Sari la conținut

2fingers

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresi
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 850

2fingers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare baieti;vreau si eu sa cumpar un cauciuc nou sau sh (stare buna) dar la un pret mai bun si sa fie de asfalt. 110/80/18.Astept ceva oferte sau sugestii.Respect
  2. Fratilor tot astept sa-mi zica si mie cineva cat costa cricu central ca sa pot sa ma inscriu si eu pe lista cumparatorilor dar nimeni nu vrea sa-mi zica nimic.Ce fac? Respect.
  3. Ce pret are cricul central? Respect.
  4. Aaaa sheet! chiar i-mi era de mare ajutor;daca nu rezolv nimic pina in weekend o sa incerc sa i-au legatura cu tine.Oricum multam fain.Respect.
  5. Salut;pentru cei din bucuresti,caut si eu un cauciuc fata pe 18 anprumut si contra cost numai pentru a duce motoreta la service pentru expertiza in urma accidentului. Respect.
  6. Sincer nu stiu dar o sa ma interesez.Respect
  7. Salut baieti;ajutati si voi un amarit care in urma unui accident provocat de un taximetrist care mi-a taiat calea si din care m-am ales cu tibia rupta in doua locuri si cu o tija de toata frumusetea,la motoreta am aripa fata sparta (printre alte avarii).O gasesc si eu pe undeva si la ce pret? 1999 model 4Tx.Respect.
  8. Tedy multumesc mult pentru ajutor.Daca puneam intrebarile la care mi-ai raspuns inainte de a ma apuca de treaba nu ma mai trezeam azi cu 7.0 litri in motor si cu un schimb de ulei hibrid(nou+vechi).Asta e;omu prost(EU) trebuie antai sa se documenteze sau sa-ntrebe ca nu e o rusine.Respectele mele.
  9. In prostia mea recunosc ca nu stiam de busoane pe ambele parti(dimineata la prima ora o sa ma uit)'dar poate i-mi spui si mie unde au intrat 3.6 litri.La jambe am bagat 500 gr. Motul in ambele situatii.TDM 850/1999.Respect si multumesc pentru promptitudine
  10. Salutare! vin si eu cu niste intrebari de novice; cat ulei intra intr-o jamba si ce pot face ca sa vad ceva prin camera de vizitare a uleiului motor? m-am trezit la schimbarea uleiului ca din motor curg doar max.1.8 litri.Respect.
  11. Salutari! De un an detin si eu un 850 din '99 si sunt f.multumit de el.In afara de cateva sfaturi despre intretinere (in speta posibilitate control si verificare ulei)caut un suport sidecase.Daca poate sa ma ajute cineva astept cu interes ajutor.Respect...
×
×
  • Creează nouă...