Sari la conținut

97TDM

Membru
  • Număr conținut

    262
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TM
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Bandit N600
  • Numar Moto
    TM

97TDM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. - am si eu o intrebare legata de carburatoarele de bandit 600 anii 95-99,surubele de aer sau ma rog de amestec de jos,la cate ture trebuiesc reglate.multumesc frumos. - cumpar pentru bandit 600n an 95 la pret decent barile suport ptr prindere placa topcase,modelul de se prinde de pe lateralul(sub) coditei nu cel din locul manerelor pasager.multumesc.
  2. 97TDM

    DONATII

    - donez urmatoarele:oglinzi moto,scuter 1 buc / semnalizator 1 buc / 1 capac airbag bmw cred ca seria 3 / 1 bucata priza tv . 0765411490 Dan.
  3. - stie careva daca carburatoarele de pe Banditu din 2002 merg pe un Banditu din 96?a facut cineva operatiunea asta.am mare nevoie de un raspuns.
  4. - crezi ca e remarcabila diferenta??adica merita tigania??
  5. - CUMPAR TELESCOP SPATE SUZUKI BANDIT ''98 - 0765411490,PRET DECENT.
  6. - asta ca am vazut motorul tau negru cu cadru rosu,ma batea gandul si pe mine,era mai simplu,dar...e mai frumos tot negru.respect.- cam asta am facut eu cu banditul meu cand l-am luat.in 7 ore a fost bucati,imi doream extraordinar sa fie negru,asa ca am inceput un proiect maret,sablari si vopsiri,stikere,carburatoare,tacheti reglati si multimple imbunatatiri.pun si cateva poze ca sa va faceti o idee...(miercuri l-am achizitionat). -AM MARE NEVOIE DE UN TELESCOP SPATE,DACA STITI PE CINEVA,AS APRECIA.
  7. - ce,de unde,cum....daca sti sursa mai buna la pret ptr distributie tinema si pe mine la curent,mersi frumos.si de schimbat?il schimbi tu,e complicat?
  8. - intrebare:ati schimbat careva distributie la bandit de 600 din 98'' cam cat e de dificil si cam cat costa,multumesc frumos.
  9. 97TDM

    Timisoara

    - bah asta'i dinalaa?... ,defapt scrie clar acolo (el) ca ce face face din plictiseala.SHIIITZZZZZ.
  10. - Vand Kawasaki ZR7 an 2001,750cc,62500km,stare impecabila,toba sport Leo Vince titanium,puig GIWI,ghidon LSL titan,priza suplimentara 12v pret:1900e.
  11. - Azi am reusit sa il pornesc,nu era problema de baterie,era problema de benzina proasta de culoarea coniacului,m-am dus am cumparat alta proaspata avea culoare verde lamai,deci aia era problema,am dat jos tot,am scos benzina veche,am golit carburatoarele,si i-am dat cu siringa pe sus benzina,sfert de cheie,a mers naspa 2-3 minute dupa ce a curatat tot si-a revenit,concluzia : peste iarna nu lasati benzina proasta de slaba calitate in motocicleta.bafta.
  12. - ma lupt cu o problema la TDM-u meu 3vd ,adica dupa ce am mers cu el l-am parcat in garaj,dupa 3 saptamani vin sa il pornesc,nici vorba de reusita,sa dus dracu bateria am desfacut tot,am scos rezervor,buji,am dat curent abia daca obtin un rateu in tobe,uda bujiile,da scanteie dar nu porneste,invarte de il ia dracu,am scos benzina afara si am bagat alta proaspata,am zis ca poate nu e ce trebe,si geaba...dati un sfat,ati mai patit careva ceva de genu?multumiri.
  13. -Vand topcase mare de 2 casti de la Moto Detalli ...argintiu 50euro.
  14. - Vand viziera casca MTR,de zi(oglinda),ca noua:100 de lei,sau casca completa cu 2 viziere in stare fff buna si saculet 50 euro.0765411490.
×
×
  • Creează nouă...