Sari la conținut

Ziguana

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ziguana

  1. In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele ENJOY http://dl.transfer.ro/Intrunire_TDM-transfer_RO-10jun-7cb8d0.zip
  2. Salut pe toata lumea. Posibil sa apar si eu la intrunire (aflu sigur vineri dimineata), si sunt interesat de cazare la casuta. Vin singur si dace este vreun doritor sungur putem imparti cazarea (cred ca sunt cu 2 paturi). Cei care treceti/plecati din zona Brasov afisati niste puncte de intalnire si niste ore de plecare ca poate facem un grup mai mare.
  3. Vreau sa ajung si eu la Bucuresti maine. Daca trece cineva prin Brasov dati de veste, poate mergem impreuna sau ne intalnim pe traseu. Nr. de telefon sa ne gasim 0724588012.
  4. Bine ai venit in gasca. Eu am schimbat uleiul primavara asta -model 4TX 1996- 550ml pt un amortizor Am folosit Motorex 10W 52lei/litru de la MyMoto din Brasov, dar pentru 100 de ml cat imi mai trebuia pentru ambele amortizoare a trebuit sa mai iau 1 litru. Daca folosesti aceeasi marca te ajut cu 100 de ml. Telefonul meu il gasesti in lista de pe forum. Maine (mirecuri) sunt la Victoria si vineri voi fi la Fagaras.
  5. Mersi mult. Saptamana viitoare voi ajunge pe la Sf Gheorghe si ne auzim. Distractie placuta la nunta.
  6. CASA DE PIATRA!!! SI DE R...T SA NU ISI BAGE NIMENI NASUL. Felicitari celor proaspeti intrati "in randul lumii" dupa cum zice un bun prieten de-al meu. In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele: Poze Vine careva sambata la Predeal? Eu cu siguranta voi da o tura pe acolo. Anul trecut am stat la cort, sau mai bine zis la NAMOL. Cortul a fost doar un paravan sa nu cada ploaia direct pe mine, dar a fost interesant.
  7. Salut toti TeDeM-istii si pe aceasta cale, prezenti sau nu la intalnite. Zoly din Brasov... ca sa ma recunoasteti. Rog pe toata lumea sa verifice lista cu telefoanele si sa o modifice / completeze. Se pare ca manusa ratacita era a mea. Am descoperit lucrul acesta cand am vrut sa plec. Daca o mai are cineva dau beri. Telefoane_TDMisti.doc
×
×
  • Creează nouă...