Sari la conținut

panamea66

INACTIV
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    CBR 600F
  • Club
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600F

panamea66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Eu sunt victima, sunt in spital la Bagdasar Arseni, am fost operat la piciorul stang de fractura de tibie, mi-au pus tija sau ceva de genul. Mai raman internat cateva zile. Varianta ta despre accident este cea corecta si precizarea ultimului post este corecta, a tras brusc de dreapta fara sa se asigure si fara sa semnalizeze cu intentia probabil, sa opreasca la shaworma! Momentan cam atatea...mai multe informatii cand imi voi reveni. Multumesc pt solidaritate si atitudine! Right safe!
  2. Buna. Sunt prietena tipului implicat in accidentul de la Dines. E la spital acum si e intr-o stare urata. Va rog daca a fost cineva pe la locul accidentului, daca ati vazut ceva, daca aveti orice informatie....va rog din suflet sa ne contactati. Tineti-i pumnii pt k are nevoie! Piciorul stang e varza!!!! A fost azi operat!
  3. Cum este posibil asa ceva ???? Bai nene astia nu stiu pe ce lume traiesc, astia au impresia ca sunt zmei carora nu li se poate intampla nimic si au voie sa faca ce vor. Cand am auzit ce s-a intamplat am ramas interzis acum dupa ce am vazut pozele am innebunit, nu mai pot de nervi ! Pentru ce a facut acel (cuvant urat) de om as arunca cu benzina pe el si ias da foc sa arda de viu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi doressc din tot sufletul sa nu scape nepedepsit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Condoleante familiei, RIP motociclistului LE: Era din Corpul de Audit al Ministerului de Interne..... asta inseamna ca va fi cercetat de fosti/actuali colegi, unchi (sau mai stiu eu ce pile are pe acolo) sau cel mai rau de sub-alterni..... ma intreb cat de curat va fi dosarul dupa ce va trece de politie (da cu 'p' mic) inainte sa ajunga la procurori ......
  4. Confirm ! In toamna am avut un accident asemanator si am fost dus la Bagdasar unde am stat 3 ore la camera de garda (urgente majore) si am fost tratat ca si cum eram invizibil... plus replici de genul "donatori de organe" (auzeam ce vorbeau asistentele si doctorii). Mizerabil !!!
  5. La ora la care am trecut pe acolo (aprox. 22.10) am vazut urmatoarele: Motor - culoare neagra, semi-carenat, nu stiu ce marca, nu am vazut sigla, capacitate ~600 - partea frontala distrusa, nr. B.86... Dacia Solenza - verde, lovita in dreptul rotii spate-dreapta Ce am aflat de la cei prezenti la fata locului: - soferul nu a acordat prioritate motociclistei - motociclista - a fost dusa la Spitalul Bagdasar Arseni - si-ar fi rupt o mana. In scurt timp am ajuns la spital unde nu am putut sa vad in ce stare era fata, mai multi medici care intrau si ieseau din camera de garda nu au vrut sa ofere informatii, era un politist pe acolo care probabil ii cerea mai multe detalii. Imediat a aparut si un prieten/ruda de la care am inteles ca va avea grija de fata. In mare, cam atat, daca stie cineva mai multe, astept detalii. Insanatosire grabnica colegei !!!
  6. Salutare! Sunt nou membru al 'clanului' CBR 600F. Unde si la ce ora aveti intalnirile? Zice-ti repede ca vin indata....
×
×
  • Creează nouă...