Sari la conținut

sorin 666

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sorin 666

  1. Chiar acum, vrajitoru a spus:

    Normal ca le schimbi pe amandoua. Se intind si chiar daca nu se intind la fel cand vei avea unul nou si unul vecbi tot rau e. De aia am schimbat tot kitul. 

    Înțeleg, doar că nu am mai citit de lanturi intinse la vstrom. Si am scris prost, cu gandul că singurul lanț care se schimbă, de regula, e cel final. Eu la 50000 am schimbat vreo 4 pastile și lanturile erau in cote. 

  2. Acum 24 minute, vrajitoru a spus:

    Sunt singurul de care stiu ca am schimbat lanturile de distributie la un K4 (2004). Lanturile au costat 550 de lei in 2012. 

    Dar nu cred ca e vorba de asta la un motor din 2016. Poate e vorba de kitul de lant (transmisia) care costa spre 800 de lei (lantul si cele doua pinioane).

    Cum ați făcut de ați găsit "lanțuri" de distribuție prin motor?! Că eu am numai unul... 

  3. Acum 4 minute, easy ride on! a spus:

    DRL (also daytime running light)...

    Şi în situaţia NRL (nighttime running light)?

    Mă gândeam la o rază laser în loc de far (punctiformă la emisie), că Xenoane şi LED-uri deja avem.

    https://gizmodo.com/scientists-finally-created-a-white-laser-and-it-could-l-1721027962

    :moron: 

    Ahh, e in regulă, mă scuzați vă rog, cu laserul nu mă duce capul, succesuri! 

  4. Acum 14 ore, easy ride on! a spus:

     

    Problema este alta: la faruri diametru de 2-3 ori mai mic decât cele obişnuite vei perceput (după faruri) ca aflat la o distanţă de 2-3 ori mai mare decât cea reală şi rişti să ţi se bage în faţă conservarii din contrasens, mai ales la depăşiri.

    Nu ai observat asta?

    DRL pt. acest motiv s-a inventat: e mult mai vizibil decât orice "far". Nu ai observat asta? 

    Acum 2 minute, igi a spus:

    Poate te lamureste poza asta. Noi ne-am infipt in intrarea omului in curte. 

    IMG-20200926-WA0009.jpg

    Eu văd o zonă in care depășirea este permisă 

    Acum 8 minute, sorin 666 a spus:

    DRL pt. acest motiv s-a inventat: e mult mai vizibil decât orice "far". Nu ai observat asta? 

    Eu văd o zonă in care depășirea este permisă. Și era singura manevră posibilă (fără tâmpenii "culcate") , asta înseamnă "skill" și experiență! 

     

  5. Retrofit funcțional, (ref polonezi) din păcate nu are omologare... eu am lupe și xenon, iluminare și cutoff perfect, in trafic (politie si RAR) am "scăpat" doar că le-am arătat ajustare electrică a nivelului... dealtfel reglarea facilă (mecanică, electrică sau automată) ar trebui să fie o condiție a omologării tuturor motocicletelor. 

  6. Privesc pozele am de spus urmatoarele: "epuratoarele" nu sunt deloc epuratoare, sunt "suzuki pair valve", admit (dacă nu sunt infundate) aer in evacuare, numai sub 1500rot/min. (pt. noxe...). Se pot anula fără probleme (ilegal). Depunerile si bujiile ar putea indica un ulei prost sau un motor care consuma ulei. Galeria de admisie murdară=filtru de aer prost asezat sau neschimbat la timp (functie de condiții de utilizare). Pastile care "mai țin cateva mii" asta e o vrăjeală... scrie in manual toleranțele. "service injecție" nu cunosc această operație, poate verificare debit și presiune pompă benzină, curățat/verificat injectoare (ultrasunete și stand), sincronizare clapete, primare secundare ( tot in manual). 

  7. Lucian M, înseamnă că vei supraviețui! Nu pot fi politicos cu prostii si mincinoșii, in general vorbind. Cu tine nu pot fi politicos fiindcă sunt invidios: in cei doi ani de motociclism ai devenit expert in uleiuri (alea sintetice sunt "pt. competitii"), ungatoare (al tau e cel mai fiabil), anvelope (alea schimbate cu levierul), accesorii chinezesti, samd. Dealtfel, mecanicul Moldovei, vii la Bucuresti să-ți verifici supapele sau balans admisie. Așa că, dragă profesore de sport cu febră musculară de la mingea de oina îți urez succesuri! PS1 Marș tu, ești doar un accident printre vstromisti. PS2 guvernul îți da un salariu nesimțit pt. 0 muncă. 

×
×
  • Creează nouă...