Sari la conținut

AnDrEi#

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male

AnDrEi#'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AnDrEi#

    BURSA LOCALA

    Vand motor complet ZZR-600 din 97.Motorul contine si cutia de viteze Mai am si bordul la vanzare. 350 de euro negociabil
  2. Parerea mea e ca si matusa care o insotea ,e de vina.Hai sa fim seriosi ,daca era un motor mai ziceai a avut viteza extraordinar de mare si nu a avut timp sa il vada.Da o parjoala de scuter nu ai timp sa il vezi?
  3. Cate accidente moto s-au produs in Piatra Neamt de iti permiti sa vorbesti asa?
  4. Ok,la prima sunt deacord cu tine.La cea cu amicu care a incercat sa o dea pe o roata ,am corectat dupa si am zis ca nu a incercat sa o dea pe o roata ,avea doar viteza si i-a iesit un logan in cale,si a prins pe franare pietris:)
  5. Pe forumul asta e ca la parlamentari.Ai relatii traiesti bine,nu ai, iei un sut in poponeata !
  6. Nu ma bag man,ca am doar o singura casca:)
  7. Deja o dai in balarii.Intra pe site-ul www.monsteritul.homo.com si vezi un filmulet cu tine acolo
  8. Dap,aici la tara la mine nu ma vede nimeni BO$$.Pana atunci umblu cu carnetul A1,daca vrei poti sa dai de acuma cu R.I.P ca nu ma supar.Asfalt uscat.In februarie imi iau si A si gata;)
  9. Deabia acuma am editat.:)IN plus care e problema ta?Ce te intereseaza pe tine ce am.Sau crezi ca pe vremea cand aveam scuter umblam fara atestat casaca asigurare si celelalte treburi de tot te agiti?
  10. Ok prietene cand vrei tu si cand esti disponibil si vii in piatra neamt ,da-mi un semn daca esti asa van-dame.Si vad ca esti de aici prin zona ,in dochia,nu e greu de trecut cracaul sa ne intalnim.
  11. Karlos e numele din certificatul de nastere.Nu scriu eu cu "k" ca is vreun boss,dar tu cu siguranta esti si prost si tampit.Dati-mi ban ,faceti ce vreti ca oricum nu mai intru pe forumul asta de (cuvant urat).Chiar nu ai ce sa inveti de aici .
  12. Ori nu ai inteles ,ori te faci ca nu intelegi.Ti se pare ca ,Cagiva Mito are peste o suta d ecai?Are 22 dar nah.Intradevar ,Karlos a gresit ,putea sa se duca sa isi schimbe certificatul sa treaca 11kw si mergea foarte simplu cu A1 categoria pe care o si are..
  13. Maxim 11kw.Din cate am inteles i s-a oferit o suma de bani ca sa o dea la pace dar el nu a vrut ,si uite la ce s-a ajuns.
  14. Maxim 11kw. Zicea cinegva ca s-a dat pe o roata cu o pagina in urma )
  15. KArlos se va alege cu dosar penal....
×
×
  • Creează nouă...