Sari la conținut

sten

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sten

  1. ups...atentie la militian...
  2. Mihai preda , (mihai prd) vrea sa vanda Tulcenilor ceva ce nu este... Ma refer la cazul Smirnov...mihai,daca nu ai inteles pana acum,noi Tulcenii,nu putem fi mintiti de bucuresteni parliti...din simplul motiv dat explicit de tine lui Cristi mic...ce-ti trebuie mai mult sa intelegi ca nu ne poti mintii? Parearea mea...tot ce ai facut tu in motociclism=0 (zero)....daca ai reconditionat cateva modele vechi ptr a le valorifica... Nu te atac...nu am de ce...iti comunic date...stiri...cum esti vazut...aici la Tulcea...esti o valoare nula...cum ti-am explicat cu ceva timp in urma... Eu o sa plec de pe meleagurile astea...unde tipi ca tine n-au valoare si nu vreau sa va incurc...Va urez succesuri!
  3. Criticul si criticatul....
  4. sten

    Articol accident galati

    Aici este mai clar...dar tot nu-i toata conversatia.... http://www.reporterntv.ro/stire/accident-stupid-la-tulcea Cert este ca acum dupa ce stim ca protagonistul este "bine"...putem spune ca accidentul este tragico-comic.... Ar mai fi ptr incepatori si acest articol.... Art. 38. – (1) Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul să conducă o motocicletă cu o putere care depăÂşeÂşte 25 kW sau un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0,16 kW/kg ori o motocicletă cu ataÂş cu un raport putere/greutate care depăÂşeÂşte 0,16 kW/kg, numai dacă are o experiență de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificații tehnice inferioare sau dacă persoana are 21 de ani Âşi promovează un test specific de cunoÂştințe Âşi comportament." 25 kw = 34 cp sau o motocicleta de 180 kg ar trebui sa aiba cel mult 28,8 kw adica putin peste 39 cp....
  5. sten

    Articol accident galati

    Alo...ciorapule...fimarea care ai fazuto este exact ce nu trebuia sa apara la stiri...dar nu am stiu ca sint filmat...intelegi? Ptr mintea ta retarda...piste exista...dar tu nu ai cum sa le gasesti...ptr ca-ti trebuie bani...si tu nu ai asa ceva! In realitate...cimpul cel vezi tu, este in loacalitatea Mineri jud Tulcea...oricum...esti inapt sa intelegi lucruri simple...nu te chinui sa-mi raspuzi...nu are rost!sau poti sa-mi inchizi contul....ce mare scofala?
  6. sten

    Articol accident galati

    Este corect ce scrii tu...dar in cazul in care nu esti teribilist...de ce scriu asta...ptr ca eu i-am vazut personal cum au trecut prin fata mea, in localitate si aveau viteza exagerat de mare si zgomotul aferent...cei drept doar 2 dintre ei...cel care a cazut se deplasa mai incet... Personal cred ca s-a ambitionat si a fortato putin,rezultatul fiind impactul cu autoturismul ce se afla parcat pe acostamentul sensului opus de mers intrun viraj la dreapta... sint ferm convins ca nu asa a vrut sa faca...dar asa i-a iesit...si ptr ce? Este grav ca are sustinatori care invoca tot felul de motive...inconstienti...care ar fi avut ocazia sa se afle in acel loc in acel moment...trist!
  7. sten

