Sari la conținut

Exhaust

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    danicult

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Reghin, Mures
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6 Fazer
  • Numar Moto
    YMH
  • Club
    inca singur

Informații profil

  • Interests
    Pescuit, moto, programare/proiectare CAD-CAM, etc.

Exhaust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E o solutie geniala si de foarte mare ajutor pentru cei cu casti fara pregatire de pinlock. Rezultatul e uimitor. Am incercat si cu gel special "anti nebel", cu sapun lichid, am frecat la viziera de mi-au sarit capacele insa numai pinlock-ul a functionat. Nu ai pentru ce, si eu am ideea de la userul florynn. Mi-ar placea sa afle cat de multi de asta pentru ca stiu ca o gramada cauta solutii si nu au idee ce sa faca.
  2. Salut, scuze de intarziere. Modelul este "PINLOCK-INSERT KBC: VR-1X, XP-3 CLEAR ANTIFOG", cod louis:50010071. Vine cu trei pini din care unu este de rezerva. Am facut ca in filmuletul de mai jos, cu deosebirea ca nu am folosit un cutter pentru centruire (pentru ghidarea burghiului de 5mm), ci un ac incalzit la foc:
  3. A venit pinlockul recomandat de florynn, l-am montat, am scapat de aburi. Se vede clar, nu deformeaza imaginea. Multumesc florynn pentru solutia care functioneaza suta la suta.
  4. Problema e ca nu stiu de unde sa cumpar florynn. Si nu stiu nici modelul exact.
  5. Draven, in linkul tau este un pdf cu descrierea foliei FogCity, din cate stiu eu tu ai Pinlock Fine Vision - 20012003. FogCity am inteles de la mai multi useri care l-au testat ca nu e bun de nimic. Pinlock Fine Vision nu am gasit pe louis, nici altundeva. Revin, acum in link nu mai apare nimic.
  6. Ms AlbaCaZapada, o sa verific acea mufa. Intradevar dupa spalare s-a intamplat, insa doar cu furtunul de la robinet, presiune mica si burete. Astazi si-a revenit, merge cum trebuie, dar tot fac proba cu apa sa vedem.
  7. Cred ca solutia prezentata de "florynn" pana la urma mi s-ar potrivi si mie. Dimineata e un chin cu aburii (3-4-5 grade), am mers cu viziera deschisa dar un chin si-asta. Azi dimineata mi-am pus un servetel intre cagula si gura, nu s-a mai aburit dar deh.. mi se pare straniu si respir mai greu. Un pinlock universal mi-ar trebui si mie, cu tot cu pini pentru montat pt ca nu am pini la viziera castii (IXS HX1000), nici viziera compatibila pregatita pentru pinlock nu am gasit. Stie cineva de unde as putea comanda kitul universal de pinlock? si modelul exact? Ps: Ce tare link-ul "georgem" )
  8. Salut, am si eu o problema cu beculetul de pozitie neutra la treapta de viteza. Se aprinde cand trag de ambreiaj (chiar daca e in viteza), se stinge cand il las daca e in viteza si ramane aprins daca e pe liber.
  9. Multumesc Stokerel. Uleiul si filtrul l-am schimbat deja, m-am gandit in ce perioada e mai bine iar parerile fiind impartite m-am decis sa-l schimb inaintea iernii.. La primavara o supun unui control amanuntit, in mare parte m-as ocupa personal de ce pot (am manual de service explicativ pentru fiecare operatie.) Inaintea iernii am inteles ca trebuie sa fac cateva ture cu un stabilizator de benzina, sa o dau cu ceara (nu stiu exact ce fel) si sa o tin cu rotile fara contact cu solul si acoperita (va fi intr-o magazie neancalzita).
  10. Salut Catalin, Fz6 e prima mea motocicleta, asa incat nu as putea sa-ti spun decat din ce am citit. Stiu doar ca CBF600 se spune ca sunt fiabile, manevrabile, CBF are 76 cp - Fz6 are 98 cp, are centrul de greutate mai jos, 2 discuri de frana pe fata si unul pe spate - la fel ca FZ6, motorul este la fel ca al Fazer-ului 4 cilindrii in linie cu 4 valve per cilindru racit cu lichid, este o motocicleta din categoria "recomandata incepatorilor" de catre multi motociclisti. Mai multe cred ca sunt in masura sa spuna colegii cu mai multi km. poate sunt printre ei unii care le-au si detinut pe amandoua. Te poti uita pentru mai multe info si pe topicurile dedicate ambelor categorii: /index.php?/topic/102209-honda-cbf-600-s/ /index.php?/topic/53456-fz6-s-sau-n/page-2
  11. Ai dreptate Error, dar mai degrama ca am omis din graba sau din neobisnuinta cu forumurile. Rezolv. SkyWay, mi-am zis sa am si eu un coltisor unde sa tin un fel de jurnal personal al motocicletei. Multumesc pentru aprecieri, asfalt uscat si voua. Motocicleta e adusa din Italia, i-am scos numere rosii si urmeaza sa merg la RAR si sa o inmatriculez. Eu sunt incepator, am cu ea doar aproximativ 350 km, iar ca parere despre ea, atat cat imi pot da seama pana acum, pot spune ca e agila, are putere destula la turatii mai mari (6-7.000 in sus), dar nu-ti face probleme, e docila pe la 2-3.000 rpm datorita celor 4 cilindrii cred. Ce am remarcat e ca la peste 100 km/h se cam simte vantul din fata, lateral sau la trecerea camioanelor. Mai pot spune ca e destul de comfortabila tinand cont ca am ceva probleme cu coloana vertebrala. I-am pus gume noi Michelin Pilot Power si am fost sfatuit sa-i fac o revizie la furca plus ulei si filtru motor. Pentru revizia furcii am cumparat ulei si simeringuri si am sa merg cu ea la un mecanic, schimbul de ulei si filtru m-am gandit sa-l fac eu dupa ce ma documentez un pic. Alte poze:
  12. Salut, va prezint motocicleta mea Yamaha FZ6 Fazer din 2004 cu 29800 km.
  13. Salut, sunt nou venit pe forum, asa ca va salut pe toti 28 de ani (cam mult din pacate), 1,78m, 76 kg, never mers pe scuter, never moto. Sofer cu B de 5 ani. M-am gandit la Yamaha YZF 125r de inceput dar oare oi fi caraghios pe ea, adica ar avea dimensiuni cam mici pentru mine? . Cu motor de 250cc nu stiu decat Kawa ninja 250r sau zzr250 insa ma gandesc ca or fi prea nervoase Ps. As vrea sa-mi formez reflexe o perioada si sa ma obisnuiesc pe una mai blanda. Ce parere aveti? ms
×
×
  • Creează nouă...