Sari la conținut

sorin 666

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorin 666

  1. Ahh, scuze, caută atunci! Dacă nu găsești, ți-l repar eu. 100 euro promoție!!
  2. Se poate repara! Elimini siliconul vechi, cositoresti cablurile, pui alt silicon bun.
  3. Cooldeep cred că avea Roadtec 01 și îi plăceau. Eu am Road 5, vor urma Road 6. Bineînțeles, discutia despre cauciucuri e interminabilă, așa că, ori alegi ori dai cu banu'!
  4. Înțeleg, doar că nu am mai citit de lanturi intinse la vstrom. Si am scris prost, cu gandul că singurul lanț care se schimbă, de regula, e cel final. Eu la 50000 am schimbat vreo 4 pastile și lanturile erau in cote.
  5. Am fost uimit că ai schimbat ambele lanțuri și am scris prost... Bună obs cu "V1"
  6. Cum ați făcut de ați găsit "lanțuri" de distribuție prin motor?! Că eu am numai unul...
  7. Vand kit reparatie carburator: supapa nivel, garnitura, oringuri. Serie 81004017H. (2buc). 120lei+transport curier.
  8. Intre cele doua injectoare exista un furtun de cauciuc de vreo 4cm lungime si,cred, 8mm interior. Vechimea si caldura il degradeaza si apar scurgeri intermitente. Poti inlocui furtunul cu unul de calitate si mai ales colierele (nu recomand pe cele cu strangere cu surub). Se inlocuiesc si o ringurile injectoarelor.
  9. Ahh, e in regulă, mă scuzați vă rog, cu laserul nu mă duce capul, succesuri!
  10. DRL pt. acest motiv s-a inventat: e mult mai vizibil decât orice "far". Nu ai observat asta? Eu văd o zonă in care depășirea este permisă
  11. Lupe, un banal servomotor de far auto comandat de un potentiometru. https://www.facebook.com/motoclinica.ro/videos/1095758793944290/
  12. Retrofit funcțional, (ref polonezi) din păcate nu are omologare... eu am lupe și xenon, iluminare și cutoff perfect, in trafic (politie si RAR) am "scăpat" doar că le-am arătat ajustare electrică a nivelului... dealtfel reglarea facilă (mecanică, electrică sau automată) ar trebui să fie o condiție a omologării tuturor motocicletelor.
  13. Cooldeep, tu sustii ca la aceeasi turatie a motorului (rot/min), nr. de scantei/bujie difera in functie de nr. de cilindrii?!
  14. Privesc pozele am de spus urmatoarele: "epuratoarele" nu sunt deloc epuratoare, sunt "suzuki pair valve", admit (dacă nu sunt infundate) aer in evacuare, numai sub 1500rot/min. (pt. noxe...). Se pot anula fără probleme (ilegal). Depunerile si bujiile ar putea indica un ulei prost sau un motor care consuma ulei. Galeria de admisie murdară=filtru de aer prost asezat sau neschimbat la timp (functie de condiții de utilizare). Pastile care "mai țin cateva mii" asta e o vrăjeală... scrie in manual toleranțele. "service injecție" nu cunosc această operație, poate verificare debit și presiune pompă benzină, curățat/verificat injectoare (ultrasunete și stand), sincronizare clapete, primare secundare ( tot in manual).
  15. Releul de semnal nu face diferenta stanga / dreapta, el e doar un intrerupator cu doua fire! Deconecteaza pe rand (din mufe) cate un semnal dreapta, pe urma te indrepti spre switch sau alte cabluri.
  16. "Unii" dau "sfaturi" din ce citesc! Ivan P ti-a spus cum a facut el și a avut satisfactia unei suspensii mai bune. Asta e, nu putem fi toți egali!
  17. Montezi distantieri, recastigi garda la sol, suspensia va fi mai dura, comfort spre minus. Repet, pt. 650 arcuri originale si valve RICOR, ar fi ideal, am citit mult despre aceasta modificare, dar nu am testat, eu avand dl 1000.
  18. Evident, tensionezi arcul, trebuie ulei mai dens (pt. rebound), parerea mea pt. suspensia 650 (empirica) singura solutie e Ricor.
  19. Vezi Cristian, cum sunt bugetarii zombi? Injur, ma retrag, injur, alba neagra, neuronul singuratic nu-i dă pace... In ignoranța si suficienta lui se întreabă, ba ce dracu are ăsta cu mine?!! Mor de râs!
  20. Boss, banii se fac, nu se primesc! Da'tu n-ai noroc, ghinion! E bine, Cristian?
  21. Asta-i pasiunea mea, să fiu injurat de proști, bagă viteză
  22. Lucian M, înseamnă că vei supraviețui! Nu pot fi politicos cu prostii si mincinoșii, in general vorbind. Cu tine nu pot fi politicos fiindcă sunt invidios: in cei doi ani de motociclism ai devenit expert in uleiuri (alea sintetice sunt "pt. competitii"), ungatoare (al tau e cel mai fiabil), anvelope (alea schimbate cu levierul), accesorii chinezesti, samd. Dealtfel, mecanicul Moldovei, vii la Bucuresti să-ți verifici supapele sau balans admisie. Așa că, dragă profesore de sport cu febră musculară de la mingea de oina îți urez succesuri! PS1 Marș tu, ești doar un accident printre vstromisti. PS2 guvernul îți da un salariu nesimțit pt. 0 muncă.
  23. Păi dacă orice "inteligent" scrie pe forum "smecheriile" lui de doi bani, ce crezi că fac "organele"?! Așa se întâmplă cu RCA, cu ITP, Politie, service-uri, etc. gura bate c_r_! Ce să faci, ncsf, a spus unu mai destept ca mine: până la inventarea "online-ului" numai familia ta știa că ești prost!
  24. Misionaru, nume predestinat, dupa ce ai procesat atâtea informații esti atât de prost încât cumperi 2 h7 in loc de h4?!!!
×
×
  • Creează nouă...