Sari la conținut

Dominna CBR

INACTIV
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dominna CBR

  1. Multam fain si de abia astept sa va revad! Pana atunci va doresc numai bine si asfalt uscat!!! Bafta!
  2. A fost superb m-am distrat ca de obicei, locatia a fost excelenta, felicitari organizatorilor si la mai multe evenimente de genul! Numai bine!
  3. Multam fain Sensei . . . si multa putere tuturor de a trece peste acest tragic moment . . . Vom fi acolo pentru tine Raducule! Multam fain Sensei . . . si multa putere tuturor de a trece peste acest tragic moment . . . Vom fi acolo pentru tine Raducule!
  4. O intrebare, pentru cei ca mine care din diferite motive nu pot veni pe doua roti, unde ar trebui sa ajung pentru un ultim omagiu adus lui Raducu? Multunesc anticipat! R.I.P. Raducule! :rose:
  5. Aflasem ceva, dar nu, nu vroiam sa cred, nu pot sa spun decat condoleante familiei, sa fie tari . . . cuvintele sunt de prisos, odihneste-te in pace Raducule, cu toate ca nu ne-am cunoscut personal . . . R.I.P.
  6. A fost superb, ne-am distrat de minune, vremea superba, cea mai faina parada si multa lume cunoscuta si foarte buna organizarea celor de la 'Seawolves"! Tineti-o tot asa si la a 5-a editie promit ca o sa fiu prezenta! Bafta si numai bine! P.S. Salutari lui Junior din partea gastii mele! Foarte haios tipul!
  7. Prezenta si eu! Anul trecut m-am distrat copios asa ca, nici anul acesta nu o sa lipsesc! Bafta acolo la pregatiri si ne vedem vineri! Si tineti-o tot asa!
  8. Sper sa postati si ceva poze ca a fost superb ca de obicei, am zis si repet " si 3 zile daca tinea, tot acolo eram". Felicitari Chopper Academy!!! Bafta in continuare!
  9. Foarte tare! Bv voua! Sa nu imi spui ca e la Adie? Oricum sper sa ajung Rock si . . . . . !!!
  10. E greu pentru cei ce raman . . . R.I.P.
  11. Sincer, vorba aia pana nu vezi nu crezi asa ca lasati criticile, eu una am fost acolo si vreau sa sublinies ca a fost demential. Multumesc celor de la C.A si S.A. si nu numai pentru ca sunt niste oameni exrtraordinari si, care au reusit sa faca ceva frumos si constructiv. Poate data viitoare o s fie si mai si!!! Mie chiar mi-a placut frumoasa impletitura intre rock si motociclete! Bafta in continuare celor de la C.A. si asfalt uscat! P.S. Deather multam fain pentru bere si incantata de cunostinta!
  12. Multa bafta celor de la CA si sa iasa de pomina sa rupem gura targului, si la mai multe editii! Ne vedem acolo! >
×
×
  • Creează nouă...