Sari la conținut

vulturash

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vulturash

  1. Azi am pierdut nr. De inmatriculare cu nr B79YXS undeva intre Bucuresti si Focsani. Daca il gasiti va sunt recunoscator si dau si o bere . Merci
  2. Va urez la toata lumea sa pasteti fericiti si sa fiti tari in oo!!! La multi ani! Va astept pe la iepuresti daca o sa fie frumos afara
  3. DA, da, daaa...pastrati doua locuri in celula pt mine si lucia
  4. DA . pt mine e super. deci duminica la 8.
  5. ). repede, repede sa nu observe nimeni
  6. da eftin, putem sa ne manifestam cum vrem, nu-i cu pretentii, si in ce priveste muzica, astia pun pe un canal de stiri TV-ul deci nu o sa avem interferente cu gusturile locale. http://maps.google.com/maps?hl=ro&ll=44.41859,26.059812&spn=0.000527,0.002411&t=m&z=19&vpsrc=6&layer=c&cbll=44.41859,26.059813&panoid=sbwk92u7mTacBzuHts8hjA&cbp=11,170.71,,0,6.01
  7. salut, Eu stau cam naspa cu programul in perioada asta, dar as vrea sa ne vedem. so....daca sunteti liberi si aveti chef duminica dupa 5 seara, eu sunt disponibil. sau luni dupa noua, sau joi vineri tot asa, dupa noua. aaaa.sau azi, dar mai tarziu....9 seara, cam asa
  8. da, pai ma duc de joi sa o iau si venim vineri la bucuresti cu motoarele.
  9. Ma, eu duminica la 10 tre sa fiu la scoala. In principiu nu cred ca o sa dureze prea mult, cred ca facem doar prezenta si ne da drumul. Asa ca daca e ok sa plecam pe la 11, 11:30 din bucuresti, you can count me in.
  10. Multumesc ca ati avut rabdare si m-ati asteptat si pe mine! (Lucia)
  11. Duminica, ora 9, OMV Colentina, cine nu-i gata il iau cu lopata, ca merge si Lucia. Si s-ar putea sa vina si frate-miu cu un CB500. Si eu votez tot pentru mancare de la Buzau.
  12. vin si eu. Trebuie neaparat sa uzitez de asigurarea pe care tocmai mi-am facut-o si am dat o gramada de bani. deci pana acum: suntem 4 sau 5 daca aveti rabdare sa mergeti cu un incepator cu maxim 80km/h?? in speta lucia care vrea sa vina si ea cu marauderul. ce ziceti?
  13. Da-mi, Doamne, puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba! Da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba! Si da-mi intelepciunea de a le deosebi!

  14. Si eu reecomand cu caldura Adi STAR. Verificat frane si facut poze. 80 roni. A durat aprox 30 de minute toata povestea.
  15. ne vedem acolo. sper sa nu uit, mor, dorm, etc pana atunci )
  16. ok, am sa fiu acolo(heaven/hell). app. va bagati la un drum spre iepuresti(gratar scurt, suc, povesti, iarba verde), asta daca nu ploo? ca vreau sa duc motocicleta luciei sa o las in garaj la iepuresti.
  17. bai, eu decat sambata pot. asa ca daca ne nimerim pentru sambta vin si eu . ce accident??
  18. deci vineri la 7 la heaven and hell. am sa fiu acolo va astept cu povestiri de la calatorie
  19. eu vin vineri cel mai probabil. si nu uit echipamentul ala sa vi-l aduc )
  20. foarte tare ma bucur pt deplasarea voastra. tre sa ne vedem sa povestim mai mult
  21. sorry, acolo au daramat terasa, la subsol era inchis iar la parter nu erau locuri. am stat pana pe la 8 fara in ideea ca mai vine lumea. trebuia sa fi lasat un numar de telefon din timp.
×
×
  • Creează nouă...