Sari la conținut

ruiug

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania
  • Motocicleta
    honda cbr 954 rr
  • Numar Moto
    if-04-bke

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki en500 vulcan

ruiug's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 3-a intrunire moto de la Buzau ce se va desfasura in Parcul Tineretului de la marginea orasului in perioada 3-5 august.

    Ca si in anii precedenti va asteptam cu aceeasi atmosfera placuta, cu muzica buna si prietenie, bautura si mancare buna, multa si la preturi decente. Nu vor lipsi carnatii de plescoi, pastrama de oaie, mici, sarmale, fasole la ce...

  2. Si noi 2 bilete Bestfest.Eu si prietena.Multumim
  3. Multa sanatate si bafta cu procesul. Si eu il astept pe al meu.
  4. Sal all, am revenit partial.Ma pot mandrii cu noua operatie ca ma simt mult mai bine cu placa si cu suruburile in clavicula.alta viata si cu dureri mult mai mici.Asa liviule zile ca merita.Multi lasa mesaje de plictiseala, ar trebuii taxati.
  5. Ms Dany.O sa vad maine ce fac la doctor sper sa fie ok si sa ma opereze. Astept martori e imposibil sa nu fi fost cineva pe acolo.
  6. ruiug

    sal sal tizule.Poate ne vedem saptamana viitoare.

  7. Ms tizule si sa auzim de bine.Maine ma duc la spital sper s ama si ia sa nu astept mult ca deja s-a sudat prost si mai bine mai devreme.Mobra o repar eu pana la urma dar nu stiu in cat timp si daca reusesc in 2 3 luni.Cred ca o luna o sa fiu varza prin pat du[aia o sa vad eu.Oricum ne auzim pe mess tizulica.Te salut o seara cat mai buna.
  8. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei!
  9. Salut adrian.Am sunat si acolo dar nu ma pot ajuta.Cand am sunat mi-au zis ca numai daca era accident cu o masina nu cu un pieton.Ms de sfat.
  10. Ms Florin_fzn.Am vazut ca stai in rahova.Poate ne cunoastem ca tot pe aici stau si eu.
  11. Tare comentariu.Ai si u dreptate intr-un fel.Dar daca o luam din plin de la cine mai luam banii.Daca ii mai iau.Sincer nu imi pare rau ca am evitato pe tipa dar ma deranjeaza la maxim nesimtirea ei.Facerea de bine f..erea de mama.
  12. Asta o sa fac George.Dupa ce ma operez iar o sa imi iau unul ca nu costa mult si in primul rand e sanatatea mea la mijloc.
  13. ruiug

    accident mortal

    Dumnezeu sa-l odihneasca si nu va mai certati ca nu e un topic de certuri si carcoteli.Daca e sa cazi sau sa mori poti sa fi oriunde cu orice.Poti avea moto de vit. chopper sau altceva.Experienta isi face diferenta dar nu mereu.Mai trebuie sa ai si noroc cate o data.Sal o zi buna tuturor.
×
×
  • Creează nouă...