Sari la conținut

Barakas

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Motocicleta
    Kawasaki Z750
  • Numar Moto
    25 KAL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF400

Barakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Ma gandesc serios sa imi schimb motorul pe unul mai mare (acum am Kawasaki Z750) si ma gandeam la un Kawasaki Z1000SX insa din ce am vazut pe net preturile sunt cam piperate asa ca voi ramane probabil la Z1000 2010-2013 ca oricum mi s-a cam pus pata pe el de cand a aparut insa problema este ca nu am vazut de aproape unul niciodata sa pun putin mana pe el si sa il vad live asa ca va rog daca aveti o asemenea frumusete sa imi acordati si mie cateva minute cu ea sa ma lamuresc daca chiar imi place si sa aud si parerea unui posesor despre cum e sa traiesti cu aceasta motocicleta. Daca cineva doreste sa ma ajute rog PM cu numarul de telefon si sun eu inapoi pentru o intalnire. Merci anticipat :-)
  2. Barakas

    Ajutor&asistenta moto!

    Salutare, As avea nevoie de putin ajutor sub forma unei carene de far de la un Kawasaki Z750 dupa 2007 ca sa pot sa o repar pe a mea la care s-au rupt suportii si mi-ar trebui cam o jumate de ora una originala sa vad cum trebuie sa refac suportii din plastic. Dau o bere la cine ma poate ajuta cu asta. Pm va rog. Merci
  3. Salut!

    Ai putea sa imi trimiti ceva poze cu costumele?

    Merci!

  4. Salut, Ma intereseaza si pe mine sa imi cumprat un z750 din 2008 incoace dar nu ma pot hotara la culoare asa de usor din poze. Daca este cineva din cluj sau baia mare care are unul pe protocaliu (2008 sau 2010) verde cu negru (2009) sau negru (dupa 2008) si ar vrea sa se intalneasca cu mine dupa ce vine primavara as fi foarte recunoscatorm, as da chiar si o cafea pentru asta intr-o sambata sau duminica smile.gif Daca are cineva il rog sa posteze aici sau sa imi dea un pm. Merci anticipat! Si hai cu primavara!!!
  5. Salut, Ma intereseaza si pe mine sa imi cumprat un z750 din 2008 incoace dar nu ma pot hotara la culoare asa de usor din poze. Daca este cineva din cluj sau baia mare care are unul pe protocaliu (2008 sau 2010) verde cu negru (2009) sau negru (dupa 2008) si ar vrea sa se intalneasca cu mine dupa ce vine primavara as fi foarte recunoscatorm, as da chiar si o cafea pentru asta intr-o sambata sau duminica Daca are cineva il rog sa imi dea un pm. Merci anticipat! Si hai cu primavara!!!
×
×
  • Creează nouă...