    Articol accident galati

    Daca nu ma insel,tu esti unul din participantii la filmare (SHOW)...care-mi spuneai ca baiatul nu are experienta si nu a "culcato" cum trebuia... Colegule...este simplu...nu poti sa cazi asa stupid cu motocicleta decit daca o fortezi peste limitele personale...si fii convins ca nimeni nu se bucura ca s-a intimplat! Da ne bucuram toti ca nu a fost mai rau....ca se putea! Hai..fii fericit si invata din prostia altora!
  8. consider ca sunt multe alte lucruri mai importante de facut in viata de zi cu zi ,decat sa dam importanta tuturor aberatiilor de pe diferite forumuri ,asa ca hai sa ne vedem de treburile noastre .
  9. : bine... mihaita...te simti atacat? nu esti in stare sa porti o discutie cu mine referitoare la acest topic...ti-am mai scris mai devreme sau ai uitat...nu ma mai ameninta...ce crezi ca rezolvi? pot sa-ti spun,ca atunci ,cind vei avea tu curajul sa vii la poarta mea eu am sa ma ascund...de frica militiei consider ca esti un mare pacalitor (mincinos),care pus in fata faptului implinit,sterge posturi si banaeza useri dupa bunul tau plac...precum ai sa faci si in continuare... totusi nu uita ip-ul meu ...poate il mai gasesti,asa ratacit.. deci daca ai avea ceva supstanta cenusie,nu ai ameninta lumea in public...sau deja nu mai este nici o problema...lumea stie si de frica face cum vrei tu... daca chiar ai o problema personala cu mine,vino si rezolvo cu mine...curajosule...si hai sa fim corecti....sa scriem despre expozitie... pute-ai lua in considerare faptul ca altcineva ti-a atras atentia....nu cred ca a fost ceva gresit....rog sa comenteze restul... daca vrei sa incetezi cu amenintarile sint si eu de acord,dar cum vei calca pe becul meu,voi atrage atentia,prin a-mi exprima opinia....ce este asa greu de inteles?
  10. Mihai,nu vreau sa te critic...dar faci greseli mari,copilaresti.... Deci 1...Nenea Eugen,este o pesoana,careia nu-i sufli in ciorba...dar il pupi si-l lauzi....de ce? 2...daca chiar vrei sa-i transmiti ceva personal,o poti face prin PM sau prin telefon...nu aici sa vedem noi cum te lauzi cu nenea Eugen... 3...Il rog pe domnul Eugen sa nu se supere pe mine si sa ma inteleaga...nu doresc sa jignesc pe nimeni...decit am atras atentia... Deci Mihai...poate ai vazut ca am trecut in clasa a V-a... Mesaj completat Ma bucur,ca am venit cu o ideee pe placul tau...deci hai sa facem un topic cu ce reprezinta Automobilia... Mentionez ca nu o sa incep eu acest topic....nu sint in masura....multumesc ptr intelegere!
  11. frumoase fotografii si motociclete....succes!
  12. OK...de acord cu tine...pina la un punct....daca nu ai observat,eu am observat...sint cam multe link-uri cu Automobilia....si cred ca se promoveaza ceva... Mai corect ar fi sa se deschida un topic cu ce face Automobilia si ce promoveaza ea....nu? Sincer nu am accesat acele link-uri...si nu contest ce face Automobilia,din contra ...ii urez succes...dar tot nu inteleg....ce treaba are aici Automobilia...
  13. Inteleg acum...si stiu si de ce nu intelegi un asemenea om...este simplu....nu esti motociclist... Omule...ce se intimpla...ce-ti bati capul cu fel de fel de lucruri si fapte,esti implicat in organizare? Daca nu,ce rost mai au asfel de discutii... Daca nu-ti convine,nu mai participi sau organizezi tu o expozitie mai tare....care este problema? Sincer,am gresit undeva...daca da,imi cer scuze!
  14. si are cnp 1742810374537 si TC 082041...mai mihaita...ce legaturi au toate acestea cu acest topic...ai vreo problema cu Domnul Stanescu Marius? Ptr faptul ca tu ai spus ca Marius Stanescu face parte din trupa AMR Tulcea,te rog sa vii si cu dovada....sa vada lumea ca esti CREDIBIL si scrii corect si adevarat... Fii bun te rog si demonstreaza cele scrise de tine si hai sa revenim la acest topic...te rog frumos!
  15. Sincer domnule automobil....ce treaba aveti dumneavoastra cu motocicletele...da sincer....ca vad , ca aveti citeva postari pe acest site...la fel ca si mine...si nu prea inteleg aceasta atitudine...auto....moto....mobila... Pe bune,suferi de ceva....moto? Concluzia mea este ca scrii mult si prost...si nu inteleg defapt ce vrei sa explici....ceva mai concret si mai scurt se poate? Numai bine!Sa nu ma intelegi gresit...
  16. Bravo....felicitari....esti un tip ok! Asta am dorit cu toti sa vedem de la tine,ce a fost asa greu?
  17. Sincer,nu te-ai prins nici odata,daca poti intelege...dar nu am chef sa ma ameninti...nu are rost...stii bine ca nu rezolvi nimic! In concluzie,daca vrei,hai sa discutam despre expozitie,nu despre cite neveste a avut stanescu sau alte probleme ale tale....esti de acord?
  18. Mai...ai o problema cu ip-ul meu...chiar crezi ca si eu sint militian...ce naiba fii serios! Sincer am crezut ca te deranjeaza expozitia...dar se pare ca nu....poate am inteles eu gresit...desi,nu sint militian....
  19. Prea tare raspunsul tau...tipic activitatii tale.... In concluzie,nu ai fost in stare sa ne explici nimic,doar lui stanescu i-ai transmis cate ceva... Nu stiu daca e cineva mai disperat decit tine....concluzia...a deranjat acesta expozitie?
  20. Bai mihai,nu pot sa cred...da ce esti asa inversunat? Da asa,sa intelegem si noi,ce mare om esti tu de le zici asa cu foc...unde este problema,concret! Ce nu-ti convine? Fii tare si dovedeste-ne inca o data ca asa este,cum spui tu!
  21. He.He...delta noastra...de Holbina nu zici nimic...sau nu ai fost in aceea zona? Mesaj completat Frumoasa zona,am sa merg si weekendul acesta unde ai fost tu.Am avut capturi frumoase in aceea zona.Cred ca o sa merg cu motorul ca este si o intilnire moto in zona, /index.php?showtopic=584378 ,fir intins.
  22. Mai,parca ai fi militian...nu poti si tu trimite un PM,trebuie sa stie toata lumea ca tie dator omul sau poate nu... Ce legatura are problema ta cu ZZ-R-urile? Stiu bine cine esti si tu stii la fel de bine cine sint...cosmarul tau!...dovedeste tuturor ce stim despre tine! Succesuri...multe!
  23. Vezi ca este un baiat la Tulcea,rock si el te poate ajuta.Eu am luat GS 250 de la el si am vazut ca are un atelier misto.Tipul repara moto si se pricepe.
  24. sten

    21-23 mai

    Sigur te adresezi cui trebuie? Fotografiile mele le ofer doar contra cost!Daca esti dispus sa platesti,ti le ofer. Ai grija de vaca ta ca sunt multi boi prin zona!
  25. sten

    21-23 mai

    Nu cred,eu am fost cu crossul meu si a fost destul de dificil si este o mare diferenta intre GS 250 si modelul tau dar incercarea moarte n-are!
×
×
  • Creează nouă...