Sari la conținut

AnDrEi#

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AnDrEi#

  1. AnDrEi#

    BURSA LOCALA

    Vand motor complet ZZR-600 din 97.Motorul contine si cutia de viteze Mai am si bordul la vanzare. 350 de euro negociabil
  2. Parerea mea e ca si matusa care o insotea ,e de vina.Hai sa fim seriosi ,daca era un motor mai ziceai a avut viteza extraordinar de mare si nu a avut timp sa il vada.Da o parjoala de scuter nu ai timp sa il vezi?
  3. Cate accidente moto s-au produs in Piatra Neamt de iti permiti sa vorbesti asa?
  4. Ok,la prima sunt deacord cu tine.La cea cu amicu care a incercat sa o dea pe o roata ,am corectat dupa si am zis ca nu a incercat sa o dea pe o roata ,avea doar viteza si i-a iesit un logan in cale,si a prins pe franare pietris:)
  5. Pe forumul asta e ca la parlamentari.Ai relatii traiesti bine,nu ai, iei un sut in poponeata !
  6. Nu ma bag man,ca am doar o singura casca:)
  7. Deja o dai in balarii.Intra pe site-ul www.monsteritul.homo.com si vezi un filmulet cu tine acolo
  8. Dap,aici la tara la mine nu ma vede nimeni BO$$.Pana atunci umblu cu carnetul A1,daca vrei poti sa dai de acuma cu R.I.P ca nu ma supar.Asfalt uscat.In februarie imi iau si A si gata;)
  9. Deabia acuma am editat.:)IN plus care e problema ta?Ce te intereseaza pe tine ce am.Sau crezi ca pe vremea cand aveam scuter umblam fara atestat casaca asigurare si celelalte treburi de tot te agiti?
  10. Ok prietene cand vrei tu si cand esti disponibil si vii in piatra neamt ,da-mi un semn daca esti asa van-dame.Si vad ca esti de aici prin zona ,in dochia,nu e greu de trecut cracaul sa ne intalnim.
  11. Karlos e numele din certificatul de nastere.Nu scriu eu cu "k" ca is vreun boss,dar tu cu siguranta esti si prost si tampit.Dati-mi ban ,faceti ce vreti ca oricum nu mai intru pe forumul asta de (cuvant urat).Chiar nu ai ce sa inveti de aici .
  12. Ori nu ai inteles ,ori te faci ca nu intelegi.Ti se pare ca ,Cagiva Mito are peste o suta d ecai?Are 22 dar nah.Intradevar ,Karlos a gresit ,putea sa se duca sa isi schimbe certificatul sa treaca 11kw si mergea foarte simplu cu A1 categoria pe care o si are..
  13. Maxim 11kw.Din cate am inteles i s-a oferit o suma de bani ca sa o dea la pace dar el nu a vrut ,si uite la ce s-a ajuns.
  14. Maxim 11kw. Zicea cinegva ca s-a dat pe o roata cu o pagina in urma )
  15. KArlos se va alege cu dosar penal....
  16. Am luat legatura cu el.E bine ,motorul e destul de avariat,semnale spate,far spart,carena laterala zgariata rau,scarita rupta ,lantz sarit,oglinzi rupte.Asta e cam in mare.Karlos a ost externat,s-a ales cu julituri si cu un picior luxat. Deci totul s-a intamplat cam asa: Karlos mergea pe banda unu iar pe banda a doua era o babuitza cu un logan rosu.baba a vrut sa faca dreapta sa intri la peco fara sa se asigure.Nu stiu cum de nu l-a vazut deoarece Karlos era in paralel cu ea.Baba l-a acrosat cu nr .acesta s-a dezechilibrat si a cazut.Cel mai urat lucru a fost acela cand baba l-a vazut pe Karlos pe jos ,ca nu se putea misca ,si ii ruga pe oamenii de acolo sa nu sune la politie si salvare ca baiatu isi revine si o dau ei la pace.......
  17. Da ,karlos il cheama pe baiat.Am sa ma interesez care e numele complet.Are 18 ani.......Vezi ce poti afla si da-mi si mie un semn.Eu am auzit ca ar avea fractura de bazin,dar sper sa fie doar vorbe in vant.Totusi tata mi-a zis ca l-a vazut cand incerca sa se ridice de la pamant si nu putea....
  18. Ok,asta e ultimul meu post pe forumul asta....vad ca nu ai ce discuta aici!
  19. Rog un moderator sa faca curatenie pe aici ,nu se mai poate cu atatea jicniri,cocalar necocalar omul are aceeasi pasiune(si da are pasiune caci si taicasu e motociclist si motoru nu e luat doar pt sambata seara)pe care ne leaga pe toti si aceea este MOTOCICLISMUL!! Mesaj completat Ca sa nu mai deschid un topic zic aici.S-a mai petrecut un accident destul de grav,un baiat cu un mito de 125 trantit la pamanat de un conservar.Baiatu e in stare grava la spital ,incerca saracul sa se ridice de jos dar nu putea........din ce am inteles s-ar putea sa aiba fractura de bazin.Cand aflu mai multe detalii despre accident va spun...
  20. Da imi este prieten.Uitati profilul lui de hi5 http://hi5.com/friend/p56313672--Picolo_Ion--html Eu nu am spus ca baieti din Piatra nu au sarit sa il ajute,nu stiu daca a fost vreun motociclist acolo,maine cand am sa vb cu el din nou am sa il intreb.Deocamdata ce va pot spune este doar atat:Se afla internat la targu mures,a fost operat de femur ,si va sta 2 luni pe tusa,pentru recuperare.
  21. Umpic mai usor cu ironiile va rog frumos! Mesaj completat Update,am vb cu el la telefon.Mi-a zis ca nu s-a dat pe o roata ,avea viteza ce-i drept ,peste suta ,i-a iesit loganul in fata si a prins pietris cand a franat.Asta e varianta lui.
  22. Nu e inepator,a incercat sa o dea pe o roata dar i-a iesit loganul in fata si s-a panicat Imediat dupa accident m-a suant un pieten care era la fata locului.Coincidenta sau nu ,victima e prieten comun si al meu si al celui care m-a sunat. Mesaj completat
  23. Honda repsol ,biker fara echipament (doar casca) incearca sa se dea pe o roata ,se ridica putin ,vede un logan se sperie de el ,franeaza,intra in volbraj si se duce jos.A dat prima data de o bordura,dupa de un copac.Biker e in drum spre Targu Mures,unde se va opera de femur.Din ce am mai aflat se pare ca si-a mai revenit cat de cat.Dupa ce a cazut a ramas inconstient ,acuma si-a revenit si leaga cateva cuvinte. Motorul e facut praf.Poze nu promit ,dar daca o sa gasesc pun. Numarul la motor e : Nt 85 PIC
  24. Dar mai exact,unde s-a intamplat asta?In targu Neamt sau Piatra?
  25. Dati mai multe detalii va rog
×
×
  • Creează nouă...