Sari la conținut

adrian2311

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian2311

  1. Salutare, Caut și eu un apartament în chirie cu 2-3 camere de preferat cât mai aproape de Calea Buziasului. Buget ar fi undeva între 200-300E. Merci și asfalt uscat dacă mai se poate:)
  2. Well-trained reflexes are quicker than luck

  3. Salutare, caut pt gpz500 din 1993 următoarele piese: -Carena fata+Parbriz -Butoiul pt antigel Merci
  4. Bună colegii Horetisti, primăvara asta mă lovesc de următoarea problema,zilele trecute am scos Hornetul la plimbare(pc34) și a încercat sa mă lase pe drum ) mai exact da semne ca merge în 3 pistoane și se oprește. Am schimbat benzina din rezervor și am mers vreo 20km toate bune si frumose..acuma după câteva zile fără sa il mai plimb, l.am scos și la fel a facut figuri. Mentionez ca carburatoarele au fost curățate și sincronizate anul trecut. La fel și bujiile(Denso Iridium) sunt schimbate anul trecut.
  5. In primul rand multumesc de aprecieri majoritatea lucrarilor au fost facute de mine(fara nici ce-a mai mica experienta) si asa au si aparut unele defecte, ca o paranteza bordul a ajuns la mine in urma unui eveniment nu tocmai fericit in care "viespea" si-a pierdut bordul original. Un sezon am circulat fara bord pt ca nu eram multumit de aspectul lui. Acuma sub acea mica protectie parca nu ma mai deranjeaza si isi face treaba foarte bine. Probabil pe viitor am sa revin la bordul original. Momentan vreau sa fac cati mai multi km si la iarna mai vedem ce inbunatatim.
  6. In primul rand. Salutare tuturor, Dupa un an de la achizitia unui Hornet PC34, m-am gandit ca iar sta bine sa aiba si el o prezentare. Povestea incepe prin luna Mai anul trecut, cu intentia de a cumpara primul motor am iesit la vanatoare de oferte in urma careia am ajuns fericitul castigator al acestui motor. Am sa las pozele sa vorbeasca Inceputul modificarilor: . Piesele vopsite: Montare bord electronic, bug spoiler, rimstripes, pe calea asta le multumesc userilor: doua.roti, replici, hondafan. In plan mai sunt o evacuare si o sa personalizata. Am sa revin cu noutati. Asfal uscat dragi motociclisti si motociliste.
  7. Salutare, În urmă unei lucrări la roata fata am constatat ca furca dreapta este putin strâmbă(dar nu trăgea intr-o parte),la remontare, în timpul frânare a apărut un zgomot in partea fata a suspensiei. Mă ajuta cineva din Timișoara cu un atelier care sa îndrepte jamba sau o alta jamba pt Hornet pc34. Mulțumesc
  8. Merci Sorin128 pt raspuns, o sa incerc sa vad ce iasa.. Daca imi iasa o sa ii fac si o prezentare mobrei sa fie si ea cunoscuta
  9. Salutare, Vreau sa stiu daca se poate monta pe hornet 600 pc34, o codita de pe hornet de 900cc? Multumesc
  10. Spectacol proiectele tale!! Asteptam poze cu update-uri
×
×
  • Creează nouă...