Sari la conținut

cHELLaru

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cHELLaru

  1. Acum vine iarna si ne trag popestenii la parau sa mai depanam peripetii . Va fi o onoare si pentru mine sa va revad
  2. De fo' 3 ani de cand stiu eu isi dorea un scuter ca asta (poate isi dorea de cand era mai mic). Felicitari pentru achizitie si vine sezonul de iarna ca sa iti procuri echipament . Dar tu cand vinzi motocicleta vinzi si echipamentul ?
  3. Salutare Bercenarilor . Se pare ca pana la urma coltul ierbii a aparut,temperatura e in continua crestere iar unii din voi am vazut ca ati incalecat pe-o sa ( nu toti pe una ))))); fiecare pe a lui (ei). Saptamana asta la Mac? In locul unde ne intalneam am vazut ca e amenajat frumos. S-ar putea ca Politia Locala sa ne goneasca de acolo. Trebuie sa ne mutam in alt cartier )))) In alta ordine de idei ati vazut ca la Master Chef este un coleg motoretist ? E unul de la scoala de pilotaj Amckart. Deci si motoretistii stiu sa gatesca
  4. Eu intru pe invizibil ca sa nu ma depistati ) . Nu prea am mai intrat sa tavalesc netul fiindca nu prea am avut timp. Am avut mult de lucru si scapam de la munca la orele in care numai eu si cu Batman mai umblau pe strazi. Vis-a-vis de plimbarea de duminica, a fost bine. O combinatie de oboseala placuta,odihna placuta,betie placuta,aer placut etc. Am vazut cateva posturi mai sus,nu mai stiu cine : 'Multumim din inima conducatorilor care ne-au dus pe culmile marete ale patriei noastre' . Astept cu interes o noua calatorie.
  5. E cel mai bine asa. Si poate vom stabili aproape toate detaliile,legate de drum,plecare,provizii,etc
  6. Vis-a-vis de partea mea materiala am sa te rog Lordule sa ma contactezi te rog la nr. 0724295242 caci eu am program bagabond si nu stiu cand scap.Daca e ne intalnim prin cartier. Iar daca dau birul o sa vin sigur si nu am sa caut o scuza vineri ca nu vin : nu ma lasa parintii,sunt obosit,a intervenit ceva,am febra etc )))))))) . Vis-a-vis de tigari am sa scriu cu marker-ul pe tigareta ,dar s-ar putea sa nu scriu tot cuvantul. Tigari Marlbo nu fumezi? )))))))
  7. Poti da vina pe mine la judecata ca ti-am dat iarba diavolului )))) . Pana atunci ne vom inalta ,in week-end, fo' 2000 de metri spre cer,nu?
  8. Nu mai folosi fraze de la sectiunea accidente ). Mai bine sa-l intrebam de ce a ascuns frunza la ochi in loc sa o fumeze? )
  9. Radu recomanda-mi si mie un loc de cazare in Cluj,la o pensiune sau o gazda ceva, caci trebuie sa stau fo' 3-4 zile la Cluj . Ceva in jur de 50-80 RON pe noapte ca-s cam saracut in perioada asta. Nu-s prea pretentios : un patut si o baie unde sa scap de transpiratia de peste zi si o eventuala tavaleala, prin praf )) .Bucataria poate sa fie optionala ca nu stiu sa gatesc decat salam si ochiuri. Marturisesc ca nu am cautat nimic pe net.
  10. Saludt Bercenarii Mi-a facut placere intalnirea cu voi de la 'La Provence' Mi-a placut replica lui Raoul, parca (imi cer scuze) : 'Tu ce motor ai? Jawa?' . M-a vazut mai prafuit ) De voi mai avea timp mai vin cu siguranta daca mai aveti vreun scaun la masa )
×
×
  • Creează nouă...