Sari la conținut

red_rocket

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de red_rocket

  1. Parerea mea, puteti pune si 100 leduri si tot nu fac cit un kit xenon! La modelele voastre de motoare aveti posibilitatea sa puteti atasa proiectoare de crash bar-uri. Un mare avantaj este ca lumina se raspandeste la "rasul solului" si le puteti orienta inspre exterior, fara riscul de a orbi colegii de trafic. Luati-va o pereche de proiectoare in care sa incapa bec xenon si rezolvati treaba ultraelegant cu max.600 lei. Ce atata coiala cu leduri..
  2. Xciting 500 am vrut sa-mi iau eu.. Referintele sunt bune, este comod, are ABS, arata foarte bine, dar sunt si dezavantaje: -Piese destul de scumpe care pot veni destul de greu. -Consumul destul de mare raportat la puterea lui. -Pretul de achizitie/revanzare destul de mic. Daca primul aspect nu deranjeaza, la revanzare se pierde mult. Eu cred ca mai bine ramai la un Burgman de 400.
  3. Eu unu' abia astept inca 100 pagini cu impresii despre aceastra minunata si extraordinara calatorie. Geana pe topic, neamule!
  4. Ce frumos povestesti acolo. Foarte aerisit si cu lux de amanunte descris. Poate faci un tutorial si despre reglajul supapelor
  5. Pe Louis sunt si la 40/50 euro. Intelicharger se numesc.
  6. Confirm..o statie CB face toti banii.
×
×
  • Creează nouă...