regral carburatoarele.
  16. Sigur bine nu ii face , dar de ce ti-ai luat motor daca nu te bucuri de el.
  17. ) inseamna ca am avut singurul Freewind din Romania care nu dadea rateuri la decelerare dar care l-am stricat ( Stie cineva unde gasesc coarne pentru freewind ca sunt tare strambe ale mele
  18. Si a mea merge bine, dar nu e corect sa faca asa atata timp cat inainte nu facea. Nu as vrea sa ma lase cand nu este cazu. De aceea as fi vrut un raspuns de la un cunoscator. oricum sunt mai linistit acuma ca face la toti la fel )
  19. Ideea este ca inainte sa reglez carburatoarele nu facea asa. Si nu inteleg de ce. Cineva mi-a spus ca ar trebui rectificate supapele da nu prea cred asta. La tine de cati km a inceput sa pocneasca cand decelerezi?
  20. daca tot sunt atat de multi care vor sa mearga la anu, poate se anunta din timp si pe 1 iulie sa ne strangem la drum cu un buget super edus la fel ca cristialex
  21. Am o mica intrebare pentru cunoscatoriin mecanica. Mi-am bagat nasu si am dereglat carburatorul din fata . Dupa o perioada am dus motorul la un meserias care mi le-a sincronizat, dar dupa sincronizare motocicleta merge bine dar atunci cand decelerez se aud poctnicuri pe esapament. Aveti ideie care poate fi problema si cum o pot remedia?
×
×
  • Creează nouă...