Sari la conținut

Josephine

Membra
  • Număr conținut

    292
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600 K7
  • Numar Moto
    GIX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 954 RR 2002 Suzuki GSX-R 600 2007

Vizitatori Recenți Profil

4.518 citiri profil

Josephine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand eu. Pantaloni de piele, Polo, masura 36, adica XS. Nu cred ca i-am purtat de 2 ori. Dimensiuni: -lungime de la tur pana la glezna: 70 cm -lungime de la talie la glezna: 94 cm -bazin: 42 cm Pret: 200 ron. Am si geaca pentru ei, daca te intereseaza. Anuntul complet il poti gasi in ultimul post de pe pagina 105 a acestui topic. Contact: jossephinne@gmail.com
  2. Eu sunt cu motorul. Decat sa fac o ora si jumatate cu masina am preferat sa merg 15 minute prin ploaie cu motorul. Combinezonul de ploaie pe mine si gata. Am ajuns fara nicio problema.
  3. Eu si Carbone am vrea sa venim. La ce ora? Tot 19:00?
  4. Va mai intalniti vinerea asta? La ce ora, ca am veni si noi
  5. Combinezonul inca mai este de vanzare. Se potriveste pentru cineva intre 45-55 kg si 1.60-1.68m.
  6. Am si eu o geaca si o pereche de pantaloni din piele de vanzare. Geaca este Tschul, masura 36. Are protectii hard la umeri si coate si soft la spate. Ca dimensiuni are asa: -de la axila pana la palma: 42 cm -de la umar la palma: 65 cm -talie: 39 cm -umeri: 40 cm -de la umar la talie: 46 cm Geaca provine de la un combinezon la care am facut schimb de pantaloni cu cineva, pentru ca imi erau largi. Pantalonii sunt Polo, provin din schimbul mentionat mai sus, fata si-a cumparat combinezonul si nu o incapeau pantalonii si cum ai mei erau nepurtati din cauza ca imi erau mari am facut schimbul mergang la o pielarie unde a modificat si fermuarele de prindere la ambele combinezoane incat sa se potriveasca. Pantalonii au protectii soft la genunchi. Pantalonii sunt tot masura 36. Dimensiuni: -lungime de la tur pana la glezna: 70 cm -lungime de la talie la glezna: 94 cm -bazin: 42 cm Pretul este de 400 ron. Le dau si separat, cate 200 ron fiecare. Atentie: geaca fiind de combinezon este scurta, pentru a permite prinderea cu pantalonii. Detalii de contact prin PM sau mail: jossephinne@gmail.com PS: Scuzati calitatea pozelor. Atat stie telefonul meu.
  7. Pentru fetele interesate sa imbine aspectul placut al unei geci de strada cu protectia unei geci moto, vand geaca Power-Trip, model Ronin, NOUA (etichetele sunt inca atasate). Mi-am cumparat-o pentru mine dar imi e cam mare. -Masura S -Material: denim -Croiala speciala de dama, posibilitatea ajustarii dimensiunilor in talie -Aerisiri pe brate si spate pentru o buna ventilatie in timpul verii -Protectii la spate, umeri si coate (destul de dure pentru o geaca textila) Pret: 250 RON Contact: jossephinne@gmail.com
  8. Salut. Presupun ca ai toba originala pe motor, nu-i asa? Am acelasi motor ca si tine si am avut aceeasi problema. Este o problema pe care o au toate K6 si K7 de 600 si 750. Problema este SET Valve-ul (exup-ul de la Suzuki). Valva se blocheaza. Teoretic ar trebui sa se deschida la peste 3000rpm, dar ramane blocata pe inchis. Daca ti-ai fi schimbat toba, s-ar fi eliminat si problema asta. Pentru a fi mai sigur, poti verifica sa vezi ce cod iti apare pe bord facand ce au facut oamenii astia: http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=15091 Daca iti apare codul C46 atunci este ceea ce iti spun eu. Ai mai putea sa mergi la Suzuki, la B&S sa iti faca o diagnosticare. Dar la telefon mi-au spus ca m-ar costa 20euro+tva pe ora, si dureaza cam 2 ore. Mi s-au parut bani aruncati pe geam, cand e atat de simplu sa afli singur care e problema. Eu am facut asa: http://www.tfriders.com/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=71 Asta pentru ca imi place mult toba originala (si cum arata si cum suna). Sunt o gramada de topicuri pe net referitoare la problema asta. Pe cei din State i-au rechemat in service pentru remedierea ei. La noi nu se intampla asa ceva. Uite cateva din care poti afla cate ceva: http://www.gixxer.com/forums/showthread.ph...highlight=valve http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=98240 http://www.gsxr.com/showthread.php?t=35436 Sper sa te ajute. P.S.: Ca si la tine, la mine nu aparea FI-ul decat daca porneam motorul cand era cald. Daca il porneam cand era rece (sub 25 grade) era totul in regula. Daca ma opream undeva dupa un drum, si motorul era cald, si reporneam motorul, aparea FI. Si totusi, si atunci cand era rece si nu aparea FI pe bord, valva nu se deschidea.
  9. Geaca de daa Joe Rocket, model Gold Digger, protectii dure coate, umeri, si spate, aerisiri pentru o ventilatie excelenta, MASURA L Pret 500 RON!!!!
  10. M-am gandit eu ca tu esti dar nu intelegeam ce vroiai sa spui. Imi facem probleme ca am pus prea brusc frana cand erai in spatele meu, dar am observat tarziu radarul fix. Si imi mai luasem 3 puncte in ziua aia, asa ca imi cer scuze daca te-am incomodat. Chiar nu te observasem in spate. Cu 2 secunde inainte m-am uitat in oglinda si nu era nimeni.
×
×
  • Creează nouă...