Sari la conținut

drcri

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    suzuki gs500f
  • Numar Moto
    b979cri

drcri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si eu tot din autobuz am vazut urmarile accidentului! intradevar era o moto neagra, nu siu daca transalp. riderul statea in fund pe bordura si era foarte bine! era echipat full, ceea ce probabil i-a salvat pielea! in jurul lui erau cativa motociclisti care stateau cu el de vorba!
  2. http://www.libertatea.ro/stire/la-spital-d...ist-286397.html
  3. Trebuie sa recunosc ca nu am facut acest calcul! e aproape incredibil, cum 120 km/h, inseamna 100 m in 3 sec! totusi probabil ca putina atentie din partea pietonului ar fi facut posibila evitarea tragediei! dar e clar singurul vinovat e motociclistul!
  4. A nu se intelege ca-l absolv de vina pe motociclist! clar, se apropia de trecere si trebuia sa incetineasca! dar, daca pietonul ar fi fost atent, probabil ca nu ar fi avut loc tragedia! daca tu vrei sa trversezi strada pe zebra, te asiguri, subliniez te asiguri, crezi ca vei reusi performanta de a fi lovit de o moto? Mesaj completat ok, vezi ca nu ai timp sa treci, atunci te dai un pas inapoi!
  5. Sa aiba puterea sa treaca peste acest tragic evenument! Eu cred ca nici daca un motociclist f experimenat, care vine spre tine cu 200 km/h si vrea sa te loveasca in plin, iar tu ca un pieton responasbil te uiti si in stanga si in dreapta, cand treci zebra, nu va reusi sa te ia in plin nici din 1000 de incercari!
  6. Deocamdata, nu aruncati cu prea mult noroi in motociclist! Nu se poate stabili daca a consumat alcool sau droguri decat in urma analizelor toxicologice sangvine! Daca ar fi incetinit in apropierea trecerii, asa cum ar fi fost normal sa o faca nu ar fi trebuit sa loveasca pietonul in plin! Pe de alta parte mi se pare inexplicabil, pietoana chiar nu s-a asigurat! e imposibil sa nu auzi zgomotul motorului! cred ca si daca, pietoana si-ar fi propus sa se sinucida, aruncandu-se in fata motorului nu ar fi reusit sa faca asta! RIP pt pietoana, multa putere pt motociclist sa treaca peste asta!
  7. Radule, tot respectul meu pt atitudine! la cati mai multi km fara incidente!
  8. sper sa-si revina dupa spa-ul asta! daca o sa fie incapatanata si o sa-si doreasca sa o reciclez, o sa-ti spun cu ce am inlocuit-o!
  9. Tocmai, intr-o asa zi sfanta, ma gandeam sa rasfat bateria cu o sedinta de revigorare la redresor
  10. Christos a inviat! acu' cateva minute am vrut sa dau si eu bateria jos! am desfacut bornele, dar vad ca este fixata de un furtunas! care este rolul acelui furtun? e vreo problema daca il scot?
  11. sincer, nu am de unde sa stiu cati ani are bateria! motorul il am de 2 saptamani ! de unde imi recomanzi alta baterie, si cam la ce pret ajunge? multam anticipat de informatii!
  12. da, maine o sa o pun si eu pe un redresor! dar de ce s-a descarcat asa brusc, la iesirea din iarna? de ce in prima saptamana dupa o hibernare de 4-5 luni, a fost ok, iar in a 2-a saptamana a decedat? ma gandesc ca e posibil sa fi decedat in timpul iernii , iar fostul propietar sa nu o fi incarcat-o suficient! voi ce parere aveti?
  13. Salutare tuturor! sunt si eu posesor de moto, de doar 2 saptamani! in prima sapt , moto pornea la prima cheie! in a 2 sapt a inceput sa plece din ce in ce mai greu, la a 2-a, la a 3-a, pana cand azi de dimineata nu a mai pornit deloc! mentionez ca in a 2a sapt pornea f greu dimineata, dar in cursul zilei pornea la prima cheie! sa fie bateria de vina? sa fie alte probleme? mai mentionez faptul ca in momentul in care pun contactul se aprinde si farul! deci daca nu pleaca la primele incercari e destul de probabil sa se duca bateria! ce ma sfatuiti? sa pun bateria la incarcat?
  14. Lorak, keep going! din punctul meu de vedere nu ai facut decat ceea ce trebuia sa faci! respect!
×
×
  • Creează nouă...