Sari la conținut

tripwired

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    2000 Yamaha XVS 400

tripwired's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tripwired

    Accident pajura

    Vorbesc pentru ca am fost intr-o situatie un pic asemanatoare, si anume intr-un accident in care indecizia, lipsa de experienta si neatentia (toate ale mele) m-au trimis usor-usor la spital pe targa. Sunt lucruri care se intampla... nu e cazul, cred, sa o dam pe radicale. Nu cred ca e cineva pe forumul asta caruia sa nu-i fi oprit/intors un taximetrist brusc in fata. Taxiurile asta fac, opresc de-ampixulea unde le zice clentu sau se intorc brusc ca au luat comanda iar cine nu stie asta se cheama ca n-a mers prin Bucuresti mai mult de o saptamana. Hai, s-auzim numai de bine.
  2. tripwired

    Accident pajura

    Sa vad daca am inteles, o sa fac un rezumat. Un motociclist incepator n-a stiut daca sa franeze sau sa evite, a cazut si s-a lovit de o masina care era oprita, cu spatele in strada. Care ce aveti cu conservaru'??? Ca era tinta fixa, pupa-v-ar tata de moto-talibani.
  3. am inteles, nu era o problema, dar nu-mi place sa negociez in public

    am o propunere: ce-ar fi sa vii sa-l vezi si sa-mi zici care ti s-ar parea tie un pret realist?

  4. salut. nr meu 072

    5888900. astept ub pret pt motor...merci

  5. Epilog. la accidentul de pe trafic greu. Scor final: 3 zile de spital, cateva fracturi, o motocicleta busita. Multumiri celor de la SMURD, celui care mi-a recuperat motorul (se stie, nu'sh daca e cazul sa-i fac reclama) si celor de la Mymoto Service care l-au tinut o buna bucata de vreme la ei in curte. Morala fabulei este: beliti ochii cand sunteti calare, ca daca nu o sa beliti alte cele. Daca aveti curiozitati morbide, am pus o poza cu motoru' aici: /index.php?/topic/670972-vand-epava-yamaha-dragstar-custom-2000/ Sanatate, bafta tuturor si s-auzim numai de bine.
  6. tripwired

    Yamaha Dragstar

    Care stiti vreo sursa de piese pentru Dragstar Custom de 400&/650?
  7. Bucuresti - Brasov - Tg Secuiesc - Sacele - Cheia - Bucuresti, saptamana trecuta. Asfaltul a fost excelent pe toata lungimea, exceptand "centura" Brasovului care e cam valurita. Nu plecati vineri seara din Bucuresti spre Brasov daca nu sunteti masochisti. La intors, pe DN 1A in portiunea de pe langa Cheia ieseau pe contrasens pe linie continua cand camioane, cand supersporturi (era sambata pe la pranz), iar unu' cu un Golf a vrut sa-mi arate cum se conduce sportiv, asa ca m-a depasit intr-o curba fara vizibilitate (iesind si el, evident, pe contrasens). Probabil la asta se refereau amicii mei raceri cand imi explicau ca pe Cheia e "senzatie, c*aie!" . "Ceasu' Rau" l-am gasit in Brasov si am mancat in el. A fost de bine.
  8. Am eu un toolbag nou-nout, nefolosit. Il dau la 1 milion.
×
×
  • Creează nouă...