Sari la conținut

Jeeves

INACTIV
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jeeves

  1. eu nu merg (ma cam plictisesc thus ma bag in seama)
  2. Dupa discutii aprinse cu specialisti si la insistentele amicului meu patruped, postez acest anunt matrimornial: American Staffordshire Terrier (adica caine), 2 ani si 2 luni, fire blanda si sociabila ..... cu oamenii si "fetele" par maro cu alb, bot negru cu alb, inalt si puternic ( alerg in fiecare zi dar .... niciodata de nebun), pasionat de mingii si sfoara, semne particulare..... mi-au trecut... aaaa si am doar un OU, CAUT fata (preferabil aceeasi rasa) pentru relatie de scurta durata si iubire fizica. Varsta nu e relevanta, desi tinerele (cred ca) trec mai repede peste despartirea iminenta Atasez si 2 poze cu mine: una de dur si cealalta de la o sedinta foto pentru o revista p0rn0 (ptr catei desigur) Pentru relatii suplimentare PM la stapan.
  3. El e Solo a.k.a. Catzellen. Un mic amstaff intr-o lume atat de mare.
  4. Deci pentru un incepator un ss de 0.6l e juuust right.
  5. Nu stii ce pierzi Oricum miarele sunt puturoase
  6. M-as fi combinat dar eu plec de vineri. Nu de alta dar vreau sa ma asigur ca berea e rece. Drumu vechi e ok, portiunea Lehliu Gara - Drajna e de ocolit. Te cam zgaltaie! Mai departe nu stiu... P.S. De avut in vedere. eu am incercat sa-mi iau cazare in vama de acu 2 sapt si n-am mai gasit nimic liber. De incercat in 2 mai.
  7. Asta in primul rand! Dar pentru incepatorii cu ss (si nu numai), recomand drumul vechi spre mare ( Branesti-Lehliu etc.). Nu e foarte circulat, curbe nu foarte dificile si pana la Lehliu Gara asfaltul e bun. Destul cat sa-ti inveti cat de cat "porcul" si sa te obisnuiesti cu el.
  8. Foarte adevarat. In putinii mei km. mi-am dat seama de asta "the hard way". Un prieten de-al meu si-a luat un ninja de 600 nou si conform manualului in primii 600 de km nu putea sa treaca de 4000 de ture, asta insemnand 70km/h in a 6-a. Buuun, ca sa-i faca cat mai repede si sa scape de "restrictie" am facut impreuna un drum pana la Calarasi. Cu tot cu opriri am facut per total cam 5 ore. Nu prea a fost combinatie. Spre sfarsit cam imi venea sa ma dau jos si sa iau taxiul. Te dor incheieturile, iti amorteste spatele, te dor genunchii si echipamentul nu-ti creste gradul de comfort ba din contra. Treaba cu ss-ul e ca daca ai un drum lung de facut..... fa-l repede. Parerea mea.
  9. In februarie sigur nu. Din martie am inceput sa scot "porcul" la plimbare. Nu mai tin minte de cand anume. Oricum, probabil o sa ne mai intersectam.... cu totii.
  10. Foarte posibil. Trec des p-acolo in drum spre bd. timisoara.... dar in timpul saptamanii
  11. Salut, Sunt nou venit pe forum (desi il citesc de ceva timp) si incepator pe ss. Am A-ul de vreo 6 ani (si B-ul de vreo 8) dar nu am avut bani sa-mi iau motor pana anul trecut. Cum intotdeauna mi-am dorit ss (si am si pus ceva bani deoparte), mi-am luat un gixxer de 600 din '08 (nu incerc sa fac reclama). De ce gixxer? Pai, pe langa celelalte sportive de 600 "la oferta" asta are ceva ce mie mi-a parut interesant si anume "Suzuki Drive Mode Selector". Banuiesc ca multi stiti despre ce e vorba dar ptr. cine nu stie e un sistem ce-ti permite sa scazi, oricand, puterea motorului pana la 70%. Pe mine asta m-a ajutat cel putin psihic. Primii 1000 de km nu am iesit din modul C ( cel mai mic). A calarit-o si un prieten care avea un Hornet si mi-a spus ca e mai "puturoasa" decat hornetu, cand e in "drive C". Deci un ss care nu te da pe spate daca esti incepator si-ti scapa mana pe gaz. Ce m-a mai ajutat a fost faptul ca la 10 min. dupa ce am scos-o din showroom (da! era noua) incercand sa intorc cu 5km/h pe nisip, am scapat-o pe jos. N-am patit nimic bineinteles dar zgarietura, de pe motor, rezultata imi aduce aminte de fiecare data cand ma urc pe ea sa NU mai fiu PROST. Din sept. anu' trecut si pana acum am facut aproape 3000km, marea majoritatea in oras. Incerc sa merg cu ea de fiecare data cand am ocazia, inclusiv la servici. Concluzie: eu cred ca se poate. Nu am mai avut incidente si sper sa nu mai am... ever
×
×
  • Creează nouă...